PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6687
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

3 sezon

ocenił(a) serial na 8

Kręcą go już, wiadomo coś? Powinien pojawić się jak najszybciej, wątpie aby poprzestali na drugim, skoro serial zdobył
tak ogromną popularność. I czy pojawi się w nim Lara skoro Leon wybrał Violettę? I co z Diego, wie ktoś?

i_love_it17

Violke? Przecież każdy się w niej kocha każdy pragnie byc jej pierwszym i ostatnim! ;ppp
Ja bym chciała, żeby w trzecim sezonie to jakaś dziewczyna podrywała LEona i Violka musiała się starać!
I oby Diegusiowi kogoś znaleźli i Larze :D
A wgl to byle byli Naxi i Marcesca i wiecej Femily niz w 2 :D

karolina199

Ale kot? Jak on moglby? Ze sfery fizycznej...
W trzecim sezonie musi wrócić Tomas, i wtedy będzie Leomas....
Ewentualnie Diego moze byc z Larą.
Dużo, dużo, dużo więcej.

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Czy ja wiem... Diego i Lara? Tak jakby się powymieniali parami xD Dziwnie trochę :P

KeThA

Tak dziwne, i ją i jego lubie ale razem jakoś dziwnie.
Lara z Andresem xD

KeThA

No to z kim zrobić Diego? Z Jade? A Larę? Z Andresem?

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Ja chcę po pierwsze żeby Lena była cały sezon xD Może być z Diego, zezwalam ;P

KeThA

Ja tez zgodę wyrażam. I fedus tez ma byc!

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Feduś będzie... Weź, jak ja cierpię jak widzę zdjęcia, jak się Rugg przygotowuje do en vivo,a mnie tam nie będzie :(

KeThA

W grudniu ślub, to juz niedlugo.

KeThA

I Fede i jak pisałam nizej juz Sebkowi wymyślilam, powód dla którego byłby przez cały sezon 3 w Argentynie :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Lu zajdzie w ciążę? xD Idę zobaczyć xD

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Dobra, ale mój pomysł był lepszy xD

KeThA

hahah tą Ludmiła w ciązy mnie rozwaliłaś xD tam o V. w ciąży to o Lu xD
Ja bardziej chyba prawdopodobną wersje wymyśliłam ;p chociaż znając twórców i tak pewnie się nie sprawdzi ;/
Chociaz w sumie Lu z Fede przewidzialam ;pp

karolina199

19 będzie miala ;D

Sebek7771

No wlasnie! Teraz German ją izoluje, a potem bedzie miał pretensje czemu nie ma wnuków ;pp

karolina199

Wyobraź sobie reakcję Germana, jakby Violka dziecko urodziła :D

Sebek7771

Gdzie Cami?
Czy ja mam zwidy? Violka?

i_love_it17

Czekałem właśnie na te pytania :D
Nie Violka, Tini :D Obecnie się limbre soy i wyczekuję klipu ^^

Sebek7771

jaram się* xd

Sebek7771

Libre* xd

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

LIBRE SOY, żadnego m tam nie ma!!!! Poza tym wersja Demi jest ładniejsza.

KeThA

POPRAWIŁEM! Ale przyznaj, że Tini w tym klipie ślicznie wygląda <3

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Czy to nie ty dzisiaj rano się kłóciłeś, że Tini jest brzydka, ma krosty jest za chuda itd?

KeThA

Tak, ja ;D Ale tu dali jej suknię poprawiającą figurę, zrobili ładnie te włosy, ładnie umalowali zamaskowując krosty itd ;D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Daj mi linka, a nie gadasz xD

KeThA

Nie ma klipu, są zdjęcia, klip o 1:00 ;D
https://pbs.twimg.com/media/BZKHz0ACUAAtsC1.jpg , https://pbs.twimg.com/media/BZMlWW-CYAAJs_T.jpg .

