Pospamujmy trochę:)
Znacie jakieś?
Ja taką jedną super: w w w. f a c e b o o k . com / pages / Violetta-PL /
155968511234242 ? ref =hl
Są bardzo fajne rzeczy takie jacy będą nowi bohaterowie w obydwóch sezonach,o modzie
o martinie , jorge itd.
omg omg omg omg omg !!!!!!!!!! Uwielbiam Twoje opowiadanie <3 Pisz częściej !!!!!!!!!!!!!! I NIE PRZESTAWAJ <3333
Czy naprawdę ciężko jest poszukać takiego samego tematu na dole?
Takowy już powstał. Więc proszę przynajmniej SPRÓBOWAĆ zachować jakiś porządek w tym burdelu.
Dziękuję, Dobranoc
Ale to jest temat z 3 kwietnia, więc jakiś wczesny, myśle że wcześniej powstał niż twój o stronach o Violetcie ;)
Kurczę, rzeczywiście. Zwracam honor autorce, co nie zmienia faktu, że Askala128 grzebała i dogrzebała się do 4 kwietnia zamiast dodać w bardziej rozwiniętym temacie będącym o wiele pozycji wyżej. ;)
Dla mnie nic, ale dal innych tak.Np.bo dodałam takie zdjęcia z Violetty.I piszą ,że nawet takich zdjęć nie ma (a jest nawet filmik taki z promo) itp. To ii tak nic takiego.
oj tam, ja cię kojarzę bo to chyba ty tłumaczysz piosenki na angielski, tak czy coś pomieszałam?
No ja Leonetty od piątego odcinka, do piątego myślałam, że to będzie nudna bajeczka o miłości od perwszego wejrzenia, w piątym odcinku zobaczyłam hipnotyzujące spojrzenie Leona i się zakochałam.
To może w takim razie ja jeszcze raz zareklamuję swoją stronę.
historiaviolettycastillo.blogspot. com