PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, który moment serialu jest teraz na Disney Channel, chodzi mi o odcinek i sezon bo nie jestem pewna, a chcę wiedzieć ile odcinków mam do nadrobienia ??

ocenił(a) serial na 10
Kasixxx

Teraz lecą powtórki, ale puścili do 45 odcinka 2 sezonu.

Skailes

http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Zabawy-+cz%C4%99%C5 %9B%C4%87+II+D,2402143#post_11673259 - jest podpowiedź :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

I tak nie wiem. :D

Skailes

A wiesz może ile zajmie mi zrobienie albumu, który ma 10 stron? :D A! I każda strona cała zapisana xd

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Cóż, chwila na to pójdzie. Włącz sobie jakiś film do pracy, bo umrzesz z nudow. XD

Skailes

A ile czasu może zająć? ;d Mogliby dać jeszcze tydzień ferii :(

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Pewnie kilka godzin. Ech, no właśnie. :(

Skailes

Mam już połowę strony :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Jeszcze tylko takie tam dziewięć i pół. XD A co Ty właściwie robisz za album?

Skailes

O Matce Teresie z Kalkuty na religię :D
Jak to zrobię, muszę napisać jeszcze ładnie błogosławieństwa, znaleźć książki i zeszyty, odrobić prace domowe... łatwo pójdzie XDDD

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Was? Hahahahaha. XD To ciekawe macie prace z religii, nie powiem. Cóż, my robimy zadania z podręcznika, a nasza zakonnica to kobieta stylu: Śmieje się pięć minut, wszyscy się na nią gapią, jak na wariatkę, a ona dalej. W końcu się uspokaja, wykrztusza: "Asia... Asia... na mnie... patrzy, hahaha". I śmieje się dalej. Także tego. xD
Miałeś całe ferie na to. XD Ja się podziwiam za moje zorganizowanie. Plecak mam spakowany od trzech dni. xD

Skailes

Miałem miesiąc :D Ale pierwsze 2 tygodnie miałem rękę w gipsie xd No to fajne macie lekcje religii, rozwalilas mnie tym :D Tak, możesz być z siebie dumna, Joanno N.^^:D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Co za leń! Toż to skandal. Na Tomasza! XD Lekcje religii z tą siorką są OKROPNE. XD
Jak tam pierwszy dzień po feriach?

Skailes

Okropnie XD Nie dość, że ledwo rozczesałem włosy <mam mniej więcej tej samej długości co Xabiani>, bo każdy był w inną stronę, to jeszcze gdy szedłem do szkoły wiał wiatr i szopa mi się zrobiła xd Nie mogłem zasnąć gdzieś do 2, a przed godziną 6 zadzwonił budzik- jak raz się obudzę, to potem zasnąć nie mogę, więc wstałem. To sprawiło, iż chodziłem niczym zombie xD Dobra, dalej. W szkole z nikim mi się nie udawało przybić "pjony" ;D Na matmie nie uważałem, nawet jak chciałem- nie mogłem po prostu, ale starałem się zmniejszyć szopę, co sprawiło, iż pani się na mnie patrzyła dziwnie XDDD Na "włefie" zaledwie kilka/ kilkanaście razy złapałem piłkę, na początku w ogóle nie potrafiłem jakoś :D Przyszła kolej na informatykę- oczywiście źle zrobiłem wykres, bo złe cyfry wpisałem, albowiem nie uważałem, a zwykle mi to dobrze, nawet bardzo dobrze wychodzi >.<Angielski- dowiedziałem się, iż jutro piszę test, którego nie pisałem- super :D Ale miałem szczęście, że nie sprawdziła pracy domowej, której nie miałem ^^ Oczywiście pomijając to, iż prawie zawsze źle rozwiązywałem zadania i nie kumałem tematu :D Polak- nie było źle, pomijając, iż przed lekcją na przerwie, próbując przetrzeć twarz wodą, oblałem sobie grzywkę <co było trudne, bo mam ją naprawdę krótką, do tego nawet trochę do góry :D>, a siedzę przed panią zaraz, więc niemal całą lekcję głowę w dół trzymałem, albo zasłaniałem ręką. Na artystycznych byłem w grupie z dziewczynami, które całą lekcję skrzeczały tymi swoimi głosami lub śmiały się x.x A! Zapomniałem dodać, że nie wziąłem ani dobrego zeszytu od matmy, ani od angielskiego i pisałem w "brudnopisie", wyrywając po matmie z niego kartkę ;D Krótko mówiąc- beznadzieja :D A u Ciebie? ^^

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ale się wypociłeś. Hahaha, masz długie włosy. Chcę Cię zobaczyć. XD A z tymi zeszytami to mi przypomniałeś mojego kolegę, który co lekcja od dwóch miesięcy pisze tematy z polaka w brudnopisie i co lekcja wmawia pani, że mu się właśnie skończył zeszyt. Pani ostatnio się skapnęła, że on w ogóle go nie prowadzi. XD
U mnie też bez rewelacji. Na matmie byłam przy tablicy i wszystko zapomniałam. Potem mnie pani ochrzaniła, że wolno piszę i jeszcze jej pyskuję - bo powiedziałam, że normalnie recydywista ze mnie wyrośnie, bo ona mi chrzaniła, że "co się ze mną stało, nie uważam na lekcji i nie przepisuję" i tak do mnie z mordą o byle co. >.< Wredny babsztyl. Jeszcze mamy w klasie takiego, co trzy razy nie zdał i jest mega chamski. Dzisiaj na chemii mieliśmy powtórzenie, a on całą lekcję dosłownie się z panią przekrzykiwał. I jeszcze się wydarł na mnie, jak go chciałam uciszyć. Potem na zajęciach technicznych jedna dziewczyna mnie walnęła (specjalnie) i powiedziałam jej, żeby uważała, a on zaraz do mnie z mordą, że się drę na nią. Ja do niego: "Co jej tak bronisz, żona twoja?". A on: "A ch*j ci,ę to obchodzi?!" Pani go trochę ochrzaniła, pociskałyśmy mu z kumpelą, ale jest nieznośny. -.- Jejku, musiałam się wygadać komuś. :D
Na wdż na pani urządziła pogadankę o narządach płciowych... XD Z angola kartkówki raczyła po miesiącu oddać. Nic ciekawego. Sześć sprawdzianów przede mną. Dwa w tym tygodniu i cztery w następnym. Fiza, gegra, chemia, hista, matma, angol...

