Violetta z sezonu 2 wyglada jak karykarura tej z poczatkowych odcinkow.Wtedy nie miala mocnego makijazu,w miare ladne wlosy,nie byla tak bardzo wychudzona i jakos w miare sie ubierala.Jednak im dalej tym gorzej.Wyglad i styl Violetty z sezonu 2 to tragedia porownujac do poczatku serialu.
Zgadzam sie, chociaz jesli chodzi o ubior to uwazam ze w 2 jest postep, przynajmniej nie jest juz cala w tęczach i jednorożcach. :p
Mi się tam jej spódniczki i bluzki koronkowe i ze wstążkami podobały, takie romantyczne i bardzo dziewczęce tak samo makijaż i fryzury (ogólnie upodobałam sobie tą opaskę z warkoczyka), ale serio jednorożce i tęczę na bluzkach to przegięcie, kto to widział żeby 17 latka nosiła takie bluzki?.
Do makijażu się zgodze, ma teraz za dużo tapety, włosy... cóż wgl mi się te jej "niteczki" nie podobają ;p
No właśnie jak wyrośnięty przedszkołak, dlatego już wole niektóre stroje z 2 sezonu :D
W początkowych odcinkach nosiła takie ładne fryzury jak ta (sama taką sb robie, bo moim zdaniem jest śliczna),http://oi61.tinypic.com/ncxi1k.jpg a potem coś od 50/60 odcinka cały prawie cały czas nosiła rozpuszczone
dokładnie, przeciez tak ślcznie i delikatnie wyglada w pierwszym sezonie ! aż chce się oglądać :-D
Uwierze jak zobacze.To ze profesjonalny to nie znaczy ze nie tapeta.Ten jej makijaz w 2 sezonie to byla porazka.
Makijaż w 2 sezonie był bardzo ładny, taki słodki :3 Napisałem, że mniejszą tapetę, bo to gołym okiem widać.
Moja Tomasetta :3 Leomiła <3 Żal dupę ściska, jak pomyślę, co zrobili w 2 sezonie xD
Właśnie widziałam ;D Myślałam,że jeszcze 2 sezon się nie skończył i zamierzyłam zobaczyć chociaż końcówkę,a ty zonk, I sezon :D
Jeśli mam czas, ochotę i kiedy nie leci żaden mecz (mrahaha, fanka Mundialu ze mnie przecież :3), to oglądam.
I mam do tego dwa powody, pierwszy bardzo mocny, drugi... też, ale nie aż tak.
Powód pierwszy:
BRACO, BRACO, BRACO. Jak pewnie dobrze wiecie, uwielbiam Braco, jego powiedzonka z jego kraju i w ogóle. Ech... :3
Tak mnie wzięło, że odkopałam i właśnie czytam to opowiadanie Zuzki o łemkowskim... kwiecie (jak to się odmienia?) i ten późniejszy fragment, w którym Eva nosi glany. XDD
Powód drugi:
Tak, tak, gapię się na Boski Pieprzyk Czołowy Tomasa.
-W moim kraju to się nazywa...
-Tak, Braco, w każdym kraju są podłe żmije [*] Bracesca xD
Przepraszam, że nie odpisywałam, komentowałam Zuzce rozdział :D
Tęskniłam za nim w drugim sezonie, a teraz mogę przynajmniej się na niego znowu pogapić. XDD
A to nie było:
- W moim kraju istnieje określenie na takie osoby.
- Tak, wredne żmije są na całym świecie.
?
Powód pierwszy jest naprawdę bardzo mocny i przekonujący.
Jak oni mogli zabrać nam Braco? ;(