Czyli powrót trzeciej gry. Podobnie jak w poprzednich dwóch tematach kopiuję głosy z
wcześniejszego tematu.
Euforia - 26
Si es por amor - 40
Entre dos mundos - 30
Nuestro camino - 22
Cuando Me Voy - 52
Mi Mejor Momento - 50
Hall Of Fame: Podemos, Ser Mejor, Voy Por Ti, Junto a Ti, Veo Veo, Destinada Brillar, Juntos
somos mas, Ven y canta, Ahi Estare, Tienes el talento, Tu foto de verano, Yo soy asi, Dile que si,
Luz, Camara, Accion
Hall Of Shame: Entre tu y yo, En Mi Mundo, Verte de lejos, Te creo, Are you ready for the ride,
Habla si puedes, Tienes Todo, Algo suena en mi, Hoy somos mas, Te Esperare, Alcancemos
las estrellas, On Beat, Algo se enciende, Como Quieres
Nie chodziło mi o to. Wielokrotnie mówiłeś, że dasz już sobie spokój, że to koniec, że przestaniesz, a jak widać, dalej robisz to samo.
Następnym razem radzę uważniej czytać. To jest ,,Bitwa piosenek", a ,,Kula" czy ,,Lech Roch Pawlak" na pewno nie są tytułami piose-nek. -.-
Gangsta Gangsta, Chin Check, Expres Yourself, F*ck the police, Straight outta Compton, Waszka G
Ty jesteś człowieku naprawdę nienormalny.
Ta bitwa jest już zakończona i gdybyś potrafił używać mózgu, wiedziałbyś, że pod tym tematem nie dodajemy już komentarzy. Zresztą, napisałem to dwie strony wcześniej. I nawet zakładałem przedwczoraj osobny temat z prośbą, o nie oddawanie głosów w tym temacie. Myślenie nie boli, kolego. Masz mózg, to z niego korzystaj.
Nie widać, żeby ci się to znudziło, bo kilkanaście razy pisałeś coś w stylu: ,,Dobra, skończyłem.", a i tak dodajesz kolejne posty.