Czy ktoś z Was pisze o czymś innym poza 'Violettą'? :D Bo ten temat na razie trochę mnie już znudził
xD
half-a-heart-one-direction-story.blogspot.com
Jak na razie nic tam nie ma, ale postaram się dzisiaj dokończyć ten rozdział :)
Emm.. Piszę o Harrym Potterze dwa blogi:
girl-from-ravenclaw.blogspot.com
azkaban-od-srodka.blogspot.com
Oraz o jakiejś tam dziewczynie, wspomnieniach itede, ;P
wiecznie-zywe-wspomnienia.blogspot.com
To się rozpisałam.. xD
http://the-last-key-which-opens-the-door.blogspot.com/
Razem z Dianą pisze opowiadanie fantasy. Takie wszystko w jednym.. na razie zaczynamy :D
Wszystko w jednym: ogromny talent, pasja i miłość, które Dziewczyny wkładają we wszystko, co piszą.
To niesamowity blog, choć to mało powiedziane. Połączenie dwóch rewelacyjnych pisarek. Zachwyca, naprawdę.
Każdy, kto choć raz tam wstąpi, od razu się zakocha, serio. Więc... przeczytaj prolog, bo warto :)
No bo Hania poleca wszystko co niesamowite, oryginalne, magiczne, zachwycające.
Powinnam stworzyć gdzieś stronę: Hania poleca. Jak zwykle świetny pomysł by Zuzia :D
To pospamuję Ci tutaj.
Hania poleca:
*Blogi Marci, Agi, Aci, Diany, Dzwoneczka, Sarenki, Mai, Xeni, Zuzi <3
*taniec, szczególnie współczesny
*książki
*poezję
*BEATLESÓW- mam ich na tapecie asbufsdi
* filmy Disneya
* muzykę z bajek
*Linkin Park
*włoski język
*czekoladę
*pieczenie
*Przyjaciół
*Jak poznałem waszą matkę
*Johnnego Deppa
*Pizzę
*Szybkie czytanie
*Igrzyska Śmierci (książki i filmy, ale moim zdaniem książki lepsze)
*Sen
*Charliego Chaplina
*Ciasto mojej mamy: męski pocałunek
*masaże
*zapach i smak arbuza
CDN.
To czysta przyjemność. Nawet nie wiesz jak jestem Ci wdzięczna :D
Marciu, wyczerpałaś już limit korzystania z Caps Locka na dziś ;)
Wolność słowa! A ja piszę prawdę i nie liczy się to, że się ze mną nie zgadzasz :)
Jasne, zajrzę na wszystkie blogi wieczorem, oby tylko jakaś chwilowa odmiana od Violetty,
sama zastanawiam się czy nie zacząć pisać czegoś o czymś innym xd
Taką obyczajówkę, nic nadzwyczajnego. Miałam różne pomysły na wątki, to teraz wykorzystuję je w fanficku. ;D
Ja jak miałam około 11-12 lat to próbowałam coś tam pisać o HP ale marnie mi to wychodziło, później miałam dłuugą przerwę w pisaniu i tak się teraz zastanawiam nad czymś właśnie w rodzaju obyczajówki ;D
Fascynujące :D Wiesz, jak zobaczyłam na fejsie te nowe zdjęcia Clari, to byłam pewna, że ty albo Karolina ustawicie je sobie na avki. I nie pomyliłam się. xDD
Jesteśmy soł przewidywalne, widzę. xD Czy to prawda, że tylko 2% osób ma zielone oczy? Bo ja ostatnio widuję mnóstwo zielonookich. Albo może tylko u nich zwracam na to uwagę. Albo jestem daltonem. xD
No patrz, niepodobne? http://iv.pl/images/68962113706435637947.jpg xD
Bardzo podobne, Szkai ma zawsze rację. :D Zawsze chciałam mieć brązowe oczy, ale przeczytałam, że niebieskoocy są inteligentniejsi i teraz utrzymuję, że mam niebieskie. xDD
Hyhyhy, jak zawsze *śmieje się jak stary menel*. xD
Gadasz, to zielonoocy rodzą się genialni. Niebieszczaki mogą się wypchać. :D
Oj cicho. Ja też znam przypadek, ale od kilku lat wmawiam sobie, że taka jedna ona ma niebieskie. xD Z tym, że chyba jej zielenieją z każdym rokiem. Hah, w klasie mam dziewczynę, która ma jedno zielone, drugie niebieskie. To jest dopiero. :D
Zuzka, pacz co koń wymyśliła:
http://instagram.com/p/kioqiZIjsO/# (tak, bulwersuje mnie to, paczaj opis)
Całą górę. Ale takich od 1, 2 i 5 gr xD Ja biedny człowiek jestem.
Pożyczymy najwyżej od kogoś, kto nie lubi konia.
Pewnie, zrobimy składkę na ten jakże szczytny cel. Każdy się dorzuci i polecimy. Ile nam potrzeba? (Musisz wiedzieć, że Skai lata wyłącznie pierwszą klasą). :D
Łots? Noł. Skai chce taki samolot, który leci prosto z Łodzi (może być też z Wa-wy) do samiutkiego Buenos Aires (czy gdzie oni tam są). + W miarę szybko, pierwszą klasą. No i nie za drogo, rzecz jasna. xD
BOŻE, LECE Z WAMI. Gdzieś na strychu mam lejce dla konie, czy jak to się tam mówi. Hyhy