PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nudzi mi się, więc surfuję se po necie ico znalazłam ...? Kolejne "piękne" zdjęcie Martinki.....:D
https://pbs.twimg.com/media/Bcg_F-GCIAAhLOL.jpg
LOL :D
Ta wypowiedź zawiera duże ilości sarkazmu.

ocenił(a) serial na 2
Izzie_

Moze Sebastian w koncu zobaczy ze Martina nie siega One Direction do piet. Mowie ci tak mine wczoraj wkurzyl...

ocenił(a) serial na 7
One_Direction

Sebuś obrażał 1D?

ocenił(a) serial na 2
mardasek

I to jak! Około 2-3 godzin z nim dyskutowalam!

ocenił(a) serial na 7
One_Direction

Jezu. On się nie zna xd Chłopaki naprawdę dużo osiągnęli a hejterzy to zakompleksione bufony.

ocenił(a) serial na 2
mardasek

No co ty? Przecież Tini jest meeeeega utalentowana (<3333333333), śliczna (<33333333333333333) i wcale ale to wcale nie gwiazdorzy! I jest kochana, bo robi twitcam, na którym wcale nie będzie ignorować fanów i gapić się w swojego cool phone'a.

Wiecie, nie warto kłócić się z Sebkiem, bo to jest ewenement, jak kiedyś będę studiować medycynę to dokładnie jego zdjęcie będzie przy opisie większości chorób psychicznych. Ja nie słucham 1D, ale Tinka jest o parę poziomów niżej, tak że z czym do ludzi? Każde pokolenie ma swój boysband, kiedyś byli Beatlesi, teraz 1D, za parę lat kto inny. Ale niech każdy słucha tego, co lubi, a będzie spokój.
<Tears przemówiła.>

ocenił(a) serial na 2
tears_in_heaven

No i prawidłowo.

ocenił(a) serial na 7
tears_in_heaven

Właśnie. Ja nie obrażam nikogo jednak Tinka powinna więcej czasu poświęcać fanom, bo to dzięki nim się tak wybiła. A co robi? Na twitcam'ie ogląda telewizor, super. Inni aktorzy odpowiadali na pytania i okazywali choć cień zainteresowania. To potwierdza, że panna S jak na razie jest rozpuszczona dziewczynka, która dostaje wszystko czego chce. Ach, i te jej słit focie w lusterku z dziobkiem i ajsronem, ma ten słag. Przeraża mnie również jej mania noszenia butów na 6577 cm obcasie, chociaż wcale nie potrafi w nich chodzic. Kto wie, może z wiekiem zmądrzeje?

ocenił(a) serial na 2
mardasek

Mam pytanie - Lubisz Eleanor/ Tinę/ Gretchen Calder?

ocenił(a) serial na 7
One_Direction

Lubie Eleanor :)

ocenił(a) serial na 10
mardasek

Sorry że się wtrącę ale masz racje. Dziwi mnie jedno że jeszcze nie połamała sobie nóg w tym butach. Ona po prostu jest jeszcze nie dojrzała. Ale zobaczymy za kilka lat. ;-))

ocenił(a) serial na 3
mardasek

Ja tam nie obrażam nikogo, ale dla Tinki robię wyjątek :D
Jak to się mówi: wyjątki potwierdzają regułę. Także tego xD

ocenił(a) serial na 7
KeThA

Ja też obrażam tylko Tinke choć czasami znęcam się też nad Camila xd

ocenił(a) serial na 3
mardasek

Camili czasami zauważam też zalety ^^

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

A wiesz,że ja właśnie polubiłam 1D? :D

ocenił(a) serial na 2
Anabell1

Bardzo sie z tego powodu cieszę. :)

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

No przepiękna <33 Makijaż cudowna i jeszcze ten dziubek słodziaśny że nie moge <3333333 I love Tinka <33 I tak jak kiedyś mówiłam powinna miss piękności po prostu zostać <3333 (ironia XD)

Anabell1

Też jesteś Direcctioner :D ? <3

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

Tak,od paru dni :D

Izzie_

Oh, jaka ona śliczna ta nasza Tinusia! Ojej, zaraz dostanę cukrzycy! ten piękny dziubek!
Chyba nie muszę pisać, że to sarkazm?

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

A to widziałyście? http://iv.pl/images/83298629485376877911.jpg

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Najpiękniejsze :***Już nie mogę normalnie z tą ślicznością Tiniusi <3333 XDD

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

Total przeciętna morda. Bez makijażu nie jest już Tini. Jest tylko jedną z miliardów normalnych dziewczyn na całym świecie. Bez makijażu nic by w życiu nie zrobiła. A co może się mylę?

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Widzę,że chyba nie zauważyłaś ironii w mojej wypowiedzi. Nie,nie mylisz się,całkowicie sie z tobą zgadzam :)

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

Wiem, ironia to tutaj na porządku dziennym. Bo prostu jej nie lubię. Wku*wia mnie.

ocenił(a) serial na 7
Skailes

Przypomina mi tutaj chłopaka z mojej klasy. Jezu, ile ona ma makijażu. Ja mam mniej tynku na ścianie położonego. ^^

ocenił(a) serial na 10
mardasek

Hahaha, taa. XD

Skailes

Jak perwszy taz to zdjęcie zobaczyłam, to myślałam, że jednoczeście spadne z krzesła ze śmiechu i... No dziwiłam sie, że ona wgl tak potrafi, bez tony makijażu.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Szok jak nie Tinka XD

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Z makijażem, czy bez i tak jest brzydka :P

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Nie przepadam za nią, ale uważam że jest ładna :D

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Przeciętna, moim zdaniem

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Bez makijażu to tak xd

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Wygląda jak prawdziwa wiejska dziewczyna. Tylko ma makijaż, krzywą japę, dzióbek i ogółem to Martina. ;)

Izzie_

Ładna ;>

Sebek7771

SARKAZM, PRAWDA ?????

Izzie_

nje xd

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Naucz się pisać

One_Direction

To był celowy zabieg, kochanieńka ;>

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Nie wszyscy są tak głupi jak ty.

One_Direction

Nie wszyscy są tacy kumaci, jak ty ;>

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Wszyscy mają słownik i mózg, tylko nie ty

One_Direction

Jaki z ciebie zjeb jest XDDDDDDDDDDDDD
Jeśli robię błędy, to specjalnie, typu: Rzejt, nje, sjema. Ty robisz błędy nieświadomie ;3
Bez mózgu nie da się żyć, więc przemyśl dokładnie to co piszesz. A nie! Ty masz tylko mózgopodobną substancję, która Ci na życie pozwala, ale na myślenie już nie! Zapomniałem!

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Rozgwiazda nie ma mózgu i żyje, nadziejo biologii ;3 Po co się kłócisz, skoro jesteś taki genialny? Nie widzę tu logiki.

tears_in_heaven

Jestem genialny? Dziękuję ^^

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Rzeczywiście tylko inteligentni ludzie potrafią zauważyć ironię w wypowiedzi. Cóż.
Te wasze kłótnie są dziecinne, mam nadzieję, że sobie z tego zdajesz sprawę. Skoro faktycznie uważasz się za istotę rozumną, odpuść. Albo idź lepić bałwana.

tears_in_heaven

Nie ma śniegu :( A u Ciebie jest? xd

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Aż wyszłam zobaczyć, wiesz. Śnieg przy +7 stopniach? Powodzenia.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Nie zniżę się do Twojego poziomu bo mnie doświadczeniem pokonasz.

One_Direction

Nie będę z tobą dyskutował ^^

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Ależ ty mnie obrażasz, a nie dyskutujesz.