Zastanawiam się ilu jeszcze adoratorów będzie miała Vilu. Tomas, Leon, Braco,Brodway (nie jestem pewna jak to pisać), Diego i pewnie jeszcze paru pominęłam. Rozumiem że jest bardzo ładna ma super głos i ciekawy charakter ale dlaczego wszyscy ciągną do niej? Wolałabym żeby rozwijali również inne wątki
Pominęłaś Federico
No właśnie,taka niby idealna?Jeste wkurzająca,Leon na nią nie zasługuje ani nawet Tomas.Wszystko jest takie nudne w niej i jej wątku.Już ciekawszy był Duch-Matias
Znaczy ONA nie zasługuje na Leona ani nawet na Tomasa :)
Dokładnie, wg. mnie powinni rozwinąć wątki innych bohaterów i zejść trochę z miłostek Violetty ;/
No pomyliło mi się,to ona na niego nie zasługuje
Zagadzam się,ta sama historia w wątku,który opiera się na "kogo mam wybrać?" robi się nudna.O wiele ciekawsza jest rywalizacja Camili i Fran,wątek Angie,Ludmiła zbliżająca się do Tomasa.Ok,jest zła,ale nikt przecież nie jest tak do końca czarny i potworny.Ona też ma uczucia i widać że kocha Tomasa,bo chciała go poderwać zanim się Violka pojawiła i Tomas powinien się postarać jak jej obiecał.Zabawne,podobne wyrzuty ma Jade do Germana
Dokładnie.. Prawie każdy chłopak od razu interesuje się Violettą, a żaden nie spojrzy nawet na inne dziewczyny, których niemało. Mogliby pokazać też wątki innych uczniów, a nie tylko Violi. Rozumiem, że jest ładna i dobrze śpiewa, ale ta ciągła walka adoratorów o nią jest już przesadą. Zwłaszcza, że ciągle mota się ze swoimi uczuciami do Leona i Tomasa. Najpierw trójkąt miłosny i niezdecydowana Elena w Pamiętnikach wampirów, teraz Viola na tropie miłości hahaha
Jak dla mnie Violetta mogłaby zostać z Leonem, chociaż bardziej interesuje mnię wątek Germangie. :D