Nie wiem jak to możliwe że taki syf ma taką wysoką średnią. Koniec.
Naprawdę załamuje mnie tworzenie kolejnego tematu. I jak zgaduję ,,proOceniacz" ma bardzo wysoką poprzeczkę co do seriali.
Jprdl, takich tematów było chyba z 1000. Nie prościej by było zajrzeć do któregoś z nich i tam się wypowiedzieć ? + niech zgadnę, oceniłeś ten serial tylko po tym, że leci na Disney'u ? Widać to po tym, że nie podałeś żadnych argumentów. To co piszesz, jest żałosne. Ta telenowela jest naprawdę życiowa i w pewnych momentach zabawna. Pokazuje jak poradzić sb z życiem codziennym, czyli jak przezwyciężać takie dziunie typu Ludmiła, albo pokazuje różnice pomiędzy zauroczeniem, a miłością. A poza tym, w serialu lecą naprawdę fajne piosenki, napisane z sensem i wpadające w ucho. Także, zanim następnym razem zaczniesz hejtować jakąś telenowele, zastanów się porządnie i obejrzyj przynajmniej kilka odcinków.
Tak, wiem, wiem, tylko takie posty doprowadzają mnie do szału i po prostu nie wytrzymałam. Skoro tego nie oglądał, to po jaką cholerę komentuje ! Niech się nie wypowiada na tematy, które są mu obce.
Po 1. Nie oglądam chłamu. Po 2. Mi do poradzenia sobie z codziennym życiem nie jest potrzebna głupia bajka Disneya dla małych dziewczynek, jak mam jakiś problem to mam rady od rodziny a nie od pustych seriali.
Skoro to chłam, to musiałeś obejrzeć, żeby stwierdzić? Tak?
NIE ZNAM SIĘ TO SIĘ WYPOWIEM.
Hehs, no tak. Ale do poradzenia sobie z codziennym życiem z pewnością potrzebne Ci jest wylewanie żali i okazywanie bólu dupy na forum głupiej bajki Disneya dla małych dziewczynek, duży chłopczyku! :*
Jest wiele seriali lepszych niż to coś, a mają niższą średnią. Te wszystkie seriale (od disneya) są tylko po to żeby małe dzieci kupowały ich produkty. Wszyscy jesteście naiwni. A za 2 miesiące zobaczycie jakąś małą grupkę 10- letnich dziewczynek z plecakami z serialu Wioletta. Ten serial nie jest śmieszny, jest głupi i nudny, bo oglądałem to, ponieważ mam młodszą siostre.
Argument z gadżetami jest po prostu denny. Nie masz swojego portfela, więc zaglądasz do cudzego? To sprawa indywidualna, co rodzice kupują swoim dzieciom i nie rozumiem jaki masz problem z tym, że ktoś kupuje sobie filmowe gadżety. Ja mogę mieć kubek z TVD za który zapłaciłam sama, tak jak i jakaś dziewczynka może iść do szkoły w plecaku z Violetty. I tyle w tym temacie.
W takim razie proszę uargumentować dlaczego ten serial jest śmieszny, głupi i nudny. W przeciwieństwie do innych żenujących produkcji Disneya, Violetta jako jedyna reprezentuje jakiś poziom i zawyża merytoryczną poprzeczkę.
A skoro jest wiele lepszych seriali (w co zresztą nie wątpię) to możesz iść zawyżać im średnią, a nie wchodzić na to forum tylko po to, by wylać niekonstruktywne żale.
Wyżej pisałaś że trollów sie nie karmi to po cholere teraz piszesz ? Wystawiłaś tej bajce wyższą ocenę niż Dr. House. Oklaski na sali. Albo wystawiłaś 10 "Nie ma to jak hotel". I jak tu traktować ludzi poważnie.
Jakkolwiek kiczowate nie było by "Nie ma to jak hotel" jest to kawałek mojego dzieciństwa i nie możesz wnikać w to, czy oceniam z sentymentu, czy tak jak na to wg Ciebie zasługuje.
To chyba nie był popis inteligencji. Nie oglądasz serialu a oceniasz. Nie po to są takie strony jak filmweb. Wkurza mnie takie zachowanie bo później jak chce np iść na film do kina i widzę niską średnią to tracę na to ochotę. Nikt ci nie każe rozwiązywać problemów po przez serial lub traktować go poważnie,. Chyba masz rozum i umiesz o sb decydować
W takim razie, skoro tego nie oglądałeś, to na jakiej podstawie komentujesz ? Weź się zdecyduj człowieku.
No to se miej te rady od rodziny, może 8-letnim dziewczynkom potrzebny jest do tego serial. Szczerze, ja nie oglądam go dla jakiś rad, tylko dlatego, że ten serial mnie odstresowuje. Czasami dobrze jest obejrzeć jakąś "bajeczkę", żeby zapomnieć o życiu codziennym i trochę się pośmiać. Właśnie od tego jest Disney. A wracając do Violetty: to jedyna telenowela na DCH, która jest w miarę na poziomie. Grają w niej dobrą muzykę i pokazują dobrą grę aktorską. Mi się podoba, jeśli tb nie, OK, ale to nie podstawa, żebyś od razu to hejtował.
http://img.sadistic.pl/pics/336623_db507bb116fb.png
PROSZĘ <3
Mam nadzieje, że Ci ulży <3
O, wstawiłeś/aś zdjęcie z maścią i myślisz, że jesteś zaje.bisty/a ? Muszę cię rozczarować.
