Jutro DC wznawia emisję odcinków. Planujecie oglądanie?
Ja osobiście umrę, jak nie obejrzę. :P
Nie muszę otwierać, żeby wiedzieć, że to obrzydliwe.
To lepsze *.* http://www.youtube.com/watch?v=atCqrTX-5is
Trochę poczekamy, ale warto!
Z całym szacunkiem, ale przyznałeś, że mieli fajny pocałunek :) Mam to znaleźć? ;>
nieee, od kiedy tu jestem zawsze ubóstwiam Fede, on jest pirszy xD Powiedziałam, że wolę Tomcia od Leoncia ^^
Nieee :D Chyba z Ente się wtedy kłóciłaś i powiedziałaś, że wydaje Ci się, że Tomas jest najlepszy z charakteru :D
Tak, obejrzę, żeby usłyszeć, jak Maxi mówi Cami, że nic do niej nie czuje :D A przy pocałunku zacznę wymiotować najprawdopodobniej xD No trudno
Widzisz, jak ja dobrze Cię rozumiem :D Weź, ogarnij, mam w planach napisać OneShota o Germangie :P
Wiedziałam, taki ze mnie miszcz xD Ale w planach mam też Caxi, więc wiesz... Moje zdanie co do tej pary się nie zmeinia :P
Caxi? Jak Ty możesz! Pff, Germangie rządzi. XD No cóż, nie przekonam Cię, więc nie będę nawet próbowała. Co u Ciebie? :D
Wymyśliłam właśnie miliard par na kolejne OneShoty, piszę rozdział, piszę OneShota, piszę ocenę na ocenialnię, słucham muzyki, zachwycam się jednym gościem we własnych myślach. Ogólnie fajnie xD
A co u Ciebie? xD
Co do Caxi to po prostu postanowiłam napisać chyba o każdej możliwej parze, bez skrupułów. ^^
No to ciekawie, widzę pisanie na maxa dzisiaj u Ciebie. Ja szykuję się na jutro do szkoły, gadam na skype z kumpelą, która mnie katuje starymi hitami i ogólnie rozpaczam, że jestem gruba. Jutro odcinki... moja mama już się cieszy... xD Nie ukrywam, że ja też. :D Jutro, rozumiem, będziesz oglądać i, zgodnie z moimi zaleceniami, schowasz głowę w poduszce podczas sceny pocałunku pary, Której Nazwy Nie Wolno Wymawiać, jak wy to mawiacie. XD Chyba nie odpuścisz sobie obejrzenia odcinka, w którym Maxi mówi Cami, że nic do niej nie czuje? :D
Obejrzę, ale chyba o 20 :( Bo wcześniej jadę, niestety, do dentysty ^^
Ja lubie stare hity *.* Mam fioła na ich punkcie: "chłopiec z gitarą" to jedna z moich ulubionych piosenek <33
Problem w tym, że ona mnie katuje "Harlem Shake", "Ai se eu te pego" itp. XD
Chłopiec z gitarą byłby dla mnie parą... :D
Aaaaaa, takie "stare" hity xD Ai se eu te pego zniosę TYLKO w wykonaniu Ruggusia <3 On, jak zawsze i wszystko, pięknie to zaśpiewał *.*
Śpiewał, oj śpiewał :D Jakiś czas temu rozsyłałam wzystkim linki xD Razem z Lazy song :D
Przykro mi :( Pozbieram wszystko co mam o Ruggu i ci wyślę jako rekompensatę :P Ale to jutro :D
Zależy czy będę w domu. ;) Jeśli będę to pewnie tak. ;)
Najlepsza jest Camila i Brodway (nwm. jak się pisze) . ;D Maxi niech zostanie dla Naty. ;))
Mam pytanko gra ktoś z was na pianinie czy keyboardzie itp? Ja dziś od 2 godzin terroryzuje keyboard. ^^
Nie wiem jeszcze. Jutrzejszy pewnie zobaczę, ale jak tylko zobaczę rude włosy z wiankiem i czapkę z daszkiem zbyt blisko siebie, to odwrócę wzrok. XD
Poważnie się zastanawiam nad jutrem, ale tak to się zobaczy czy będe się musiała uczyć. Pewnie tak ^^
Tak dawno nie oglądałam Violki, że aż z chęcią obejrzę :)
Caxi mi nie straszne xd
Ależ oczywiście, z czegoś muszę się pośmiać przez ferie. Przeżyję nawet ten jutrzejszy pseudo-parring Którego Nazwy Nie Wolno Wymawiać i ten żałosny pocałunek.
Ty to będziesz dzisiaj szczęśliwa, prawda? Mówię o odcinku, oczywiście xD Jak Sebek...