Drodzy moi, mili moi. Tak się złożyło, że dzisiaj swe urodziny obchodzi Violetowa vel Wiola <3
W tym szczególnym dniu złóżmy jej więc najserdeczniejsze życzenia! Każdy może napisać coś
od siebie. Ja życzę ci, kochanieńka:
1. Żeby cała filmwebowa rodzina się Ciebie słuchała
2. Żeby Facu wyznał Ci, jak bardzo cię kocha *.*
3. Żebyś przetańczyła z wyżej wymienionym całą noc na jakiejś szalonej imprezie
4. Żebyś zawsze miała wenę na swoje cudne rozdziały
5. Żebyś zawsze była tak zajebista jak jesteś!
Dziękuję za uwagę, pozdrawiam
Ja
Droga Violu, życzę Ci tego samego co Kecia, a także wszystkiego najlepsiejszego, zdrówka, szczęścia, pomyślności i pociechy z dzieci i zięciów XDD
PS. Widzisz, na próbną wymarzyła Ci się "Lalka" i była "Lalka" XD
Dziękuję ;]
Tak czułam,że zrobią mi prezent na urodziny :D
Jaki temat wybrałaś ?
"Lalkę", bo ją nawet lubię, a "Pana Tadeusza" niezbyt XD
I jak Ci ogólnie poszło? Ten tekst o konsumpcjonizmie był trochę głupi, tzn pytania do niego były głupie XD
Fakt był trochę...dziwny,ale chyba nie jest aż tak źle :D
Tematy też w sumie nie były jakoś wyjątkowo trudne, chociaż trochę musiałam się nagłówkować nad napisaniem wypracowania ;d
Zawsze mogło być gorzej ;d
Ja pisałam głównie o tym fragmencie i skupiłam się raczej na tym studencie, ale o Rzeckim też trochę napisałam XD
Nie no, nie jest źle, ale niektóre pytania były dziwne XD
Też skupiłam się na nim tylko ;d
Niektóre zostawiłam i dopiero po napisaniu wypracowania do nich wróciłam ;d
A jutro matma, której bardziej się obawiam, bo, jak to ja, mogę coś pomylić w obliczeniach przez moje nierozgarnięcie, które czasem nadchodzi XD
Jak tak przeglądam wzory w tablicach i te co mam w zeszycie, to tych w zeszycie jest znacznie więcej niż w tablicach XD
Ale masz rację, zawsze coś pomogą :D
Fakt w zeszycie też mam więcej niż w tablicach. Ale jednak coś zawsze pod ręką jest ;d
Mam nadzieję,że nie będzie trudne ;d
Ja też mam taką nadzieję, a teraz lecę, jeszcze może potrzaskam zadanka, chociaż już mam dosyć tej matmy XD
Ja już zrobiłam swoje i mam dość ;d Teraz napisze rozdział na rozluźnienie ;d
No to życzę Ci powodzenia ;D
Tak? Ojej, no to wszystkiego naj, naj, naj. Dzisiaj nie mam weny na nic ciekawszego, głowa mi pęka. Życzę Ci, żeby się spełniło wszystko, o czym tam sobie śnisz. :)
Życzę Ci zdrowia, spełnienia marzeń, samych szóstek, żebyś zagrała w V3 i żebyś wygryzła Naty ( przeboleje brak Naxi), aby każdy ru miał do Cb największy szacunek i żeby każdy dzień był dla Cb udany! :*
Przepraszam za spóźnieni, ale dopiero teraz zauważyłam :