Owszem, mamy zbyt mało, bezsensownych tematów.
W tym chodzi o to, żebyście wybrali aktywniejszego uczestnika, na tym forum.
Ja napiszę pierwsze, dwie osoby, a osoba pode mną, wybierze jedną z nich i doda dwie od siebie. Mam nadzieję, że wszystko jasne. Zaczynamy? Pewnie! :D
Sara, czy Magda? (Ketha i MagdaJulka)
O, matko, co za ciężki wybór XD
Ale chyba Kecia częściej (odrobinkę częściej) się udziela.
Więc: KeTha.
Izzie czy Skailes?
Skąd wy bierzecie te pomysły? xd Kogo tu wybrać? Dobra, Skailes:)
Zuzka czy Ewa? (Tears_in_heaven i Esteckiewicz1)
Chyba Ewa, ale to trudny wybór.
Karolina czy panienka wyżej? Chyba każdy wie, o kogo chodzi.
O boże.... Trudny wybór. Nie wiesz, kiedy Julka piszę? Ostatnio częściej ode mnie ostatnio, w tym temacie Julka się wypowiadała.
Trudno mi wybrać darzę szczerą sympatią je obie (przez internet, a co?). Z Karoliną chyba częściej piszę, chociaż to chyba po nocach i obie kochamy Marcescę i Xabiego ponad resztę. Majka chyba także ma takie same poglądy, ale jak już muszę wybrać to będzie to chyba Karolina, chociaż nie wiele Mai do niej brakuje.
KeThA czy Tears?
Ewka chyba więcej siedzi, chociaż Magda też ostatnio się udziela, ale dobra wybieram Ewę;)
Luu 4 czy Crazy12 ?
Chyba Luuu...
Alex czy Marek?
Dzięki wszystkim! :D Wiem, że siedzę chyba najwięcej...
julia_555, za cudownego bloga. Przepraszam, że nie komentuje, ale coś mi się popsuło na fonie i nie chce się komentować ;)
Skailes czy Milena?
Czy ogarnęłaś, że tu chodzi o aktywność, a nie fajność osób? ;>
Skailes
Marek, czy Milena ;)
Chyba musimy zacząć się podpisywać.
Magda będzie pisać na koniec wypowiedzi "~M", a Julka "~J"
A ja przed chwilą widziałam, że odpowiadałam co dwie minuty, czyli ty KŁAMIESZ. o: ~J
Nie o prostu wtedy pierwszy raz gadałam z Julką i nudziło mi się to looknełama Magda dłużej zwykle odpisuje :)
Ja nie wiem, jakie będą nasze dzieci, jak obydwoje rodziców to lenie... W ogóle wiesz, gdzie w tym bajzlu podziała się lodóka? Bo jakoś jej nie widzę, a nie chce mi się wstawać...
Do roboty ludzid, a nie tylko leżeć na kanapie z butelkami coca coli, jak te pijaki i żyć na utrzymaniu rodziny. ~J