Mam mnóstwo niewyraźnych screenów ze ślubu Geraldy. Angie miała przyjść na niego z
Jeremiasem, ale coś nie wypaliło :D. "Murzyn" był najlepszy xD. Diego i Viola śpiewali Te Creo.
Na sam koniec wkroczyła Jade.
Taka mini galeria XD s1292. photobucket. com / user/ tynnkaa/ library/
A teraz scena, która zapadnie mi na zawsze w pamięci - ANA POCAŁOWAŁA MARCO W
ZAPOWIEDZI. TYLKO NIE TO ;_______________________;
Geraldy chyba nie będzie, sądząc po kłótni z Jade i Matim ( w zapowiedzi, jest w sukience ślubnej).
A moim skromnym zdaniem to 'Te creo' była najgorszą wersją jaką słyszałam, prawie tak samo wspaniałe jak wersja anglików.
'aj lowwwww juuuu, aj niiid juuuuuu'
Germangie na wieki wieków - Amen :D
Z jednej strony German jest pieprzonym dupkiem, bo mógł wybaczyć Angie to wszystko tym bardziej jak mu powiedziała, że go kocha, albo tekst w stylu "Kiedyś coś nas łączyło, ale to było złudzenie ..." Mam nadzieję, że chłopak się trochę ogarnie xd bo już nie mogę patrzeć na cierpienie Angie bo za każdym razem płaczę :(((
Wlasnie ! A w dzisiejczym odcinku to było genialne jak był ten slub i się ten "Murzyn" (oczywiscie nie jestem rasistką) spytal się czy ktoś ma itd... I wszyscy na Angie. Ale na szczęście moja kochana Jade znalazła się w odpowiednim miejscu i czasie. Chwała jej za to :)
jakos mnie rozbawiło jak wlasni byla ta kwetia w stylu "kto ma cos przeciwko niech powie teraz albo zamilknie ..cos tam " ;p
a wszyscy na Angie a ona taka mina xD
Tylko i wyłącznie Germangie, jaka Esmeralda ludzi - nigdy nigdy i jeszcze raz nigdy !!! :D Ale Jade dziękuję jej za to :PP
taa idę z widłami i pochodniami na Anę xD
A ja jestem za Pablangie i Gesmeraldą ^^
Ja też, choć w sumie obojętne mi, z kim będzie German, jeśli tylko to nie będzie Anszi. Ona ma być z Pablo! Koniec, kropka.
No właśnie! Pablangie <33 German jest skończonym dupkiem i nie doceniał jej, póki ją miał. Ale niech będzie Gesmeralda, bo jest urocza *-* <3
Ojej no każdy z nas ma inne poglądy na to z kim ma być Angie, i reszta ekipy, każdy ma inne zdanie, i ja to doceniam :D Dla mnie najważniejsze jest to, żeby Angie nie była sama...