Kręcą go już, wiadomo coś? Powinien pojawić się jak najszybciej, wątpie aby poprzestali na drugim, skoro serial zdobył
tak ogromną popularność. I czy pojawi się w nim Lara skoro Leon wybrał Violettę? I co z Diego, wie ktoś?
3 sezon będzie kręcony w kwietniu w 2014 roku, bo mają en vivo i te sprawy. Jest wiadome tylko to, że postać Germana będzie jeszcze bardziej natarczywa wobec swojej córki. Pojawi się więcej chłopaków.Martina Stoessel zostaje przy swojej roli. Inne pierwszoplanowe postaci również.
Serio jeszcze więcej chłopaków dla Violki? Coż za odmiana, cóż za oryginalność ;ppp
A z Germiego to już robią kompetneo debila, nie dość że już po 2 czy 3 latach (czy ile tam czasu mineło w serialu) skumałby, że wszyscy już go mają dość, to Violka w serialu juz bedzie miala 17 czy 18lat błagam.... Niech ją może wyśle do zakonu, jak tak chce ją skazać na los starej panny..
Tak wiem, ja też tesknie za udzielaniem się tutaj! :< Nawet w odinkach Violetty sie zapuściłam ;p
Ale szkoła zajmuje mi cały tydzień! A potem w weekend musze odreagować ;p
Kogo obchodzą odcinki Violetty? Ja ich w ogóle nie oglądam xD
Dobrze, że wpadłaś. Rozumiem, że szkoła to szkoła, ale serio... Olej ją :* Nie no, żąrtuję. Niektórzy się uczą xD
I teraz wyszłam na kujona ;pp
Ja jednak bym oglądała, bo niektóre sceny okazują się znaczyć coś innego niz myslalam ogladajac po hiszpansku Xd
Skończyła na odcinku w którym Germi pocisnął Angie, ze jest forever alone (swoją drogą bardzo slusznie, po czemu miala pretensje ze spotyka sie z Esme, skoro Angie nie jest z Germim?) ;pp
Ja skończyłam na 7 odcinku xD Tak zaszalałam. Następne będę oglądać od powrotu Fedusia xD
Wlasnie tez mi się narazie nie chce nadrabiać i postanowiłam, że zaczne od połowy sezonu czyli od pojawienia sie Fede :D :D
To byloby niezle!- Violetta 3 .
Viola zostaje umieszczona w salonie, gdzie robi wielką karierę, zakonnicy myślą tylko o niej itp.
A reszta wiedzie hepi życie w Studio.
Nie no, pewnie by wyrwała jakiegoś księdza, znaczy sprowadziła go na droge grzechu ;pp
Skoro w jednej z ksiazek, zakochał sie w niej nawet kot czy pies ;pp dziewczyna nigdzie nie jest bezpieczne, to cud że dotąd unikneła jakiegoś gwałtu xD
Kochanie, na co drugim był kiedyś, ale te czasy minęły, niestety... Nie ma już się z czego pośmiać :( Życie straciło sens!
Cierpię z tego powodu :( Na prawdę było zabawnie xD A rodzice się tylko pytali z czego się tak chichram xD
I jak tu się przyznać xD
A ciekawe co takie autorki mówią jak ich rodzice się pytają co tam piszą na koputerze. "A nic mamusiu, rozdział jak Diego brutalnie gwałci Violke... A kupiłaś mi tą różofą bluzeczke z falbankami??" xD
Och, gdybym potrafila opisywać gwalty, albo "to" to bym to napisala na jakiegoś bloga dla jaj, ale niestety i Can t do It.
Ach, nie one nie opisywały/nie opisują.
GWAŁTY: odwróciłam się, a potem... (koniec rozdziału) rozdział następny: León, on mnie zgwałcił! PRZEŚPIJ SIĘ ZE MNĄ, żeby mi poprawić nastrój <3
TO: i, jak można się domyślić... doszło do TEGO (koniec rozdziału)
xD
Wiem, czasem czytalam takie blogi i te kiczowate myśli po: teraz będzie wiedzial ze Violetta jest moja. Blagam, jak mozna robić to, żeby w wieku 18 lat zajsc w ciążę, żeby nie wyjechac z Buenos Aires?
nie no, często było "jak można się domyślić"
Ale nie przejmujcie się. Jak trzasnę opis TEGO u Leómasa to padniecie z wrażenia xD
Przycisnę dziewczyny to i jutro będzie, chociaż one teraz zajęte, jak się na violettapl dostały xD
Nienienie
Tomas będzie tanczyl z leonkiem Miley dance, lizal mlotek i sie hustal nago na kuli burzącej
Nie ja myśle , że może się zacząć od romantycznej wspólnej kąpieli jako grze wstępnej xD potem bedą sobie twerkac do woli
A w sprawie opisów tego, to dokopalam sie do opisu prawie tego mojej koleżanki:
A nie mówiłem - obejmuje ją przyszpilając do ściany tak że nie ma pomiędzy nami żadnej przerwy. Całuje ją mocno i zdecydowanie. Podnoszę jej nogi na wysokość moich bioder, trzymam ją. Blanka zarzuca mi ręce na szyję, i bawi się moimi włoskami na karku. Całujemy się łapczywie. Obejmuje ją mocniej i nie odrywając od niej swoich warg, ruszam z nią do sypialni. Kiedy nogami wyczuwam łóżko siadam na nie i ciągne Blanke za sobą. Siada na mnie okrakiem i pogłębia nasz pocałunek. Jedną ręką łapie ją za włosy, drugą wkładam pod mokrą bluzkę, ale gdy tylko dotykam jej gorącego brzucha Blanka się cofa.
Do zdania ze "ciągne Blanke za sobą" (serio ciągne?? kręci go jakies sado-maso? czy co xD) całkiem przyzwoity opis w miare subtelny a wszyscy wiedzą o co chodzi ;p
Btw nie wiem czemu od razu pomyslałam, że narrator to Diego ;p zgadłam?
Wiesz, tyle to ja mogę napisać tu i teraz.
Co jest smieszne w tych opowiadaniach violka traci cnotę jako nastolatka, a w serialu dopiero jako 16 latka po raz pierwszy pocalowala kogoś.
Wlasnie to jest takie zabawne xD i tez to ze po pisowni tych opowiadan nie mozna dac autorka wiecej niz te 10 czy mam 12 lat ;p