No nie oszukujmy się, zepsuli to tym drugim sezonem. Pierwszy było niebo lepszy. Ale i tak oglądam. xd Ale Violka mnie wkurza na maksa. I Diego.
Niedługo postaram się napisać rozprawkę na temat Violki, która odmieni wasze poglądy xD
Pierwszy lepszy, ale drugi też ma swoje perełki.
*dojrzalszy, bardziej stylowy styl bohaterów
*lepsze wg mnie, bardziej rytmiczne piosenki
*niektóre piękne, wzruszające momenty
* I niestety, sny Leónetty. Bardzo mi się podoba ta muzyka, która leci w tle, ten rozjaśniony obraz. Te rozmowy o tym, że wszystko mogłoby być takie łatwe, iż tylko oni sprawiają, że jest to trudne. Niestety, to Leónetta, ale sny mi się podobają ;3
* Wątek przyjaźni Fran, Vilu i Cami stał się naprawdę fajny ;3
* Femiiiiiłaaaaaaa!!!! <3
I tak dalej, i tak dalej.
Zgadzam się z tobą ale nie ma co przekonywać anty fanów oni nie zmienią swojej oceny bo my tak chcemy.
Mnie denerwuje to że ciągle mówią jaki ten serial jest zły ale mogę to znieść bo każdy ma swój gust ale wkurza mnie ale to strasznie kiedy przezywają fanów bo skoro my doceniamy ich gusta niech oni docenią też nasze .
Nie mówię że na tym forum przezywają tylko na innych.
Dzięki za przeczytanie :)
Z większością się zgodzę. Ale nie ma mojego Germangie, a to bije wszystko, co wymieniłeś na głowę. :P
Naprawdę 1 sezon był sto razy fajniejszy... No cóż, może nadrobią to wszystko 3 sezonem??? Ciekawe tylko kiedy będzie w Polsce...
Kurczę, jeszcze kilka miesięcy temu byłoby tu tysiąc hejtów, a teraz wszyscy (łącznie ze mną) zgadzają się z takimi tematami.
Wow...
No co? To już mi tak działa na nerwy i te wielkie fanki (serio, jedna jakaś dziwna dziewczyna z 5 klasy chodzi z tym pamiętnikiem za 25 zł z 1 sezonu). Ostatnio obejrzałam kawałek odcinka i doszłam do wniosku, że oni tam serio mają problemy, jezu...
Prawda,zgadzam się.
A jeśli myślałeś,że zakładając ten temat wywołasz wielką "burzę" i dostaniesz masę hejtów,to jak widzisz bardzo się myliłeś. Tu większość ludzi jest normalna ;)
Żałosne... Mógłbyś chociaż w jakiś sposób uzasadnić swoją opinię. A nie "Ale gówno. beznadzieja" Jak chcesz coś pisać to pisz konkretnie. A nie dwa słowa. Perdo, trzy.
Co Ci się nie podoba? Widziałeś chociaż jeden odcinek? Czasami warto się zastanowić zanim sie coś powie, albo chociaż mówić konkretnie!
To najlepszy serial Disneya i może nie wszystko jest idealne, ale dzieki niemu mnóstwo dzieciaków zaczęło się interesować kulturą latynoską - uczą się hiszpańskiego chociażby. Proponuję pomyśleć, a potem pisać.
Fajny masz pierścionek w avku. Z ''Władcy Pierścieni''? Mój brat uwielbia tą trylogię.
Ja nienawidzę, bo jak byłam mała to się bałam tego ''Zgredka'' co siedzi na kamieniu.
Problem masz może jakiś? :) To tylko moje skojarzenia jak miałam 5 lat. I chyba mam prawo wyrazic moją opinię? Nie napisałam, że nienawidzę WP za nie wiem, fabułę, aktorów itp. Po prostu mam złe wspomnienia dotyczące tego filmu.