Czyli powrót gry. Nie wiem po co zakładacie nowy temat i zaczynacie to wszystko od początku, więc ja przywracam głosy z poprzedniego tematu, który przepadł cztery tygodnie temu. Tak dla przypomnienia - zasady:
1. Najważniejsze - swój głos oddajemy pod ostatnim komentarzem z prawidłowym głosem.
2. W jednym głosie możemy odjąć tylko jednemu bohaterowi dwa punkty, dopisując przy nim ,,KILL", i dodać tylko jednemu bohaterowi dwa punkty, dopisując przy nim ,,SAVE".
3. Oddajemy tylko jeden głos na dobę i nie można głosować dwa razy z rzędu - musimy poczekać aż zrobi to inna osoba.
4. Gdy dana postać osiągnie 60 punktów, dopisujemy ją do ,,Hall Of Fame", a gdy 0, do ,,Hall Of Shame". W obu przypadkach zastępujemy ją kolejnym bohaterem. Może to zrobić osoba, która ,,zabija" lub ,,ratuje" daną postać, a jeśli nie, robi to następna osoba za nią.
Mam nadzieję, że tym razem wszystko wyjdzie dobrze i że nie będzie trzeba odrzucać głosów oddanych źle lub napisanych w złym miejscu.
A więc kontynuujemy grę z poprzednimi głosami, bo nie ma sensu znowu zaczynać od tego, że wszyscy mają po 30 punktów.
Sytuacja wygląda następująco:
Diego Casal - 42
Broduey - 24
Lisandro Ramallo - 32
Olgita "Olga" Patricia Peña - 40
Gregorio Casal - 26
Pablo Galindo - 30
Jacqueline "Jackie" Saenz - 20
Helena "Lena" - 30
Hall Of Fame: Leon, Francesca "Fran" Cauviglia, Natalia "Naty", Camila Torres, Ludmiła Ferro, Federico "Fede", Lara, Marco Tavelli, Esmeralda Di Pietro, Brako
Hall Of Shame: Tomas Heredia, Angeles "Angie" Carrara, Violetta Castillo, German Castillo, Maximiliano "Maxi" Ponte, Andres Calixto, Jade LaFontaine, Luca Cauviglia, Roberto "Beto" Benvenuto, Matias LaFontaine
Ludmiłe lubię i dobrze, że jest w fame ale Jade tez powinna tam być. Podobnie jak Maxi.
Randle Patrick McMurphy, Despero, El Mariachi, Tyler Durden, Leon zawodowiec, Django, Riddick, Tony Montana, D- Fens, Travis Bickle, Franz Maurer