PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Bitwa piosenek.

użytkownik usunięty

Czyli powrót trzeciej gry. Podobnie jak w poprzednich dwóch tematach kopiuję głosy z
wcześniejszego tematu.

Euforia - 26
Si es por amor - 40
Entre dos mundos - 30
Nuestro camino - 22
Cuando Me Voy - 52
Mi Mejor Momento - 50

Hall Of Fame: Podemos, Ser Mejor, Voy Por Ti, Junto a Ti, Veo Veo, Destinada Brillar, Juntos
somos mas, Ven y canta, Ahi Estare, Tienes el talento, Tu foto de verano, Yo soy asi, Dile que si,
Luz, Camara, Accion

Hall Of Shame: Entre tu y yo, En Mi Mundo, Verte de lejos, Te creo, Are you ready for the ride,
Habla si puedes, Tienes Todo, Algo suena en mi, Hoy somos mas, Te Esperare, Alcancemos
las estrellas, On Beat, Algo se enciende, Como Quieres

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 1

no co wymieniłem piosenki te najlepsze no wiesz rap

ocenił(a) serial na 1

zapomniałem dodać
- Co cię boli?
- Chwile ulotne
- Czas na walkę
-neighborhood sniper
- i'd rather f*ck you
- f*ck wit dr day
-Nowiny
-Berzerk
- Rap god
- Changes
- my buddie

ocenił(a) serial na 2
Scarface_filmweb

To nie o to chodzi w tej grze, kolego. Ocenia się jedynie piosenki z serialu.

ocenił(a) serial na 1
tears_in_heaven

z serialu? nie kumasz stary?a poza tym posłuchajcie tego. wg mnie lepsze niz tamte piosenki

ocenił(a) serial na 2
Scarface_filmweb

Domyśliłam się, że to trolling. Obawiam się tylko, że bardzo żałosny. Są lepsze sposoby na zwrócenie na siebie uwagi.
Nie lubię rapu i nie rozumiem, dlaczego próbujesz wciskać na siłę swój gust innym ludziom.

ocenił(a) serial na 1
tears_in_heaven

nie probuje tylko wkurzam kapujesz aluzję stary
a tak jeszcze jedno
real thugs

ocenił(a) serial na 1
tears_in_heaven

a tak ten serial to głupi jest i kiczowaty czy te piosenki spiewial justyna bimber a ta ,,miłość'' kurde mone poogladajcie cos innego

ocenił(a) serial na 2
Scarface_filmweb

Ale przynajmniej umiemy pisać.
Swoją drogą bardzo mi cię żal, skoro rodzice zmuszają cię do oglądania jakichś badziewnych telenoweli. Sadzają cię przed telewizorkiem, pięciolatku, każąc patrzeć grzecznie aż wrócą? Współczuję dzieciństwa i traumy, którą musisz przeżywać.

ocenił(a) serial na 1
tears_in_heaven

nikt mnie zmusza kujonie nawet nie mam tego kanału/ chciałem powk*rwiać parę psychofanów takich jak ty i się udało smarkaczu idz się wyplacz mamusi a ona zrobi ci loda

ocenił(a) serial na 2
Scarface_filmweb

Bardzo chętnie bym podyskutowała dalej, ale dzieli nas zbyt wielka różnica poziomów. Ale pozdrawiam cię, dzieciaczku, bardzo serdecznie. To nie twoja wina, że masz tyle zwojów mózgowych co rozgwiazda.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Hahaha, cóż za dyskusja. xD

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Nie śmiej się, ubolewam nad ludzką głupotą. Skąd się biorą takie prymitywy?

