Łał konkurs z geografii.Ja też w tym roku piszę egzmin. Byłam na biologii, ale odpadłam po 2 etapie:(.
Dużo osób odpada po rejonowym. Jak zostaniesz laureatką nie będziesz musiała matmy i przyrodniczych pisać. Też tak chce... eh marzenia:(
Fajnie Ci. Tu chyba nie ma nikogo z mojego województwa, ale się wcale nie dziwię, bo to takie zadupie...
To przynajmniej tyle. Ja jak rozmawiam z kimś kogo nie znam to nawet nie wymieniam miejscowości, bo i tak nikt nie wie gdzie to jest xd.
Jackie. Ale to chyba nie jest zaskoczeniem dla nikogo. Angie mnie niesamowicie denerwuje, ciągle wszystkich krytykuje i obraża, a siebie uważa za ideał. Poza tym jest królową kłamstwa. A do Jackie w sumie nic nie mam, tylko czasami jest lekko irytująca. Owszem, nie przepadam za nią, ale tak właściwie, to ona mi nie przeszkadza.
A to dlatego, że ja za często nie zaglądam tu. Och ... Zła ja :D
Choruję, a co ! :) A u cb ? ;]
*O*
Widziałam Karolciu. Już zajęło honorowe miejsce: avatar na GG. xD A co! :)
Czekamy na następne (kolejne napady radości)
Angie. Ładniejsza, milsza i mądrzejsza. ;) Za to Jade ma poczucie humoru (jest głupkowata).
Tak, rzeczywiście na początku jedna z dziewczyn się pomyliła i również napisała Jade, nie wiedząc, że chodziło o Jackie. Ale ok, prze-cież nic się nie stało. :)