Skailes

Długie to ja dopiero będę miał, bo nie chce mi się czapki do kina zakładać, a nie chcę, byś mnie widziała :D Bosh, jutro historia i ta reliiiigia ;_; Załamać się idzie xD Wybacz, że pytam, ale gdzie Cię walnęła? Na historię muszę na jakieś 17 pytań odpowiedzieć, a jest pierwsza ;_;

Skailes

RECYDYWISTA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie no, geniusz jesteś XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

No jak to ja. XD Gaszę ludzi. Pani od wosu się mnie boi. XD
Czekaj... zapuszczasz włosy, żeby Ci twarz zakrywały? XD
Cóż, walnęła mnie d*pą w głowę, kiedy podchodziła do okna, żeby je zamknąć (ja siedziałam w ławce). Nie przeprosiła ni nic, tylko tak sobie przelazła i jej uwagę zwróciłam, a ona do mnie z pyskiem i jeszcze ten chłopak za nią. ;__;

Skailes

Tak, zapuszczam włosy by mi twarz zakrywały :D Mogę dzięki temu oszczędzić na fryzjerze i zbierać kasę na biografię Tini :D Ostatnio miałem grzywkę do ust, ale obciąłem, bo mnie wnerwiała :D Współczuję ;d
Jaki masz podręcznik do historii? xd Pomogłabyś mi w pytaniach ? :D Ja już nie wyrabiam ;_;

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Hahah, ciekawe rozumowanie. I tak mi się pokażesz. XD
Bliżej historii klasa 2. Mogę spróbować, ale muszę jeszcze przepisać zadanie z Matmy (z neta, a co XD) i znaleźć bluzkę od piżamy. ._.

Skailes

SKAAAJ MA TEN SAM PODRĘCZNIK CO JA <3 Mogłabyś spróbować zrobić pytania ze strony 178- 3 i 4? ;d Tylko w wiadomości prywatnej, jakbyś mogła, bo ona sprawdza o.O

Skailes

Spoko, spisz ;D Ja nie śpię w piżamie, bo nocą lekcję odrabiam i nie mam siły się przebierać ;d Śpię więc w ubraniach :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ach, jaraj się. Wielka Skai ma ten sam podręcznik, co Ty. Jaaaał. *___* XD
Łał, daleko już jesteście. O,O My mamy dopiero w następną środę sprawdzian z XVII wieku.

Trzecie: W efekcie rewolucji przemysłowej powstały dwie grupy społeczne: Panowie, którzy byli zarządcami fabryk oraz robotnicy, którzy w nich pracowali.

A czwarte poszukałam w necie ;P Po drobnych korektach, coś takiego myślę, że możesz spokojnie wpisać do zeszytu.

1. Anglia stała się krajem przemysłowym.
2. Rozpoczął się proces totalnej urbanizacji kraju.
3. Anglia stała się liderem w praktycznie wszystkich dziedzinach produkcji przemysłowej.
4. Umocniła się jej rola światowego lidera w polityce globalnej.
5. Społeczeństwo angielskie przeobraziło się w społeczeństwo masowe.
6. Umocniło hegemonie na morzach i oceanach.
7. Wielka Brytania stała się potęgą nowoczesnych technologii.

Skailes

Skaj, my jesteśmy na 203 stronie :D Teraz muszę robić resztę xd

Skailes

I jeszcze raz dziękuję :)

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Łał. O,O A co macie z Matmy (babka nam wmawia, że jesteśmy do tyłu, no ciekawa jestem).
Nie ma za co. :)

Skailes

Temat:rysowanie odcinków o długościach będących- dalej nie zapisałem, mówiłem- zombie xD
Ale mam zapisane na lekcji zad.6 str.143
Podręcznik: Matematyka 2001- podręcznik do gimnazjum ;d
Są dwie wersje, więc jakbyś miała ten podręcznik, to możesz mieć to zadanie dwie(?) strony do tyłu, albo jeszcze inaczej.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

A, spoko. My mamy inny podręcznik. Matematyka +. Teraz mieliśmy Pitagorasa i obliczanie odcinków w trójkątach i takie inne bzdury z tego Pitagorasa.

Skailes

A! Pitagorasa pamiętam! :D Gdzieś przed feriami go mieliśmy xd Zostało mi jeszcze tylko 7 pytań! :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Dasz radę, wierzę w Ciebie. XD

Skailes

Palce mi się robią sine ;o XDDDDDDDDDDDDDD

Skailes

Skończyłem album!!!!!:D

Skailes

Jak drugi dzień w szkole? :D

Skailes

No i oczywiście- z góry dziękuję :D

ocenił(a) serial na 10