A więc Angie i German powinni być razem? Ja mam nadzieję cały czas że będą pasują do siebie
jak ulał, a Violetta z kim to będzie ? Leon, Tomas? ;_; Nic nie wiadomo. A co do wątku Angie i
Germana co myślicie ? :)
GERMANGIE FOREVER. <3
To tak na dzień dobry. ^^ No cóż, według mnie German i Angie jest to para idealna. Mimo, iż Germana nie lubię i próbuję sobie wmówić, że Pablo byłby dla niej lepszy przypomina mi się ich pocałunek (Germangie), który widziałam już miliardy razy. Po prostu kocham ten parring. Co do Violetty uważam, że Leon pasuje do niej duuuuuuuuużo bardziej niż Tomas. ;)
Nie będę tu się za bardzo rozpisywać napiszę tylko to:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
German + Angie = Love forever ♥
Leon + Violetta = Love forever ♥
♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Teoretycznie to był ich pierwszy. Angie pocałuje Germana w 69, ale tylko po to, by nie zobaczył Violetty w Studiu.
GERMANGIE I LEONETTA MUSZĄ BYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co do wątku,to dzisiaj na końcu to Angie była niezła z tym cukrem.Mówiła,że myślała o Violetcie,ale my przecież wiemy że nie tylko o to chodziło...
Ojj tak :) Na pewno myślała o Germanie i o tym co jej powiedział :) Ona i tak go pewnie tam gdzieś skrycie głęboko kocha :)
Tak. To było urocze. Uśmiałam się, mimo iż ta scena wgl nie była śmieszna. :33 Zakochani. ♥
była śmieszna. ja też się śmiałam. jak widziałam jak ona ten cukier sypie, to po prostu nie mogłam. xd