Jak tam Święta? Co porabiacie? Jak się trzymacie? Jak prezenty?
Ja jak widać na załączonym obrazku nudzę się niemiłosiernie...
http://iv.pl/images/56092813036177955266.jpg
Mi bardzo dobrze, a Tobie? Zastanawiam się nad kupnem Vansów. Jak uważasz, warto?
Właśnie zastanawiałam się nad czarnymi. Ale są też inne bardzo ładne i mam teraz problem jak Violka tyle, że z butami. Niedługo pójdę z koleżanką do sklepu i ona pomoże mi wybrać :)
Nie dawno wpadłam no pomysł co do rozdziału i chciałabym się nim z Tobą podzielić.
Świetnie,tyko spać mi się trochę chce.Siedzę i czekam aż się barszczyk zagrzeję xd
A jak tam? :D
Barszczyk! Smacznego.
Ja wczoraj wpylałam pierogi w nocy... http://www.youtube.com/watch?v=vJrn2JOTsPQ Taaakie, tylko z kapustą i grzybami w środku. Sama musiałam je tak zwijać. ;D
Ogólnie całą noc przegadałam z kumpelą, nawet pięć minut nie spałam. Na 8.30 poszłam do Kościoła, zasnęłam na kazaniu i obudziła mnie jakaś starsza kobitka pod koniec Mszy. Dzień jak co dzień. Póki co jeszcze nie usnęłam. Planuję... Planów jest sporo, ale pewnie zanim za cokolwiek się zabiorę "porwie mnie Morfeusz". Titanica chciałam obejrzeć o osiemnstej. Hiszpana miałam zamiar się pouczyć. Prace na technikę zaległe zrobić. Książkę dokończyć. A siedzę na FW. XD
Ciekawe, jak mijają święta naszemu Dielari...
Ja prawie zawsze prawie zasypiam na kazaniu :D Zwłaszcza jak chodziłam na roraty...
Też jestem ciekawa. Pewnie piją sobie wino musujące :>
Wino musujące... Żeby tylko. :D
Mało się udzielają na twitterze. Pewnie fun trwa. ^^
Nadal jestem przerażona perspektywą, że zasnęłam w kościele. :o
Ja mam +2 i +2,5 i jeszcze pryzmaty 8, które leczą zeza, dlatego takie grube są szkła (: Ale mam już niewidocznego zeza, wiec normalnie wyglądam XD
Dziękujem :)
A ja nie wiem czy bym dała zrobić takie pierogi(na pewno nie xd),ale ładnie wyglądają :D
Ja na pasterce byłam.Rozumiesz to?Na pasterce po raz pierwszy w życiu byłam na pasterce!Aż sama sobie w to nie wierze XD Też chyba zaraz zasnę,bo chyba po drugiej w nocy do domu wróciłam..i nic nie spałam.Titanic?Nie oglądałaś jeszcze? Ja to już na pamięć znam :D A tak propo to dzisiaj Kevin sam w domu leci,jeach nareszcie obejrzę XD
No tak.. te plany,zawsze mamy ich,ale potem ciężko je nam zrealizować:np ja miałam Krzyżaków (lektura),przez te dni wolne przeczytać,a mi się nie chce za bardzo...
Właśnie mnie też to ciekawi.Mam pewne wyobrażenia co do tego,ale lepiej już tego nie napiszę... XD
Też na początku nie sądziłam, że dam radę. Ale udało się. :)
Ja co roku sobie obiecuję, że pójdę i jeszcze ani razu się nie udałam. Muszę iść kiedyś.
I jak było? :D
Oglądałam wczoraj do czwartej rano pierwszy raz. Jeszcze raz chcę obejrzeć. *__*
Kevin? O której? :D Nigdy nie oglądałam go. o.O XD
Nudno strasznie,czyli tak jak zwykle w kościele :D Strasznie mi się chciało spać,dobrze że Natalia (siostra ma) siedziała koło i co chwile mnie szturchała,bo inaczej tak jak ty zepewne bym usnęła...
Kevin będzie chyba gdzieś tak o 20 na polsacie.Właśnie też nigdy nie oglądałam,ale dzisiaj muszę xD
To nie wiem, czy będę oglądać. Miałam w planach Titanica na tvnie. :D
Taka siostra to skarb.
Titanic na tvn'ie? Dzisiaj w TV jest tylko Titanic na jedynce,ale nie ten Jamesa Camerona z Leonardem Dicaprio i Kate Winslet,tylko taki inny starszy i właśnie teraz go oglądam :D
No nie wiem czy taki "skarb"...Szturchała mnie tylko dlatego,żeby mi gadać o tym jak starsze gościuwy i gościówie,którzy po pijaku przyszli do kościoła fałszują kolędy...;-;
cóż za profeszynal przeróbka :) Oglądam serial, właśnie ktoś strzela do koni i bije mi Ty'a :(
Dziękuję. Nie, mam taki program od hohohoł, a może i dłużej - Photoimpact x3. Wszelkie Photoimpact'y służą mi wiernie od początku przygody z komputerem.
Polecam. Joanna, vel. Joahna Julia Skailes "Skai' N. :D
Różne śmieci. W tym roku pierwszy raz nie wiedziałam, co dostanę.
Zegarek na rękę, perfumy, naszyjnik, słodycze + kasę. Standard. A Ty? :)
Znalazłam ich zdjęcie w necie. http://www.we-dwoje.pl/files/Image/galerie/31299/galeria_we_dwoje_45.jpg Co o nich sądzisz? Tylko szczerze.
Podobają mi się. Sama pewnie wolałabym klasyczne, tj. jeden kolor, ale takie też są ładne. Zresztą to tylko dziwna ja. Ważne, żeby podobały się Tobie i dobrze się nosiło. :)
Lubię Conversy. Mam już jedne filetowe, drugie były takie jakby pokryte włóczką i po dłuższym chodzeniu (i spacerze po lesie) się lekko przetarła, ale chyba do się je uratować. I jeszcze mam jedne czarne, zimowe.
Ja tak nie inwestuję w buty. Mam kilka par zwykłych trampek i jakoś żyję. I koturny na dwór. Bo w trampeczkach w zimę to tak nie bardzo. :D
Planuję sobie kupić keyboard i może... gitarę akustyczną. Klasyka mam i nie gram. XD
Akustyczna jest wygodniejsza, ma cieńszy gryf, ale za to twardsze struny i bardziej bolą od nich palce. lepiej najpier pograć na klasyku, jak ci się opuszki przyzwcyzają (skóra ci stwardnieje odrobinę) to później będzie mniej bólu z akustykiem :)
Grałam rok na klasycznej. Do bólu można powiedzieć się przyzwyczaiłam. W sumie o akustyku to na razie tylko myślę. :D
Jeżeli uważasz, że na klasyku był ból to miłej zabaawy, Skai :D Ktoś Cię będzie uczył na keyboardzie, czy samouk jesteś?
Oj tam, takim chuchrem znowu nie jestem. :)
Koleżanka mi obiecywała, ale kto wie. Do muzycznej chodzi. Może na jakieś lekcje się zapiszę, ale wątpię. Sama będę rozkminiać, koleżanka pokaże podstawy i powinno być dobrze. :)