Nudzi mi się, więc surfuję se po necie ico znalazłam ...? Kolejne "piękne" zdjęcie Martinki.....:D
https://pbs.twimg.com/media/Bcg_F-GCIAAhLOL.jpg
LOL :D
Ta wypowiedź zawiera duże ilości sarkazmu.
Moze Sebastian w koncu zobaczy ze Martina nie siega One Direction do piet. Mowie ci tak mine wczoraj wkurzyl...
Jezu. On się nie zna xd Chłopaki naprawdę dużo osiągnęli a hejterzy to zakompleksione bufony.
No co ty? Przecież Tini jest meeeeega utalentowana (<3333333333), śliczna (<33333333333333333) i wcale ale to wcale nie gwiazdorzy! I jest kochana, bo robi twitcam, na którym wcale nie będzie ignorować fanów i gapić się w swojego cool phone'a.
Wiecie, nie warto kłócić się z Sebkiem, bo to jest ewenement, jak kiedyś będę studiować medycynę to dokładnie jego zdjęcie będzie przy opisie większości chorób psychicznych. Ja nie słucham 1D, ale Tinka jest o parę poziomów niżej, tak że z czym do ludzi? Każde pokolenie ma swój boysband, kiedyś byli Beatlesi, teraz 1D, za parę lat kto inny. Ale niech każdy słucha tego, co lubi, a będzie spokój.
<Tears przemówiła.>
Właśnie. Ja nie obrażam nikogo jednak Tinka powinna więcej czasu poświęcać fanom, bo to dzięki nim się tak wybiła. A co robi? Na twitcam'ie ogląda telewizor, super. Inni aktorzy odpowiadali na pytania i okazywali choć cień zainteresowania. To potwierdza, że panna S jak na razie jest rozpuszczona dziewczynka, która dostaje wszystko czego chce. Ach, i te jej słit focie w lusterku z dziobkiem i ajsronem, ma ten słag. Przeraża mnie również jej mania noszenia butów na 6577 cm obcasie, chociaż wcale nie potrafi w nich chodzic. Kto wie, może z wiekiem zmądrzeje?
Sorry że się wtrącę ale masz racje. Dziwi mnie jedno że jeszcze nie połamała sobie nóg w tym butach. Ona po prostu jest jeszcze nie dojrzała. Ale zobaczymy za kilka lat. ;-))
Ja tam nie obrażam nikogo, ale dla Tinki robię wyjątek :D
Jak to się mówi: wyjątki potwierdzają regułę. Także tego xD
No przepiękna <33 Makijaż cudowna i jeszcze ten dziubek słodziaśny że nie moge <3333333 I love Tinka <33 I tak jak kiedyś mówiłam powinna miss piękności po prostu zostać <3333 (ironia XD)
Oh, jaka ona śliczna ta nasza Tinusia! Ojej, zaraz dostanę cukrzycy! ten piękny dziubek!
Chyba nie muszę pisać, że to sarkazm?
Total przeciętna morda. Bez makijażu nie jest już Tini. Jest tylko jedną z miliardów normalnych dziewczyn na całym świecie. Bez makijażu nic by w życiu nie zrobiła. A co może się mylę?
Widzę,że chyba nie zauważyłaś ironii w mojej wypowiedzi. Nie,nie mylisz się,całkowicie sie z tobą zgadzam :)
Wiem, ironia to tutaj na porządku dziennym. Bo prostu jej nie lubię. Wku*wia mnie.
Przypomina mi tutaj chłopaka z mojej klasy. Jezu, ile ona ma makijażu. Ja mam mniej tynku na ścianie położonego. ^^
Jak perwszy taz to zdjęcie zobaczyłam, to myślałam, że jednoczeście spadne z krzesła ze śmiechu i... No dziwiłam sie, że ona wgl tak potrafi, bez tony makijażu.
Wygląda jak prawdziwa wiejska dziewczyna. Tylko ma makijaż, krzywą japę, dzióbek i ogółem to Martina. ;)
Jaki z ciebie zjeb jest XDDDDDDDDDDDDD
Jeśli robię błędy, to specjalnie, typu: Rzejt, nje, sjema. Ty robisz błędy nieświadomie ;3
Bez mózgu nie da się żyć, więc przemyśl dokładnie to co piszesz. A nie! Ty masz tylko mózgopodobną substancję, która Ci na życie pozwala, ale na myślenie już nie! Zapomniałem!
Rozgwiazda nie ma mózgu i żyje, nadziejo biologii ;3 Po co się kłócisz, skoro jesteś taki genialny? Nie widzę tu logiki.
Rzeczywiście tylko inteligentni ludzie potrafią zauważyć ironię w wypowiedzi. Cóż.
Te wasze kłótnie są dziecinne, mam nadzieję, że sobie z tego zdajesz sprawę. Skoro faktycznie uważasz się za istotę rozumną, odpuść. Albo idź lepić bałwana.