youtube. com/watch?v=kiu_ThRqaho
Przewińcie sobie do 5:14. xd i usuńcie ta jedną stację ; p
+ obczajcie 4:07 dziewczynkę pożerającą wzrokiem naszego Diego. To jest wzrok "zjem Cię na
obiad". :D
A jak już oglądacie to 2:52 Clara mówi, że chciałaby zagrać Jade. Ta to ma ambicje. ;D
Angie jako Jade? Ja to wpadłam na pomysł, żeby nakręcić jeden tydzień z zamieniem ich rolami... Wielkie umysły myślą podobnie. :D
Na to, żeby ktoś polecił mi jak się z nim skontaktować. W sumie, wszyscy moglibyśmy wysłać mu ten pomysł....
informacje stare - około czerwca były u mundovioletty :D a ta dziewczyna chyba chciałaby się znaleźć w sytuacji innej z Diego. ~J
Ja zobaczyłam to dopiero dzisiaj. Na ogół nie oglądam takich rzeczy, ale była Clara, więc. :P
Ta mała jest genialna. :D
Jade nie no jak chce to czemu nie...
Kiedyś tam mowiła, że Jackie to ja już tego nie ogarniam.
Clari i Jorge uuuuuuuuuuu, ale nie jednak obstaje przy Dielari. Clari i Dieguś ♥
Co Ty masz z tym "Diegusiem ♥"? Nie no fajny jest. Ale Jorge też jest świetny. Nie zapominajmy oczywiście o Ruggero (Xabiani nieco mniej mnie pociąga, ale też jest niczego sobie). No i te genialne loczki Facundo. Szaleję, gdy Maxi jest bez czapki (o zgrozo, czemu tak rzadko!). W ogóle ładnych mamy chłopców w tej Violce. :D
No właśnie. Zdecydować się dziewczyna nie może. Zaczepistą rolę ma, niech nie narzeka. ;D
Zgadzam się! I jak tu się zdecydować? Powinno się wyrównać - do Argentyny wysłać kilku Polaków i w zamian przywieźć kilku chłopaków z obsady :D Dyfuzja czy coś XD Ogarniam biologię właśnie :D Facundo jest cudowny :D Ale zapomniałaś o Braco <3
Jak mogłam zapomnieć! Genialny jest. :D
I jeszcze to jego "Ja nie znaju".
Ale oni wszyscy nie dorównują Tomaszkowi. Naszemu bogowi seksu. Niestety nawet Tomasz nie dorasta do pięt Napo. :D
Już tak mam. Jakieś siły nadprzyrodzone działają. W dodatku slodki jest i ma zaczepisty glosik.
Kocham go w okularkach <3
No i jego klata hmhmhmh...........