Hmm.. Angie jest kochana, jednak Jade mnie tak rozbraja psychicznie, że nie potrafię się z niej nie śmiać. Definitywnie wybieram Jade. :)
Jade ? Ja coś pomyliłam ? Gorzej z moim wzrokiem...czy co ? A to nie Jackie....
Angie i tyle :D. Jestem w oczekiwaniu na zdjęcia Dielari...to jest zbyt emocjonalne.
Ps. Mądry temat...
Hahaha, oczywiście, że Angie. Żaklinka jest poryta. xD Nic nie wymyślę teraz. Za dużo emocji w oczekiwaniu na Dielari. *__*
A kto nie chce! Ja już od dwóch godzin umieram, bo Cla napisała "sesja zdjęciowa JUŻ. Chcecie zobaczyć coś?" no i pół świata chce i nic nie widzimy. Jedynie Diegu wstawił fociszkę, ale sam. :C
Jak im zrobią osobne sesje to ja się killnę. :C
Oni lubią nas katować. No nic. Czekamy!
Jak Ci poszło ? Życzę wygranej :D
Uuu to szału nie ma, ale weekend tuż, tuż...
Na wygrane nie jest, muszę zdobyć 75%, żeby być laureatem i mnie zwolnią z części przyrodniczej na egzaminie :> Nawet dobrze, czekam na wyniki do niedzieli ;-;
Jutro piąteczek <3 Miałam jechać z klasą na lodowisko, ale byśmy sobie pływali :D
Oooo to byś się miała genialnie :D. Ja raczej będe wszystko pisać... raczej na pewno !
Faktycznie, wiosną już czuć ;)
Ciepło jest. Byłam na zimowisku w górach, to u mnie śnieg, a tam ok. 10 st. na plusie. Myślałam, ze się tam ugotuję xD
Jaram się ! :D Od pierwszego zdjęcia Dielari w sesji - nałogowo sprawdzam wszystkie konta twitter/facebook/instagram
Pewnie, że będą. Jak u Caroli Roca to na pewno będą tak jak sesja Clary, Xabiego, Vale, czy Diego. Może którąś kojarzysz. Będzie czad. *.*
Kojarzę, cały folder ze zdjęciami z sesji xD Carola robi prześwietne fotki ;3
EDIT: Carola dała fotkę Diego na fp c:
Ja mam trochę gorzej, bo idę do szkoły... Dobra tam, mam na 3 lekcji wf, a o 14 trening to się przebudzę :D
Aaa... No szkoda. :| Czo oni w ogóle tam robili? Bo ja się jakoś nie orientuję. xD
Omg, jestem ciekawa całej tej sesji. *__*
Ołkej. :D
Nie wiem, jak ja usnęłam. :D Jeszcze o szóstej się przebudziłam i : DIELARI. XD Czekam aż ktoś z nich wstanie i coś doda. :-D