Po śpiewaniu z Marco "Codigo Amistad" ktoś zadzwonił do Fran, no i mam pytanie, bo może ktoś
wie, o co chodzi?
Może jej matka przyjeżdża, czy już była? Gdzieś czytałam, że ją odwiedzi i nie polubi Marco. Nie oglądam więc mogę się mylić ;)
Ojojoj ;c Nie lubi Marco? Zresztą.. Mi się wydawało, że Luca widział dla Fran idealnego Federico, jak usłyszałam jak śpiewają 'Ven y canta'. No cóż, był włochem, ale Marco jest uroczy ;)
Nie wiem, ja jestem na bieżąco z pierwszym sezonem i śledzę Violettę tylko na Disney Channel, ewentualnie filmiki na yt albo notki na blogu. Nie ma jeszcze Federico w serialu, więc się nie wypowiadam ;d Marco jest spoko, uroczy prawie jak Fran, są razem doskonali. Poza tym pewnie lubię go dlatego, że to on się starał, a Francesca w końcu była w centrum zainteresowania, a nie jak w przypadku Tomasa czy tego na B., że musiała się dużo wycierpieć i nic z tego.
Wreszcie ktoś myśli tak jak ja ;) Ja bardzo lubię Francescę i polubiłam Marco za to jak o nią zabiegał ;)
Zeczywiście jak? A jak to dziś znów śpiewali to prawi turlała się ze śmiechu, bo ta piosenka też jest o przyjaźni tak jak Junto a ti (dla sklerotyków: to piosenka w której Fran poznała Marco ;) Brzmiał uroczo ;*
Ja to jak go zobaczyłam pierwszy raz, jak wychodzi na tą scenę to do siostry "Creo que estoy amor" czy coś w tym stylu, znając życia i mój hiszpański to pewnie coś spieprzyłam, ale miało znaczyć "Myślę, że się zakochałam", ale wyszło "Myślę, że jestem zakochana, bo nie umiałam inaczej, tak jak chciałam xd