Tak, tak wstawiłam zdjęcie z maścią i ja nie myślę, że jestem zajebista. Ja jestem tego pewna :) Ulżyło, czy jeszcze jakoś pomóc?
Powiedz mi, ile ty masz lat ? Bo zachowujesz się jak pięciolatka, której ktoś nadepnął na ambicje ;3
llalalalalalallalalalalalalallalalalalala.
JEEEEEEEESTEEEEEEEEEEEM PIĘCIOLATKĄĄĄĄĄĄ!
Ja też, kochana muszę Cię rozczarować!
Mam 17 lat :)
Taka stara jesteś? I tak dziecinnie się zachowujesz?! Jestem SRODZE rozczarowana twoją postawą, wstydź się. Ty ty, pięciolatko, ty.
Słuchaj. Nikt nie każe ci tego oglądać i nie możesz mieć pretensji do ludzi, którym się to podoba. O gustach się nie dyskutuje, prawda? Ty możesz lubić "Incepcję", ja z tego filmu, szczerze mówiąc, niewiele wiem. Ale czy to musi prowadzić do spięć między nami? Ta strona jest po to, żeby łączyć ludzi o podobnych gustach, a nie żeby dzielić.
Tak, rzeczywiście wspaniała i elokwentna wypowiedź. To nic, że zero argumentów. Nic, że ubogie słownictwo. Nic, że autor przeczy sam sobie. Ale tak ogólnie, świetna wypowiedź, cud i miód, po prostu.
Skoro uważacie że ten serial jest taki świetny to po co ze mną dyskutujecie i sobie słodzicie. Wystawienie takiemu serialowi większej oceny niż 5 to kabaret. Jeżeli taki tandetny serial ma ocenę społeczności "bardzo dobry" to jest z wami coś nie tak. Kolejny nudny, głupi i bez humoru serial od Disneya, na którym zarobią miliony. Bo zaraz główna bohaterka będzie nagrywać piosenki, pisać książki i sprzedawać kubki ze swoją podobizną. Dorośnijcie do poważnych seriali, a nie taniej pułapki na fanów disneya.
Primo: Rosalyn mówi poważnie, bo z tego co wiem nie jest fanką serialu. Secundo: nie denerwuj się tak. Nie uważam, że serial jest szczególnie ambitny, ale jest dobry na odstresowanie się, rozluźnienie, w przeciwieństwie do wartościowych filmów. Ty zapewne oglądasz dla rozrywki wyłącznie dramaty? Jaki twoim zdaniem jest "poważny serial"? "Na krawędzi" na przykład?
No przecież, uwielbiam sobie troche popłakać.... Dla mnie poważnym serialem jest i będzie Dr. House.
I chwała ci za to. Ale nie oczekuj, że dwunastolatkowie też będą oglądali toto z przyjemnością. Rozumiem twój punkt widzenia, ale powtórzę: gusta są różne. I nie ma innego wyjścia, tylko to uszanować. Mnie też chcę się płakać, jak słyszę na przykład w radiu 1D na przemian z Weekendem, Eweliną Lisowską, Julą i Justinem Bieberem. Takie czasy, że chłam wypchnął to, co wartościowe, i trzeba z tym żyć.
czy ja wiem. wiele osób się tym jara, jak dla mnie nie najgorszy chociaż dupy nie urwał. gustuję raczej w poważnych, w sensie poważnych serialach typu Gra o tron , rodzina borgiów te kilmaty
Na psy?! Odszczekaj to albo Cię zjem ;__; Jak można coś takiego powiedziec ?! ?! ?!
Nie wiem, czemu ale Cię lubię :D Umiesz się kłócić, ale też żartować xDD Co do pytania to lubię połykać, ale gryzienie lepsze :D
Dziękuję za komplement ;) Wiem, że jedyną moją wadą jest to, że oglądam "Violettę", ale nic nie poradzę ;D Jakbyś mnie poznała w realu, to dopiero byś zobaczyła, jaka jestem kłótliwa, ciężko ze mną wytrzymać pod jednym dachem.
Nie chodzi o to, że nie lubię ludzi którzy to oglądają bo moje przyjaciółki też to oglądają xD Jakoś to znoszę :D Po prostu nie przepadam za serialem ^^ Kłótliwość? Potrafię sprzeczać się godzinami o byle co. :D
Wiem, ja też dogaduję się na przykład z fanką Grubsona (którego nie cierpię, ma nieznośny głos), albo z inną, oglądającą anime (dla mnie to japońskie bajeczki i nic więcej). Trzeba się nawzajem tolerować, bo jakbym się kolegowała tylko z fankami Violetty, to musiałabym zejść do poziomu mojej młodszej siostry, bo wśród licealistek takowej nie uświadczysz ;D Co nie znaczy, że nie umiem podrapać kogoś, kto obrazi na przykład Johnnego Deppa xD