PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

?????

użytkownik usunięty

1. O co chodzi z tym, że Broduei nagle stał się szpiegiem Gregoria?! Przecież to Andres od początku jest jego szpiegiem, więc dla mnie ta zmiana jest kompletnie bez sensu.
2. W ostatnim z odcinków Fran powiedziała do Cami, żeby zagłosowała na Brodueia. Jak to możliwe? Przecież ani Camila, ani Broduei nie dostali się nawet do tej ósemki, więc z jakiej racji mają głosować?!
3. Dlaczego Braco pojawia się tak rzadko? Zauważyliście, że ostatnio nie ma go w co trzecim odcinku? O co chodzi?

ocenił(a) serial na 10

1. To Broduei jednak był szpiegiem od początku, dlatego Gregorio go przysłał do studia. To miał być taki zaskok dla widzaL:)
2. Pewnie coś źle przetłumaczyli jak zawsze:)
3. Nie wiem czego.

użytkownik usunięty
majka5454

1. Pamiętam jak Gregorio kazał Andresowi w kilku odcinkach szpiegować poszczególne osoby.
2. Pewnie tak. :)
3. Też nie wiem...

ocenił(a) serial na 10

1. No bo tak było ;p

użytkownik usunięty
majka5454

Właśnie. Więc dlaczego teraz wszystko idzie na Brodueia?

ocenił(a) serial na 10

Bo nikt się nie dowiedział, że Andres był szpiegiem. Proste;)

użytkownik usunięty
majka5454

Dla mnie to bez sensu. Andres był szpiegiem - ok, koniec kropka. Broduei - że niby drugi szpieg???

ocenił(a) serial na 10

Może Andres był szpiegiem zanim pojawił się Broduei? Nie wiem nie orientuję się tak dobrze.

użytkownik usunięty
majka5454

Dla mnie to jest zbyt pogmatwane.

ocenił(a) serial na 8

1. Broduei, od początku był szpiegiem. Oni tylko podejrzewali Andreasa.
2. Zapewne, źle przetłumaczone.
3. Nie wiem. Pewnie dlatego, że to jedna, z mniej ważnych postaci. A szkoda...

użytkownik usunięty
julia_555

1. Pamiętam jak Gregorio kazał Andresowi w kilku odcinkach szpiegować poszczególne osoby.
2. Pewnie tak. :)
3. Też nie wiem...

1.To był szantaż,a nie szpieg.
2.Fran powiedziała to w przenośni.Chodziło o to,żeby Cami dała Brodueyowi drugą szansę.
3.Braco to postać epizodyczna,a ostatni kwartał to czas,kiedy wszystko zaczyna się powoli wyjaśniać,dając nacisk na głównych bohaterów.

Trzeba tylko trochę pomyśleć,to nie wina złego przetłumaczenia,nagle zmienionej akcji i niewadomych...