PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ale fajnie

ocenił(a) serial na 7

leci pierwszy sezon od początku :-)

ocenił(a) serial na 10
Aselka

Wieem. Nawet oglądałam dzisiaj. ;-D

Aselka

Violetta z sezonu 2 wyglada jak karykarura tej z poczatkowych odcinkow.Wtedy nie miala mocnego makijazu,w miare ladne wlosy,nie byla tak bardzo wychudzona i jakos w miare sie ubierala.Jednak im dalej tym gorzej.Wyglad i styl Violetty z sezonu 2 to tragedia porownujac do poczatku serialu.

ocenił(a) serial na 3
Princeska92

Zgadzam się. Nie chcę nawet myśleć o tym, co będzie w 3 sezonie...

wesolutkabardzo

Jeszcze gorzej niz w 2 sezonie:)

Princeska92

Zgadzam sie, chociaz jesli chodzi o ubior to uwazam ze w 2 jest postep, przynajmniej nie jest juz cala w tęczach i jednorożcach. :p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Mi się tam jej spódniczki i bluzki koronkowe i ze wstążkami podobały, takie romantyczne i bardzo dziewczęce tak samo makijaż i fryzury (ogólnie upodobałam sobie tą opaskę z warkoczyka), ale serio jednorożce i tęczę na bluzkach to przegięcie, kto to widział żeby 17 latka nosiła takie bluzki?.

Sissi_Annie_Romy

Do makijażu się zgodze, ma teraz za dużo tapety, włosy... cóż wgl mi się te jej "niteczki" nie podobają ;p
No właśnie jak wyrośnięty przedszkołak, dlatego już wole niektóre stroje z 2 sezonu :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Nie chodziło mi ogólnie o włosy, tylko konkretnie o fryzury jakie jej robili

Sissi_Annie_Romy

W sumie z tego pamiętam miała zawsze rozpuszczone, ale ładniej jej było w nieco dłuższych.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

W początkowych odcinkach nosiła takie ładne fryzury jak ta (sama taką sb robie, bo moim zdaniem jest śliczna),http://oi61.tinypic.com/ncxi1k.jpg a potem coś od 50/60 odcinka cały prawie cały czas nosiła rozpuszczone

ocenił(a) serial na 7
Sissi_Annie_Romy

bardzo ładnie tak wygladala :)

ocenił(a) serial na 7
Princeska92

dokładnie, przeciez tak ślcznie i delikatnie wyglada w pierwszym sezonie ! aż chce się oglądać :-D

Aselka

A w 3 sezonie ma jeszcze gorsza fryzure niz w 2 i ta sama tapete.

Princeska92

Mniejszą "tapetę", profesjonalniej zrobiony makijaż :3

Sebek7771

Uwierze jak zobacze.To ze profesjonalny to nie znaczy ze nie tapeta.Ten jej makijaz w 2 sezonie to byla porazka.

Princeska92

Makijaż w 2 sezonie był bardzo ładny, taki słodki :3 Napisałem, że mniejszą tapetę, bo to gołym okiem widać.

Sebek7771

OMG Przeciez w tej tapecie wygladaja na o wiele starsza.To juz passe sie tak malowac:p

Princeska92

A czy to źle, że wygląda dojrzalej? Jest piękna i tak i tak :3

Sebek7771

Wyglada tandetnie.Tapeciara.

Princeska92

Wygląda pięknie. Na Ludmiłę jakoś nikt nie narzeka, że kilka ton makijażu ma na sobie.

ocenił(a) serial na 7
Princeska92

szkoda :-( w pierwszym sezonie ma takie ładne upięcia i kolor włosów

ocenił(a) serial na 3
Aselka

Moja Tomasetta :3 Leomiła <3 Żal dupę ściska, jak pomyślę, co zrobili w 2 sezonie xD

ocenił(a) serial na 5
Aselka

Właśnie widziałam ;D Myślałam,że jeszcze 2 sezon się nie skończył i zamierzyłam zobaczyć chociaż końcówkę,a ty zonk, I sezon :D

Aselka

Mam zamiar oglądać wszystkie odcinki, teraz jak oglądam, to wytykam wszystkie błędy xD

Aselka

Jak mam czas to oglądam i napawam się widokiem Braco *_*

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

Powiedzonka Braco <3

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

Ach, Braco <3 Ale co tam on, napawajmy się Tomaszem :D

Aselka

Jeśli mam czas, ochotę i kiedy nie leci żaden mecz (mrahaha, fanka Mundialu ze mnie przecież :3), to oglądam.
I mam do tego dwa powody, pierwszy bardzo mocny, drugi... też, ale nie aż tak.
Powód pierwszy:
BRACO, BRACO, BRACO. Jak pewnie dobrze wiecie, uwielbiam Braco, jego powiedzonka z jego kraju i w ogóle. Ech... :3
Tak mnie wzięło, że odkopałam i właśnie czytam to opowiadanie Zuzki o łemkowskim... kwiecie (jak to się odmienia?) i ten późniejszy fragment, w którym Eva nosi glany. XDD
Powód drugi:
Tak, tak, gapię się na Boski Pieprzyk Czołowy Tomasa.

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Kwiecie xD
Braco :3 Weeź, niech oni mi go zwrócą :c

KeThA

Tak, jestem za tym, by go nam zwrócili :C
Weź, albo ta jego rosyjska przemowa nad misiem Andresa XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

-W moim kraju to się nazywa...
-Tak, Braco, w każdym kraju są podłe żmije [*] Bracesca xD

KeThA

Przepraszam, że nie odpisywałam, komentowałam Zuzce rozdział :D
Tęskniłam za nim w drugim sezonie, a teraz mogę przynajmniej się na niego znowu pogapić. XDD

KeThA

A to nie było:
- W moim kraju istnieje określenie na takie osoby.
- Tak, wredne żmije są na całym świecie.
?

ocenił(a) serial na 5
esteckiewicz1

Powód pierwszy jest naprawdę bardzo mocny i przekonujący.
Jak oni mogli zabrać nam Braco? ;(

Violetowa00

Nie wiem, naprawdę :C