Violetta

2012 - 2015
6,3 6,8 tys. ocen
6,3 10 1 6766
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

ocenił(a) serial na 10

Czyli głos Francesci w Violetcie w UK.
http://www.youtube.com/watch?v=qDDX6WG26DQ
O ile jeszcze Camili znosiłam to głos jaki ma Francesca w Wielkiej Brytanii mi się bardzo nie
podoba.
Może jestem przewrażliwiona, ponieważ bardzo lubię głos Lodovici, ale to mnie tak
zdenerwowało, że musiałam założyć temat.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
MagdaJulka

Boże.. jak dla mnie to fałsz, mogli już w oryginale puścić -,- Ale nie denerwuj się, tylko spokojnie. Wdech, wydech, wdech.. XDD

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Jak dla mnie też, a najlepsze od 9 sekundy.

MagdaJulka

a od 5 do 7 - co wo w ogóle ma być ? o.O Jak można w tak okropny sposób zniszczyć taką, w marę fajną piosenkę.. brak słów, brak słów.. Osoba, która to śpiewała nawet do pięt nie dorasta Lodo.

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Zgadzam się w 100%, przez to tłumaczenie na angielski nie poznają tak cudownych głosów.

MagdaJulka

Niech żałują, bo naprawdę jest czego :D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

To nie jest śpiew... To jest krzyczenie. Jeżeli Lodo to słyszała to pewnie załamuje ręce niczym ja... Jak można coś takiego w telewizji puścić? :O

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie wiem, ale w Wielkiej Brytanii teraz będzie, Candelaria ma lepszy głos, a to jej zdarza się fałszować. Nie żyje, ponieważ bardzo podoba mi się głos Lodo.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ale duże gówno zrobili :/

MagdaJulka

Mnie najbardziej boli, że Braco mówi tam po niemiecku.

ocenił(a) serial na 10
Luu__4

W angielskiej wersji mówi po niemiecku?

MagdaJulka

/watch?v=CTrVZPHweyU

Około 0:55 Gregorio pyta, czy mówi po angielsku (swoją drogą, nawet w polskiej wersji spytał o hiszpański) a Braco odpowiada "Ja" po niemiecku.

ocenił(a) serial na 10
Luu__4

Hu, hu, hu. Niemieckiego uczę się rok, a nawet "Ja", czyli "Tak" nie usłyszałam i musiałam przeczytać co ty napisałaś XD

MagdaJulka

Ja zaczynam się uczyć we wrześniu, dlatego próbuję się osłuchać z niemieckim. Wydaje mi się strasznie trudny.

ocenił(a) serial na 10
Luu___4

I jest XD Ja do dzisiaj umiem tylko powiedzieć "Kocham Cię" i "Kocham pana od muzyki" po niemiecku XD

ocenił(a) serial na 3
Luu___4

Nie prawda :) Niemiecki jest na prawdę prosty - mało co tam gramatyki, proste zasady. Tyle,że ja nigdy nie chciałam się nauczyć bo język mi się nie podoba to się nie nauczyłam. Znaczy, po 9 latach powinnam mówić perfekcyjnie, a ja ledwo co się dogaduję :D Ale język na prawdę prosy!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Eee.. Tam "Ich liebie p. (tutaj wstaw nazwisko pana od muzyki)"

KeThA

No nie wiem, z angielskim i hiszpańskim (dopiero zaczęłam) nie mam i nie miałam problemów, a po niemiecku nie potrafię nawet poprawnie wymówić słowa.

ocenił(a) serial na 3
Luu___4

Dasz radę :) Ich speche Deuch nicht sehr gut auch ^^

ocenił(a) serial na 3
KeThA

ha! zrozumiałam coś! "Nie mówię po niemiecku bardzo dobrze", tak?

MagdaJulka

Hahhaa XDD Mnie bardziej rozwala "Ludmiła vs Camila" z pierwszego odcinka XDD http://www.youtube.com/watch?v=Ha6lsMrHg18