Napiszmy do Tini: Estara Angie en tercera temporada de Violetta? (Będzie Angie w 3 sezonie Violetty?)
Dokładnie o 20:10. Tak żeby w jednej chwili dużo tego dostała to może odpowie. :P
Oczywiście na twittcamie.
Wesele? Kojarzy mi się to z Wyspiańskim. Robiłam o nim pracę w pierwszej klasie na plastykę. ~M.
Mam włączony telewizor i słyszę, że w rozmowach w toku będzie mój kolega XD ~M.
Od nas ze szkoły była taka dziewczyna xDD i wszyscy z niej lali potem, zresztą moja sąsiadka też była:P
Skaj :D Sorry, że z tobą nie pojechałem, ale nie mogłem już wytrzymać! :D
Było mega <3 Muszę się pochwalić, bo przetłumaczyli LS podobnie do mnie :D
Nie ma sprawy. Jeszcze na coś kiedyś pojedziemy. xD
Jak film? Hah, gratki. ;p
Fajny :D Piękne efekty 3D, Tini na napisach, genialna grafika, dobry humor, zakończenie zupełnie niespodziewane, ale nie czytaj spojlerów, fajniej się zagłębiać w tą historię od początku :3
Z LS polskiego zapamiętałem tylko jedną zwrotkę :D
No ba :D Byłam na Igrzyskach dzisiaj. Z klasą. :P U Ciebie też taka zawierucha śnieżna? ;p
Igrzyska fajne. Na drugiej byliśmy. To pierwsza część jaką oglądałam, a czytałam 1 i 2. Teraz się za 3 biorę. No więc - średniio mi się głowna bohaterka podobała. Niby do roli pasowała, ale jak dla mnie młodsza wersja Demi Moore i wyglądała na jakieś trzy dychy. xd Ale za to Peeta - aktor mega pasował. :D Gale też może być. Nie spodziewałam się, że Cinna to murzyn. LOL. :D
A, laptopa znów zapsułam. W sumie sam się zepsuł. W sumie nie wiem. Może będę miała w poniedziałek go. Wpadłam tylko na chwilę u taty udało mi się wejść. ;p
Brrr śnieżyca. Trzy razy leżałam na ulicy...