PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Już wszystko jasne.... serce mi krwawi. Angie nie będzie. Tutaj screen:
img854.
imageshack.
us/
img854/
5122/
he35.
png

Poza tym Clara pożegnała się już z Tini na twitterze.
Ja również żegnam się tyle że z serialem. Jednak będę tu do was zaglądać :)
A teraz wybaczcie idę odpalić Nustero Camino i popłakać w kącie.

ocenił(a) serial na 7
Angeles_Saramego

nieeee........... na fejsie też jest, że nie wróci z tego co zrozumiałam

Magdaa95

Tak na fejsie też coś w tym stylu było.
Od 3godzin siedzę puszczam sobie Nustero camino i robie godzinny filmik o Angie... Mam już 20min....

ocenił(a) serial na 7
Angeles_Saramego

zobaczymy, może to jakiś psikus z ich strony (oby!)

Magdaa95

Ja natomiast nigdy nie lubiłam Enszi i mi to nawet pasuje. Clari Alonso ubóstwiam, ale Enszi po prostu nie-zno-szę.

Jednak znając ten serial, wątpię żeby Angie tak po prostu odeszła raz na zawsze. Zakładam, że wróci niebawem.

ocenił(a) serial na 10
Bella21274

Też myślę, że wróci. Niemożliwe, że wyjechała na zawsze, po prostu w to nie uwierzę. Ale zobaczymy...xd

ocenił(a) serial na 8
Angeles_Saramego

Szkoda, dosyć ją lubiłam. ;/

Angeles_Saramego

mija 4 godzina a mi się wciąż chce płakać....( nie wspominając że przepłakałam cały odcinek 66) a przeciez ja nie płacze :O Boże Angeles cośty ze mną zrobiła?!

ocenił(a) serial na 8
Angeles_Saramego

Gdyby moja ulubiona postać miała wyjechać, też pewnie bym płakała, ale skrycie, bo siostra by mnie wyśmiała. xD

ocenił(a) serial na 8
Angeles_Saramego

Wtf? To koniec. Idę sie pociąć mydłem w płynie. ;-; ten serial wlaśnie stracił dla mnie sens. To okropne i nie do strawienia. Violetto, fajna byłaś, ale to koniec... KONIEC Z NAMI!!!

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Dołączam się. Jak tak można ??? Moja Enżi...moje Germangie...moje Jangie... (✖╭╮✖)

ocenił(a) serial na 8
KarolciaLovciaDielari

Germangie i Jangie. [*] Teraz zostało mi tylko wierzyć, że połączą Pabla z Gregoriem...

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Popieram, siostro! Angie. ♥

ocenił(a) serial na 8
askala128

Moje życie nie ma sensu...

pani_cecylia

Moje też nie.... co im do tych nasranych łbów strzeliło? Nie-wie-rzę!

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

No pue-do cre-er!

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Tak. Nie wierzę jak nasza świętej pamięci Enszi nie wierzyła że Jeremiah to Germi.

ocenił(a) serial na 10
Angeles_Saramego

Dasz link, w którym żegnała się z Tini? Też widziałam jak pisała o tym na tt, że to ostatnia scena German-Angie etc, ale pożegnania nigdzie nie widzę... Albo chociaż wkleić mi tu tekst? ~J #SinAngieNoHayVioletta - ja też chcę się bawić, ale powinnam na twitterze. XD

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Durny limit! Dobrze że jest 2gie acc.
To chyba to było:
@tiniStoessel "@clarialonso_ que Angie no se vayaaaaaaaa!!!! Te quierooooooo!!!!!" Hay enanita como te quiero!!! Que triste capítulo!

ocenił(a) serial na 10
Angeles_Saramego2

Ok, to u Tini ~M.

ocenił(a) serial na 10
Angeles_Saramego

Na pocieszenie naszą Angie (Clari) od niedawna można zobaczyć w nowym serialu: Mis amigos siempre

ocenił(a) serial na 10
Angeles_Saramego2

A tam nie gra czasem Velen ?

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Tak, gra. Widziałam kawałek. Ale są śmiech w tle, więc nic ciekawego. Już widzę Alonso tam. Jezu. Szkoda gadać.

ocenił(a) serial na 10
askala128

Noooo ja też jej tam nie widzę. W ogóle krótkie te odcinki są.
To już wiemy skąd to nagłe zniknięcie Jackie.

