Inteligentnie zapomniałam wyrazić swej opinii ... Mnie bawiła kierownica od samochodu Matiasa, którą mu wręczyła Jade :D To było dość śmieszne ;p Jego mina mówiła sama za siebie :D
Wkurzała i irytowała mnie Esmeralda, która... Zmusiła Angie do odejścia.
Smuciła mnie wyprowadzka Angie.
Wkurzył natomiast również German, który zbytnio nie przejął się odejściem swojej szwagierki ...
Oczywiście też nie leżało mi ... Caxi -,- Marcesca była słodka, która śpiewała Podemos w wersji angielskiej ;)
To tyle...:)
Dodam nowa opcję: Co nas zachwycało? :D
A więc, co nas zachwycało, odpowiedź oczywista: Caxi <3 Jest przeurocze, słodkie, genialne, przepiękne, cudowne, idealne, podoba mi się zarówno w języku hiszpańskim jak i polskim <3
Zachwycała mnie sukienka Ążi. Sama bym chciała taką. ;D Tyle, że nie wyglądałabym w niej w połowie tak dobrze jak Cesarzowa. :P
Skailes, znalazłabyś mi Thor: Mroczny Świat online? :D Z napisami albo z lektorem nawet może być, bo muszę to streszczenie durne napisać xd
Mi też się bardzo podobała o.O Mam podobną, tyle że bez tych "pasów" u dołu :) Ale i tak w niej tak dobrze jak ona nie wyglądam .;p Cesarzowa ? :D Pasuje do niej ^^
Tak? Ooo. :> Ja nie noszę sukienek. Mam tylko jedną różową sukienkę i jakąś spódnicę w kropki. Preferuję spodnie. :D
No ba, że pasuje! Pierwowzorem był Cesarz, ale jednak został przekształcony na formę żeńską. Ot tak. :D
Mi mama na siłę ją kupiła :) Ja nawet w jeansach nie chodzę o.O Mam leginsy który jak jeansy wyglądają... Z 20 par xD Ja tylko to preferuję ... ;p Spódniczkę to ja mam - czarną xD Na rozpoczęcie i zakończenie roku i różne tam okazję. A sukienkę to niebieską, i czarną echh ... A tak to ja tylko leginsy i spodenki ;P
Cesarz... Masz rację - lepiej Cesarzowa :D Skąd Ci się wzięło to "określenie" ? :)
Ty lubisz Sebek, Caxi ? o.O Ach no tak, bo wszystko co związane z Cami, jest boskie xD A lubisz Bromile ? ;3
Serio? Teraz odkryłaś, że kocham Caxi? XD
Bromili mi się jedna scena podobała, może 2, ale nie jestem pewien. Wolę to od połączenia Cami+ chłopak z siłowni xd
Hahahahha :D Bromila lepsza od Caxi x1000000 ... Nie mogę znieść Caxi ... Nie pasuję do siebie za nic ;p Naxi ♥
Na początku I sezonu byłem za Caxi, nawet myślałem, że są parą :D Potem jak się rozpoczęły momenty Naxi to byłem nimi zachwycony, ale w drugim sezonie się zrobiło kiczowate. Za to Caxi jest przesłodkie <3
Nie ! Naxi przesłodkie <3 Biedna Nati ... Moje Naxi - wróć ! ♥ (Tak samo i Germangie - wróć ♥ )
Nie chcę sobie psuć nerwów Caxi, więc powiem tylko, że Anszi miała baaardzo ładną tą niebieską sukienkę.
Też się zgodzę co do sukienki. ;D A Caxi mi nie przeszkadza. I tak na koniec będzie Naxi. xd Jakoś ścierpimy Caxi. Już niedługo. ;)
Diego na avku? A co z Matiasem?Czyżby było to co ja myślę!?
Nasz podwójny ślub odwołany? :C
Nie mogłam oprzeć się Diegusiowi w kapturku. Mati nie pogniewa się za mój mały romans. W końcu on całuje się z jakąś panią komisarz. Ślub aktualny. Tylko ciii. ;)
Wybacz,że dopiero teraz,ale nawet tego wcześniej nie zauważyłam xd
Ok cii :) 16 grudnia już za niedługo. Oł noł,nawet goście nie zaproszeni i rzeczy na ślub nie kupione ! Tragedia!!
Ta przedślubna panika...xD