I znając Ciebie, twierdzę, że nie będzie Ci się podobała sukienka; D

Sebek7771

Powiem ci, że gdyby się Sarze nie podobała nie by łoby w tym nic dziwnego bo jest strasznie brzydka ;o
I to bolerko xD błagam jak z przed 15 lat xD poza tym satynka i cekinki no boskie połaczenie... xD

karolina199

Mi się podoba <3

Sebek7771

O gustach się nie dysktuje ;p ale wgl jakoś Tini tu wygląda taka "stara mała" . Ale zobaczmy jak to wyjdzie w teledysku ;p

karolina199

Wygląda epicko <3

Sebek7771

Chyba jeszcze nic epickiego nie widzialeś w życiu chłopcze!
Mozesz uwazac ze wyglada dobrze ale nie przesadzajmy, o wiele lepiej wygladala w niejednym odcinku Violetty, miała czasami subtelniejszą tapete niz tutaj ;p

karolina199

Aj tam, wygląda przepięknie. Od razu czujesz zimowy nastrój, królowa lodu, władczyni zimnych mocy, kolory nie igrają ze sobą, magiczna niezwykłość <3 I to bolerko cokolwiek to jest pasuje do stroju ;D Wszystko do siebie pasuje *_*

Sebek7771

Mamy chyba totalnie inny gust, wygląda tu tandetnie, strój w tym tez to bolerko/plachta co to tam jest, jak strój z szkolnego przedstawienia.
Przez ten jasny brokacik na powiekach, ma strasznie małe oczka. A ciemna szminka postarza.
No i wgl niekorzystnie wygląda jak się tak szczerzy.
Wlosy są w zupełności ok.
Wyglądałaby o wiele lepiej, gdyby miala jasno rózową pomadke, lekkie cienie niebieskie czy jakieś i najzwyklejszą biała czy niebieską zwiewną sukienke (coś jak Demi na teledysku do Let it go" ;p) i wygladałaby młodo i świeżo.

karolina199

NIE NIE NIE, NIE RÓŻ!!
Za grosz to nie ma nic wspólnego z mrozem. A Tini w tej sukience i makijażu świetnie wygląda, nawiązuje do postaci, którą dubbinguje.

Sebek7771

A ciemny fiolet co ma do mrozu? taki np pudrowy róż to zimna barwa ;pp
Serio postać Elsy ma o wiele ladniejsza sukienke, chociaż animowaną ;p powinno być zwiewnie lekko niczym płatek śniegu :D a nie satyna jak na wiejskim weselu

karolina199

Jest ciemny, zimny ;D I wygląda lepiej, niż Demi w tym swoim teledysku.

Sebek7771

No Demi mi się ogólnie nie podoba, ale miala lepszą sukienke.
A Tini już lepiej wygladała na nagrywaniu Libre soy
http://gwiazdunie.pl/wp-content/uploads/2013/11/martina-stoessel-libre-soy.jpg
Powinna mieć na teledysku coś w stylu tej spódnicy tylko niebieski, moze nawet z jakimis cekinami, ale nie tandetna satyna.

karolina199

Nie, to bardziej do lata mi pasuje. I spadać mi od satyny, cokolwiek to jest <3

Sebek7771

Ten taki fatalny blyszczacy material, z którego jest zrobiona m.in. ta płachta która ma na sobie Tini ;p

karolina199

Uwielbiam ten materiał *-*

karolina199

A płachta to ta taka dłuższa marynarka, tak? :D

Sebek7771

Płachta to płachta! To z tymi bufiastymi rękawami (czyli jak ty to nazwałeś marykarka, choc do marynarki temu daleko, bo to PŁACHTA ;p)

karolina199

a więc kocham ten materiał :D

KeThA

Bo Demi ma mega głos <3
Nie jestem jej jakąs fanką ale jako nieliczna z gwiazd Disney US ma taki dobry głos
ale i tak Tini w Libre soy wypadła zadziwiająco dobrze ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Może i całkiem nieźle, ALE... Nie lubię jej barwy ;/ Irytuje mnie cała jej osoba, niestety... To chyba skrzywienie przez rolę którą odgrywa xD No trudno...

karolina199

Wypadła przepięknie <3
Libre soy, libre soy,
No puedo ocultarlo mas
Libre soy, libre soy
Libertad sin vuelta atras <3

Sebek7771

No byłam nią mile zaskoczona ale Demi lepsza, głos Tini do Demi sie nawet nie umywa ;pp
Piosenka jest tez sama w sobie ładna i ma fajny tekst :)

karolina199

Ja na początku wolałem Demi, ale przerzuciłem się na Tini niczym Olga na Cardoso ^^ I wiem, że potem będę miał dylemat, którą wybrać :D

Sebek7771

Przypominam, że Olga ostatecznie z Cardoso zrezygnowała ;p i mysle ze ty tez predzej czy pózniej zrozumiesz swój bład ;p
btw czy ta piosenka ma jakis oficjalny teledysk bo ja nie widziałam??

karolina199

O pierwszej będzie wstawiony ^^ Ja czekam :D