Stoisz smutny, nasz Germanku,
ze spuszczoną głową.
Może chciałbyś mieć przy sobie
panią Endżusiową?
Oj, tak, tak!
Oj, tak, tak!
Dobrej żony
wciąż mi brak!
Oj, tak, tak!
Oj, tak, tak!
Angeles mi brak!
Ma korale z jarzębiny
Germankowa żona,
ale łatwo poznać z miny
że dziś jest zmartwiona.
Oj, tak, tak!
Oj, tak, tak!
Mojej Violki
jeszcze brak!
Oj, tak, tak!
Oj, tak, tak!
Violki jeszcze brak!
Stoi German z Germankową,
w środku zaś Violetta.
Jeszcze chwila i rozpoczną
violettowy taniec.
Oj, tak, tak!
Oj, tak, tak!
Przydałby się
jeszcze Tom!
Oj, tak, tak!
Oj, tak, tak!
Przydałby się Tom!
Już wesołe dwie sieroty
tańczą z rodzicami,
i my także się pobawmy
razem z idiotami.
Oj, tak, tak!
Oj, tak, tak!
Zatańcz z nami
raz i dwa!
Oj, tak, tak!
Oj, tak, tak!
Zatańcz raz i dwa!
Śpiewajmy razem!
Jutro wchodzimy do studia i nagrywamy. XD ty będziesz śpiewać, a ja bd przygrywać na skrzypcach/pianinie/gitarze :33
dokładnie!!! i pojedziemy do *wstawić miejsce, w którym akurat przebywał będzie reżyser Violetty*, znajdziemy reżysera i mu zaśpiewamy! co z tego, że nic nie zrozumie...
To ja LiLi, tylko z pierwszego konta. Zaśpiewamy tą piosenkę na dwa głosy, już mam wizję, tylko pod jaką melodię?
U mnie na muzyce pani chciała na pięć, było tak pięknie, że aż drektorka przyszła XD
hahahhahahahhahahhahahhah. XD nakręcimy teledysk i wrzucimy do sieci! XD Zaczniemy jak Bieber. plan bez pudła. :33
Tak, potem każda z nas znajdzie obie chłopaczka z serialu Disneya, potem wezmą nas na byt dziecinne i skończy się narkotykami. Piękne życie.
No dzięki, dzięki. A tym bardziej, że cały dzień trzęsłam portkami, ile będzie hejtów pod postem i dopiero dorwałam się do kompa. xd
Swietne, ktos z nas wymysli melodie, a wszyscy to zaspiewamy, albo mam pomysl, nagramy plyte z przerobionymi piosenkami z violetty, a to bedzie jeden z najlepszych hitow
'I my także się pobawmy razem z idiotami' hahaha nie mogę z tego :D ogólnie świetne ; )