PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Blogasek Hejtasek^ ^

ocenił(a) serial na 10

Jako isz oglądanie Violetty jest tak inspirujące ja z moją przyjaciółką założyłyśmy bloga analizującego odcinki Violetty!
Zapraszam :3
hejty-z-vilu.blogspot. com/

Ps. To moje drugie konto bo boje się waszej reakcji i hejtów na inne moje opowiadania oraz mojej przyjaciółki

Ciaztko

Uśmiałam się czytając to :D

Ciaztko

Hahaha xD umarłam ze śmiechu xD
Lejon serio? xD

ocenił(a) serial na 3
Ciaztko

Nie wiem czemu, ale nie doszłam nawet do połowy. Najwyraźniej mam dziwny humor ale za cholerę mnie to nie śmieszy.
Liczne romanse Gregoria były omawiane na tym forum. I wtedy były zabawne. To jest nudne.

ocenił(a) serial na 7
KeThA

To ja mam taki humor jak Ty, raczej to dla mnie głupie niż śmieszne ; )

ocenił(a) serial na 3
Magdaa95

No proszę, czyli nie jestem aż tak całkiem inna...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Mnie też to nie śmieszy. Obstawiam, że sama napisałabym coś śmieszniejszego, nie chwaląc się.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ja nie umiem pisać zabawnych rzeczy, więc bym nie napisała (wyjątkiem był León golący sobie pachy, bo to nawet mnie rozbawiło w sumie :P) ... Ale ty na pewno byś napisała! :)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Nie, wcale nie umiesz, w ogóle! A Carla z czapką pod bluzką, dziewczęta piekące naleśniki w środku nocy, Fran rzucająca się z pazurami na Fede, że nie wspomnę o podejrzeniach Leny co do Leomasa... Daj spokój! Tarzam się, jak to czytam.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

A to nie Lucy miała czapkę pod bluzą? :D Tak... w sumie Leómas był fajny <3 Leómas zawsze jest fajny!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Możliwe, ja ich nie rozróżniam ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

To żeś mnie pocieszyła... Dzięki ^^ Dobra, sama muszę się czasem zastanawiać która jest która. Życia.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Wybacz, to przez to, że za dużo postaci wprowadzasz ;D A ty pamiętasz, jak się nazywają siostry Maxiego?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wprowadziłam tylko Lucy, Carlę i Jacka :D No dobra... To nie tylko...
Nina i ... Maja? :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Nie! Maya!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wiedziałam, że ktoś w końcu o mnie napisze;)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Co za pamięć ;D Jestem pełna podziwu. Jeszcze jak czytam tego twojego bloga o Lenarico, to wyłapałam jakąś Mię, no i na początku była chyba Sara? Przyjaciółka Fede? Czy to przypadek? No nie sądzę xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Tak, Mia jest "koleżanką" Braco. A raczej Leny, w gwoli ścisłości. No proszę, też masz niezłą pamięć.
A Sarę to nie ja wymyśliłam, bo miała być Laura :P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Tak, tak, powiedzmy, że ci wierzę... ;) Kurczę, a ja nie wiem, z kim połączyć mojego Braco :/

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

A ty masz Braco? :D Walnij go z... Francescą :P Ostatnio z Karoliną chyba wymyśliłyśmy, że gdyby nie było Marco to mogliby być parą :P
A tak serio to niech będzie z Aną. Amen :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Chyba cię pogrzało, jak myślisz, że wstawię jakąś <treść została usunięta ze względu na niecenzuralne słownictwo> Anę do mojego opowiadania.

tears_in_heaven

To wstaw Evę, Słowiankę XD Tęsknię za Braco w drugim sezonie :C

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Ty nie jesteś przypadkiem ciotką Agatą? ;D Ale już mi chodziło po głowie, żeby wrócił z ojczyzny z jakąś śliczną Ukrainką, ale czy tak zrobię, to nie wiem.

tears_in_heaven

Jestem ciotką, ale co tam XD A tak serio, to zawsze uwielbiałam Braco <3

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Ja też! "-Tomas wyjeżdża. - Kalinka, kalinka, kalinka maja! Yyy... to taniec złych wiadomości."

tears_in_heaven

On był świetny, niech wraca!

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Niedźwiedź brunatny zapadł tylko w sen zimowy, obudzi się na trzeci sezon xD

tears_in_heaven

Hihihi, mam nadzieję, bo brakuje mi jego przysłów i kostiumu niedźwiadka...

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Ja jego ljublju! Ma wracać!

tears_in_heaven

Ja toże! A tak wgl, to ciekawe czemu wyjechał. Jakbym nie była ciotką, to bym brała się za niego i miałabym trzeciego męża.

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Nie wytłumaczyli? Świnie scenarzyści. Tomasek robi karierę w Hiszpaniji, może on też?

tears_in_heaven

Może robi karierę na wschodzie? Wiesz, Białoruś, Ukraina, Rosja i tak dalej...
W takim przypadku zrobiłby większą karierę niż Tomas - więcej krajów, większa publiczność :D

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Większy talent, większa uroda, wszystko większe! :D

tears_in_heaven

Buahahaha XD Ale takiego pieprzyka na czole nie ma :C Chociaż jestem pewna, że i bez tego dziewczyny będą uwielbiać Braco, tak jak my uwielbiamy :D

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Co do tego nie ma wątpliwości ;) Tak, jak Ryana Goslinga, a co!

tears_in_heaven

Tak jak Goslinga, a i jeszcze bardziej! Będą miliony na koncertach Braco! Chociaż nie, może lepiej niech nie śpiewa, niech... tańczy na scenie!

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Masz rację, lepiej niech nie śpiewa ;D Ale wystarczy, że zatańczy, a staniki polecą na scenę.

tears_in_heaven

A tam staniki, cała garderoba! Nawet Tomas go nie pobije choreografią.

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Nawet układem z miotłą a la Elvis? ;D

tears_in_heaven

No, tu można polemizować XD Ale pewnie gdyby Braco to robił, zrobiłby to lepiej :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Dowal też Sarą. To imię uniwersalne :D Będzie pochodziła z Polski i będzie zajebista. Nowe postacie są spoko!

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Lepiej Kinga, takie oryginalne imię, założę się, że mało kto takie w Argentynie ma.

ocenił(a) serial na 3
Luu_4

Cichooo, Sara ma być! :P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Skromność to twoja główna cecha :D Znam osobiście dwie Sary. Jedna mieszka w Pacanowie (bez jaj!), druga jest świadkową Jehowy. Więc imię mi się nie najlepiej kojarzyło dotąd xDDD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wiem, skromna jestem przeraźliwie. Ale jeżeli już w żadnym opowiadaniu nie jestem bohaterką która jest z Federico, to mogę się zadowolić Braco.
Czemu nikt jeszcze nie napisał o mnie książki? :O Nie rozumiem tego i chyba nigdy nie zrozumiem!
Btw. kończę już opowiadanie o Lenarico i będę pisała nowe ;P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

O?... A ja jeszcze nie wiem, z kim połączę, Fede. Przyjdź na kasting, zobaczymy, co da się zrobić. ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Przybędę, oczywiście :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jak nie umiesz pisać śmiesznych rzeczy? Proszę cię, czasem to jak dowalisz jakiś tekst, to umieram ze śmiechu;)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Ale to tylko tak o, chodzi mi o opowiadania :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Oj tam, oj tam, nie wchodźmy w szczegóły.

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Jest różnica, kochanieńka :D