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Też chciałabym wiedzieć. Ale ja mam z takimi niedorobami do czynienia na co dzień. Uroki gimbazy. :D

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Mam to szczęście, że mam to już za sobą :D W liceum są jakoś bardziej ogarnięci, a przynajmniej się ci idioci tak nie rzucają w oczy. Ten tutaj ma pewnie z 13 lat, nie więcej.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Przede mną jeszcze pół roku. U mnie w szkole szerzy się psychopatia i komizm. Idioci nie rzucają się w oczy, bo tam są tylko tacy... Ta, więcej niż 13 raczej nie ma.

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Wytrzymasz. Ferie mi się kończą, to takie smutne. Po raz pierwszy nie cieszę się z nadchodzącego piątku ;/

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Wiem, wiem. Nie narzekam, bo wcale źle nie jest. Problem w tym, że przy psychopatach staję się... psychopatyczna. Ech, ja mam ferie dopiero w połowie lutego...

ocenił(a) serial na 1
Skailes

gosciu to ty masz przesrane skoro nie umiesz się dogaadać

ocenił(a) serial na 1
tears_in_heaven

własnie nawzjaem. i kto tu jest dzieckiem ?jakis pedał-psychofan tego serialu. zal. za bardzo jestes powazny.
jestes bez poczucia humoru lesbo.dam ci talon na prostytutkę i balon XD

ocenił(a) serial na 2
Scarface_filmweb

Powalasz humorem. Dziękuję, dyskusja skończona.

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 1
tears_in_heaven

z serialu

ocenił(a) serial na 1
użytkownik usunięty
Scarface_filmweb

Jeśli wchodzisz na forum serialu ,,VIOLETTA", to chyba nie po to, żeby oceniać jakiś rap. Przecież piosenki z serialu, a te które wymieniłeś, nie mają ze sobą zupełnie nic wspólnego, więc nawet nie mamy o czym dyskutować. A jeżeli masz zamiar komen-tować jakiś temat, to najpierw czyta się pierwszy post, który w tym przypadku jest akurat kluczowy dla osób, które jeszcze nie brały udziału w podobnych grach. I nawet jeśli tak trudno było ci przeczytać ten mój pierwszy post, to wystarczyłoby, żebyś przeczytał kilka ostatnich komentarzy i myślę, że wiedziałbyś o co chodzi w tej zabawie. A to co napisałeś tutaj, na końcu tematu, nie ma po prostu najmniejszego sensu.

Idioci, wszędzie idioci! -.-

ocenił(a) serial na 1

przesadzasz nie skumalas wiesz co to jest trolling

użytkownik usunięty
Scarface_filmweb

Tears_in_heaven jest dziewczyną, zatem nie wiem dlaczego zwracasz się do niej ,,stary". Ja jestem chłopakiem, więc powinieneś był napisać ,,skumałeś". Tak trudno sprawdzić płeć na profilu innej osoby? Już nie wspominając o twojej interpunkcji, o ile wiesz co to jest.

ocenił(a) serial na 1

gosciu to dlaczego masz logi jakies laski
tranwestyta gej czy transe jestes

użytkownik usunięty
Scarface_filmweb

Alex, to skrót od Aleksander, tyle że pisane przez ,,x", naprawdę nie trudno się domyślić. To, że ty uważasz inaczej to już twój problem. A zresztą, widzę, że dalsza dyskusja z tobą nie ma najmniejszego sensu. Nawet ciężko mi się czy-ta te twoje komentarze, bo niektóre słowa to trzeba rozszyfrowywać.

ocenił(a) serial na 1

no obczailem to dawno
no to rozszyfruj gosciu lub dziewczyno bo nie wiem kim jestes (xd joke)

użytkownik usunięty
Scarface_filmweb

Skończyłeś? Bo jeżeli masz zamiar dalej pisać, to rób to przynajmniej tak, żeby można się było doczytać.

ocenił(a) serial na 1

skonczylem gosciu

użytkownik usunięty
Scarface_filmweb

I chwała ci za to.

ocenił(a) serial na 1

i git

użytkownik usunięty
Scarface_filmweb

Koniec tej dyskusji.

ocenił(a) serial na 1

i git