PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Zastanawiam się ilu jeszcze adoratorów będzie miała Vilu. Tomas, Leon, Braco,Brodway (nie jestem pewna jak to pisać), Diego i pewnie jeszcze paru pominęłam. Rozumiem że jest bardzo ładna ma super głos i ciekawy charakter ale dlaczego wszyscy ciągną do niej? Wolałabym żeby rozwijali również inne wątki

Claudia_filmweb

Pominęłaś Federico

No właśnie,taka niby idealna?Jeste wkurzająca,Leon na nią nie zasługuje ani nawet Tomas.Wszystko jest takie nudne w niej i jej wątku.Już ciekawszy był Duch-Matias

ocenił(a) serial na 3
Crazy12

Znaczy ONA nie zasługuje na Leona ani nawet na Tomasa :)
Dokładnie, wg. mnie powinni rozwinąć wątki innych bohaterów i zejść trochę z miłostek Violetty ;/

KeThA

No pomyliło mi się,to ona na niego nie zasługuje
Zagadzam się,ta sama historia w wątku,który opiera się na "kogo mam wybrać?" robi się nudna.O wiele ciekawsza jest rywalizacja Camili i Fran,wątek Angie,Ludmiła zbliżająca się do Tomasa.Ok,jest zła,ale nikt przecież nie jest tak do końca czarny i potworny.Ona też ma uczucia i widać że kocha Tomasa,bo chciała go poderwać zanim się Violka pojawiła i Tomas powinien się postarać jak jej obiecał.Zabawne,podobne wyrzuty ma Jade do Germana

ocenił(a) serial na 6
Claudia_filmweb

Dokładnie.. Prawie każdy chłopak od razu interesuje się Violettą, a żaden nie spojrzy nawet na inne dziewczyny, których niemało. Mogliby pokazać też wątki innych uczniów, a nie tylko Violi. Rozumiem, że jest ładna i dobrze śpiewa, ale ta ciągła walka adoratorów o nią jest już przesadą. Zwłaszcza, że ciągle mota się ze swoimi uczuciami do Leona i Tomasa. Najpierw trójkąt miłosny i niezdecydowana Elena w Pamiętnikach wampirów, teraz Viola na tropie miłości hahaha
Jak dla mnie Violetta mogłaby zostać z Leonem, chociaż bardziej interesuje mnię wątek Germangie. :D