Angie jest żałosna. A z odcinka na odcinek coraz bardziej głupieje. Mogła by wieszcie powiedzieć Hermanowi że go kocha.
To normalnie koniec świata! Idź z tym do prezydenta, może on Ci jakoś pomoże z tym Twoim wielkim problemem! A tak na serio, to się nie zgadzam, Angie to jedna z lepszych postaci w serialu ;)
Ja bym odpowiedziała:
Wyłącz tv, jak ci to przeszkadza, a teraz sprld. Zajęta jestem. Nie wszyscy ludzie najbardziej martwi serial. Bezdomni, bezrobotni, chorzy, niepełnosprawni..
Jeśli go spytasz "jak rzyć?" to może ci odpowiedzieć "ale czyja?". Taki suchar.
Tu Anabell1 jako że mam limit,to założyłam na szybko nowe konto,bo jakoś nie mogłam tego zostawić bez odpowiedzi.
Żałosny/a to ty jesteś ;)
Angie jest najfajniejszą osobą z tego serialu i cały czas okazuje Germanowi swoje uczucia,tylko ten zaślepiony tą głupią,fałszywą Esmeraldą jej nie zauważa tylko zachowuje się jak totalny idiota.
I proszę nie wyzywaj mi już więcej Angie,bo inaczej ja wezwę swoich prawników i ciebie powyzywają. (XD)
Po 1 Nie Obrażaj ANGIE a po 2 To najpierw obejrzyj serial a potem pisz. Od samego początku 2 sezonu Angie przyznaje się jak bardzo kocha Germana a ten ma ją gdzieś i ugania się z Esmeraldą.. Kochałam Germangie a teraz mam do nich coraz większą nie chęć z powodu Germanka , ale Angie i tak jest najlepsza <33