Diegetta jest urocza, ale Diego zasługuje na kogoś lepszego niż Viola. A leonettę lubiłam w pierwszym sezonie. Więc i to i to ;)
To było dyplomatyczne: w sumie ona nie zasługuje na nikogo, bądźmy szczerzy ^^
4.11.98
germangie, naxi, matias i pani komisarz, Leonetta, Diegetta, bromila, marcesca, Ramalo i Olga
Witaj :D
Jestem Karolina. Śliczne masz imię.
Co sadzisz o Dielari ? ( Clari i Diego.D)
To fajnie :D
Już Cię lubie. Czyli nie przepadasz za Martinka ? Czy się myle ?
Nic do niej nie mam. Czasem wkurza, ale się przyzwyczaiłam. Zawsze można się z niej pośmiać, jej butów i twitcamów ;)
Heyka!
Jestem Monika, witaj w naszych progach!
Dodam pytania od siebie: jakie seriale lubisz oprócz Violetty? Czym się interesujesz? Lubisz czytać książki? Jeśli tak, to jakie? Jakiej muzyki słuchasz?
hm troche tego jest..
Lekarze, HIMYM, Na dobre i na złe, 2 broke girls
Lubie czytać, ale mam mało na to czasu. Lubie fantastyke, i lekkie (ale nie zawsze), romantyczne historie. Przede wszystkim Igrzyska śmierci i kontynuacje. A moja ulubiona część to W Pierścieniu Ognia.
Gatunkowo to średnio potrafię określić, ale lubię Shakirę, Coldplay, Green day, onerepublic i tak dalej...
Oj, uwielbiam cię!
Też uwielbiam Ndinz.
Kocham Igrzyska śmierci i w pierścieniu ognia!
Jestem wielką fanką Coldplay, onerepublic, Green Day...
Mi również miło cię poznać :)
Uhh, ulubionego bohatera nie mam, ale uwielbiam Finnicka, Johannę,Effie, Haymitcha Peetę i a Katniss. Ulubiona para Katniss +Peeta.
HIMYM! 2BG <3 Na dobre i na złe *,* Lubisz Olę z Przemkiem? Co myślisz o Zuzie?
Zuza trochę wkurza, ale mam sentyment do Kamińskiej, więc tylko trochę. Na razie trudno mi powiedzieć, ale myślę, że będą słodką parką.
Jest mega irytująca xD Chociaż mnie wkurza jeszcze bardziej, bo ja uwielbiam Przemo z Olą, zawsze Oli kibicowałam :) Są dla mnie jak Naxi w Violce - nie mogą być osobno :)
Jest mega irytująca xD Chociaż mnie wkurza jeszcze bardziej, bo ja uwielbiam Przemo z Olą, zawsze Oli kibicowałam :) Są dla mnie jak Naxi w Violce - nie mogą być osobno :)
Ja przez długi czas byłam fanką Wiki i Przemka, ale już się pogodziłam, ze nic z tego nie będzie. A Ole lubię i uważam, że pasuje do Przemka, ale na razie się nie nakręcam bo jeszcze mało ich wspólnych scen było (na razie).Tylko czekać na 544 <3
Cześć. Jestem Skai. W sumie to Asia, ale jakoś tak... Skai. Po prostu Skai. Mój słynny mały wywiad środowiskowy na początek.
1. Co myślisz o Angie?
2. Germangie czy Pablangie?
3. Leonetta czy Diegletta?
4. Naxi czy Caxi?
5. Ulubiona postać z serialu?
6. Ulubiona para z serialu?
7. Ulubiona piosenka z serialu?
8. Oglądasz coś prócz Violetty?
9. Wolisz masło czy margarynę?
10. Ile masz lat i kiedy się urodziłaś? ^^
11. Co myślisz o Dielari?
1. Uwielbiam j a. To dla niej zaczęłam oglądć