SAVE=+5 pkt dla tej postaci, DEAD=-2 pkt dla tej postaci. Każdy ma na początku po 20 pkt. Ja
zaczynam:
Tomas SAVE
Ludmiła DEAD
Teraz Wy!
Popieram . O nawet postórą faceta nie przypomina ! Zresztą ... Może i buźkę ma ładną , ale reszta do kitu .
mnie to bardziej wkurza, że nie umie się postawić Ludmile, ani powiedzieć dokładnie, może nawet wykrzyczeć Fran, żeby sobie nie wymyslała czegoś czego nie ma
Leon SAVE
Tomas DEAD
Violetta SAVE
Nathy SAVE
Braco SAVE
Franceska SAVE
Camilla SAVE
Maxie SAVE
Ludmila DEAD
Napo SAVE
Broadweey SAVE
Andrees SAVE
Laura DEAD
więcej nie chce mi się pisać., ;d
To sie nie tak robilo. Podaje sie 8 postaci wstępnie, każdej daje sie 40pkt na start, każdy głosujący ma prawo do jednego głosu dziennie i moze wybrać jeden save i jeden dead; save to dwa punkty dodane a dead odjęte. Np pierwsza osoba, która zagłosuje i chce zagłosować na Leona a wyeliminować Ludmiłę kopiuje cala listę i przy pozycji LEON 40 pisze SAVE +2pkt= 42. (Leon 40 SAVE +2= 42) a przy pozycji Ludmiła 40 DEAD -2=38. Jak jakas postać osiągnię 80pkt, przenosi sie w grono anielskie a osoba która dojdzie do zera, odpada z zabawy. Z kazda wygrana/przegrana postacią dodaje sie kolejne tak żeby zawsze było 8. Nagrałam sie w to już na tylu profilach ze nie moge.
Właśnie . Nie przeginasz ? Ona po prostu tłumaczy . Nie trzeba od razu z czymś takim wyjeżdżać .Mówić możesz tak sobie do koleżanek .
Leon DEAD
Tomas save
Violetta SAVE
Nathy SAVE
Braco dead
Franceska SAVE
Camilla SAVE
Maxi SAVE
Ludmila DEAD
Andrees dead
Violetta SAVE
Leon SAVE