Prosiłabym wszystkich członków "rodziny" o niezmienianie avatarów, gdyż ja mistrz painta robi
drzewo genaologiczne.
Violka zostanie punkiem i będzie chodziła z Antonio :D
Look there ---------->http://www.youtube .com/watch?v=8n7rD2Q uynY
0:15 bez spacjii :D
Przestańcie wykorzystywać MÓJ pomysł zastosowany w MOIM opowiadaniu. Mam na myśli Antettę!!! :D
Błagam Cię... Napisałam to, a później w odcinku Antonio przytulał się z ANgie. Pierwssza myśl: On zdradza Violettę!
Ej, ale my mamy nieidealny! To jest taki chwilowy - nie pasuje do naszej rodziny! ~M
Przyjeżdżają z Łotwy i 5 innych krajów ludzie (proejkt comenius czy cos)
i ja z koleżankami trzema bedę się opikowała Łotyszami ;)
Będzie tam dwóch chłopaków, mam nadzieję że fajnych ;3
Właśnie mam nadzieję na szczęście będzie więcej z innych krajów :D chłopaków.
A z Czech są same dziewczyny i 2 chłopaków będzie się nimi opiekowac, fajnie mają :3
Fajnie ci, że masz takie projekty w szkole:) Ja jadę do Niemiec za miesiąc na wymianę xd
Fajnie ci, ja też zawsze chciałam! Albo do Londynu, Rzymu, Nowego Jorku, ja wszędzie bym pojechała:)
Paryż jest przereklamowany ;d
U nas w zeszłym roku był wyjazd na praktyki miesięczne do Hiszpanii ;]
Moje amigas eres tu po pobycie nna Malcie oświadczyły że pojadą tylko i wyłącznie na norwegię w następnym roku ;d
W Londynie byłam w tamtym roku.W tym roku mogłam polecieć na Maltę, ale rodzicie powiedzieli że miałam beznadziejne oceny,i że PIP średnią.
A do Paryża pojadę jak będę się dobrze uczyć ;/
Mówię ci, będzie czadersko! Do mnie w poniedziałek niemka przyjeżdża, ja byłam w tamtym roku *.* Cudownie było!
Alle zajebisccie :D
Ja w tamtym roku będąc w Londynie ( z wycieczką szkolną ) ,no z 3 koleżanki nocowałyśmy 5 dni u muzełmanki ;D
co się tam działo ;D