Czyli głos Francesci w Violetcie w UK.
http://www.youtube.com/watch?v=qDDX6WG26DQ
O ile jeszcze Camili znosiłam to głos jaki ma Francesca w Wielkiej Brytanii mi się bardzo nie
podoba.
Może jestem przewrażliwiona, ponieważ bardzo lubię głos Lodovici, ale to mnie tak
zdenerwowało, że musiałam założyć temat.
Boże.. jak dla mnie to fałsz, mogli już w oryginale puścić -,- Ale nie denerwuj się, tylko spokojnie. Wdech, wydech, wdech.. XDD
a od 5 do 7 - co wo w ogóle ma być ? o.O Jak można w tak okropny sposób zniszczyć taką, w marę fajną piosenkę.. brak słów, brak słów.. Osoba, która to śpiewała nawet do pięt nie dorasta Lodo.
Zgadzam się w 100%, przez to tłumaczenie na angielski nie poznają tak cudownych głosów.
To nie jest śpiew... To jest krzyczenie. Jeżeli Lodo to słyszała to pewnie załamuje ręce niczym ja... Jak można coś takiego w telewizji puścić? :O
Nie wiem, ale w Wielkiej Brytanii teraz będzie, Candelaria ma lepszy głos, a to jej zdarza się fałszować. Nie żyje, ponieważ bardzo podoba mi się głos Lodo.
/watch?v=CTrVZPHweyU
Około 0:55 Gregorio pyta, czy mówi po angielsku (swoją drogą, nawet w polskiej wersji spytał o hiszpański) a Braco odpowiada "Ja" po niemiecku.
Hu, hu, hu. Niemieckiego uczę się rok, a nawet "Ja", czyli "Tak" nie usłyszałam i musiałam przeczytać co ty napisałaś XD
Ja zaczynam się uczyć we wrześniu, dlatego próbuję się osłuchać z niemieckim. Wydaje mi się strasznie trudny.
I jest XD Ja do dzisiaj umiem tylko powiedzieć "Kocham Cię" i "Kocham pana od muzyki" po niemiecku XD
Nie prawda :) Niemiecki jest na prawdę prosty - mało co tam gramatyki, proste zasady. Tyle,że ja nigdy nie chciałam się nauczyć bo język mi się nie podoba to się nie nauczyłam. Znaczy, po 9 latach powinnam mówić perfekcyjnie, a ja ledwo co się dogaduję :D Ale język na prawdę prosy!
No nie wiem, z angielskim i hiszpańskim (dopiero zaczęłam) nie mam i nie miałam problemów, a po niemiecku nie potrafię nawet poprawnie wymówić słowa.