A propos tej "żałoby" to mi się kojarzy jakieś zdjęcie z planu zdjeciowego Violetty w Hiszpani gdzie chyba to Angie jest z Leonem. Ale mogę się mylić. Ale oby nie.

ocenił(a) serial na 10
Angeles_Saramego

Moje życie legło w gruzach. Ten serial to już przeszłość!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 3
Angeles_Saramego

JAK TO NIE WRÓCI?
Na początku serialu uwielbiałam ją, później jej nie lubiłam ale nie wyobrażam sobie serialu bez niej. Co z Pablo? Czy choćby Germanem?
Żegnaj, wariatko, która spadłaś z księżyca!

ocenił(a) serial na 10
Angeles_Saramego

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie, to nie może być prawda! Prędzej German pocałuje Gregoria! (Swoją drogą dziś urodziny Hermana :) ) Na pewno wróci! Będę wierzyć, że wróci, choćbym miała czekać kilka sezonów.

ocenił(a) serial na 10
Bangie

Musi wrócić! :<

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Musi :D Wejdziesz na FB? Wyjechać Angie... Jeśli Angie nie wróci to osobiście napiszę list do Argentyny! Albo lepiej - pojadę tam! Nie wiem jakim cudem, ale pojadę i wykażę racjonalne argumenty przemawiające za jej obecnością ( czyt. wpadnę z kijem baseballowym do reżysera i wyrzucę mu wszystko w twarz) :D

ocenił(a) serial na 10
Bangie

Nie traćmy nadziei. Ona musi wrócić... ♥
Ale to, że Alonso ma się w jakimś nowym serialu pojawić, to wcale nie jest dobry znak. To oznacza po prostu, że noe będzie graław Violi, bo gra w czym innym i pewnie nie da się tego pogodzić. A to by oznaczało, że miałoby jej nie być w 3 sezonie. Ale scenarzyści jak widac postanowili się jej pozbyć już teraz.
Dobra już nie kraczę. :P

Ona wróci... ♥

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Właśnie nie kracz! :D Ona musi wrócić z nową piosenką/ uśmiechem/ porcją Germangiowych całusów :D

ocenił(a) serial na 8
Bangie

Jadę do tobą. Jak moja koleżanka pisala opowiadanie i wyjechaala moją ulubioną postać chcialam ją zabić... Strzeż się reżyserze Violetty

Angeles_Saramego

Od 67 odcinka już nie oglądam tego chłamu! Nie! Angie musi wrócić! To jedna z głównych postaci, ma duży wpływ na serial, to by było dziwne, gdyby miała sobie tak po prostu wyjechać na zawsze! Jeśli nie będzie jej w 2 sezonie, pozostaje nadzieja na trzeci. Na razie idę słuchać piosenek z Higwaya i pociąć się kaszanką ( jadłam dzisiaj)

A teraz wszystkie emocje idą w górę. Kan-No-Mushi się obudził. ŻE CO?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żarty jakieś są? Co z Pablo/Germanem/Beto/Jade/Antoniem/Ramallem?! Ona ich kocha! A przynajmniej któregoś z nich! I co? Tak po prostu wszyscy o niej zapomną? Jak o Fede, Tomasie? To się kupy nie trzyma! To nie ma logiki!

A nowy serial z Clarą i Valen...... jak puszczą go w Polsce, to mogę oglądać. Czymś się trzeba pocieszyć

Wracając do mej rozpaczy...........życie straciło dla mnie sens. Mam od dłuższego czasu ciężko w sprawach prywatnych, a to mnie jeszcze bardziej dobiło. Se va? Jakie se va? Żadnego se va Angie/Clary nie będzie! Nie mogę, nie mogę. Popłakałam się. Naprawdę. A ja nie płaczę od takich rzeczy. Ale to po prostu....Nie wierzę w to. Nawet emotikony nie wyrażą mojego smutku.

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Myślę, że Angie jeszcze wróci, chociaż na ostatni odcinek ;p

majka5454

Na ostatni wypadałoby wrócić :/ Ale nie wiem, czy ci geniusze wpadli na taki pomysł. W każdym razie jest plus dla was - German będzie forever alone

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Ale ja chciałam Pablangie, a German mi zwisa, może być sam ;p

majka5454

No to obie jesteśmy w kropce. Mam nadzieję, że Pablo znajdzie sobie kogoś fajnego

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Ach, żadna nie będzie taka jak Angie

ocenił(a) serial na 4
majka5454

I żadna para nie będzie tak cudowna jak Pangie <33 :(

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Bo oni są genialni, jedyni w swoim rodzaju:)

ocenił(a) serial na 4
Crazy12

Na moje ona może być na koniec nawet z Leonem, ale ma wrócić, no!!!! :(

Angeles_Saramego

Wciąż mi nie przeszło. Angie dlaczego??????????

ocenił(a) serial na 10
Angeles_Saramego

http://www.youtube.com/watch?v=xw_OEU2U4W8
~M.