PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

38 odcinek

ocenił(a) serial na 10

Po śpiewaniu z Marco "Codigo Amistad" ktoś zadzwonił do Fran, no i mam pytanie, bo może ktoś
wie, o co chodzi?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Nie jestem pewna, ktoś w jakimś innym temacie mówił, że chyba Alexandro

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

Może jej matka przyjeżdża, czy już była? Gdzieś czytałam, że ją odwiedzi i nie polubi Marco. Nie oglądam więc mogę się mylić ;)

ocenił(a) serial na 10
perfumowana

Ojojoj ;c Nie lubi Marco? Zresztą.. Mi się wydawało, że Luca widział dla Fran idealnego Federico, jak usłyszałam jak śpiewają 'Ven y canta'. No cóż, był włochem, ale Marco jest uroczy ;)

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

Nie wiem, ja jestem na bieżąco z pierwszym sezonem i śledzę Violettę tylko na Disney Channel, ewentualnie filmiki na yt albo notki na blogu. Nie ma jeszcze Federico w serialu, więc się nie wypowiadam ;d Marco jest spoko, uroczy prawie jak Fran, są razem doskonali. Poza tym pewnie lubię go dlatego, że to on się starał, a Francesca w końcu była w centrum zainteresowania, a nie jak w przypadku Tomasa czy tego na B., że musiała się dużo wycierpieć i nic z tego.

ocenił(a) serial na 10
perfumowana

Wreszcie ktoś myśli tak jak ja ;) Ja bardzo lubię Francescę i polubiłam Marco za to jak o nią zabiegał ;)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

lulz, jak mozna nie lubic Marco? XDDD

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

Zeczywiście jak? A jak to dziś znów śpiewali to prawi turlała się ze śmiechu, bo ta piosenka też jest o przyjaźni tak jak Junto a ti (dla sklerotyków: to piosenka w której Fran poznała Marco ;) Brzmiał uroczo ;*

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

Ja to jak go zobaczyłam pierwszy raz, jak wychodzi na tą scenę to do siostry "Creo que estoy amor" czy coś w tym stylu, znając życia i mój hiszpański to pewnie coś spieprzyłam, ale miało znaczyć "Myślę, że się zakochałam", ale wyszło "Myślę, że jestem zakochana, bo nie umiałam inaczej, tak jak chciałam xd

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

Nie wiem, zobaczymy 39 to się dowiemy czy to prawda, że będzie go nie lubić :D