O wszystkim się wypowiadamy a zapomnieliśmy o tym zacnym człeku.
Co powiedzie na temat Germana? :P
No ba. :D Acz sam German bywa skończonym idiotą. Przynajmniej Angie nadrabia bistością. ;p
No bywa idiotą, czasem aż za bardzo :P
Ale i tak najlepszą rzeczą są te jego przebrania... i to, ze nikt nie kapuje :P
Jego miny zawsze mnie do łez doprowadzały. Jak moja mama zobaczyła jego minę w bodajże 73 odcinku, gdy to Angelika przyszła do ich domu, a German zatrzymał Angie i mówił: "Nie, co się dzieje między nami?" i tą minę strzelił to padłam, podobnie jak moja mama - dławiła się śmiechem :D
Tak czytam waszą rozmowę i pękam ze śmiechu. XD
"Zboczone miny xD Jakby gwałcił Angie wzrokiem o.O"
"Fani Germangie chyba to lubią xd"
Faktycznie on ją wzrokiem gwałci. XD A ona nie ma nic przeciwko.
Gdyby to był Gregorio, to byście go uznały za starego zboczucha, a u Germiego - to dowód miłości. Nie mam pytań. :D
Hmm ... Może i masz rację, ale to że gwałci Angie wzrokiem to jest dowód miłości ! ;P Dobra.. Może i nie, ale to śmiesznie wygląda ;p
Hahahaha. XD Nie mówię, że German to nie stary zboczuch. Gregorio młodszy od niego, no ale okej. :D Ale na razie nie ma o czym mówić, bo Greg się nie gapi. xD
To Ola stwierdziła, że to "dowód miłości". xD
Bo to dowód miłości ! XD Gwałcenie kogoś wzrokiem to istny dowód ... Dobra, nie zwracaj na mnie uwagi xD
Germangie musi być :D
A wracając do samego Germana, to jest czasem nie do zniesienia, debilizmem sobie ujmuje uroku ;) Aczkolwiek tak jak ty powiedziałaś > Angie za niego nadrabia xD
Germana nie lubię,ale Germangie kocham <33 :D
I jak Germangie nie będzie to ja przestaje Violette oglądać i wzywam tych reżyserów do sądu.
Przygłup. Nie wiem, jak on się dorobił tych milionów przy takiej inteligencji. Nosz ludzie, zostawić otwarty gabinet, z włączonym laptopem, w otwartym domu pełnym ludzi wiecznie bujających w obłokach. Jeszcze mógł wywiesić kartkę "Weźcie, okradnijcie mnie. Jestem dziwny."
A jak Esme mu się podlizuje, on wszystko gładko łyka. Świetny biznesmen, pff. Z umysłem pięciolatka.
German, German... Wkurzając facet z tym męskim "ego". Powtórze- wszystkich oskarża o śmierć Marii, tylko nie siebie :P Violetka, to taka biedna, mała dziewczynka według niego -,-
Ale i tak jestem za Germangie :D
Nosi dziwne obcisłe ciuchy, jakby sądził, ze dzięki temu jest bardziej sexy.
Nie umie wychowywać dzieci- przykładem jest violka.
Nie potrafi wyrażać uczuć.
Czasem przypomina mi starożytnego gladiatora.
Nie wiem, czemu wszyscy na niego lecą.
Jest głupi.
Jest nierozgarnięty.
Jest zboczony.
Jest jeszcze bardziej głupi.
Jest dziwny
Nie wiem, co Marycha w nim widziala.