PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co slychac u moich tinistas z Polski? Przesylam wielkiego buziaka z Argentyny! Z twittera jakby coś.

ocenił(a) serial na 9
KarolciaLovciaDielari

Widziałam to <3 jakie to cudowne <3

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Idę zobaczyć <3 ~M.

KarolciaLovciaDielari

nie mam twittera :( ale to słodkie <3

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

To się dziewczyna wysiliła.

ocenił(a) serial na 2
Skailes

No wiesz, napisała po polsku, więc musiała użyć tłumacza albo Mirty, która podobno ma polskie korzenie ;D

tears_in_heaven

Skąd wiesz, może się uczy lub słownik kupiła ?:D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Jaaasne. Najtrudniejszy język świata, nie licząc chińskiego. Powodzenia życzę.

tears_in_heaven

Chiński jest łatwy. Sam umiem jakieś 50 słówek, umiałbym więcej, ale zacząłem się hiszpańskiego uczyć ;D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Z pięćdziesięcioma słówkami to możesz podbijać świat ;D Jeszcze z tysiąc i się dogadasz, jak pojedziesz do Chin.

tears_in_heaven

200 wystarczy, aby się dogadać, bo tyle umiem po japońsku ;D <sama wymowa, bez zapisu xd>

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Nie sądzę, znam więcej słówek po niemiecku, a nie wiem, czy bym się dogadała z Niemcem. Jak byli u nas z wymiany, to niewiele z ich bełkotu zrozumiałam ;D

tears_in_heaven

Aj tam, ja prawie całe anime dzięki tym słówkom zrozumiem ;D <chociaż już nie oglądam>

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

uczy? Serio?! :O Hahahaha. Słownik?! Serio?! Nie mogłaby tego napisać w ten sposób

KeThA

Żyg żyg żyg

ocenił(a) serial na 3
maja_magda

przez rz, kochana.

KeThA

Zgasiłaś dziewczynę xD

KeThA

Może coś po polskiemu oglądała i się nauczyła podstawowych zwrotów- tak jak ja hiszpańskiego ;D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Ale polski jest na serio bardzo trudny. Jak oni fajnie mówią "Cześć" na filmikach ;D

tears_in_heaven

Czeszcz ;D