To już jutro? Kurcze, dobrze że mi przypomniałeś bo własnie się ostatnio zastanawiałam kiedy zaczną nowe odcinki emitować :D
Nie widziałaś zapowiedzi Violki na disney channel? Ja już ją znam na pamięć xd
"Zawsze jestem tylko o krok od podjęcia dobrej, lub złej decyzji.....itd,itd" xd
Ja nie oglądam DC, odcinki oglądam na necie ;D Chyba że w wigilię czy wielkanoc rano nie mam co robić to leżę w łóżku i patrzę co tam emitują xD
TYLKO spojrzenia :(
Lubię oglądać tą zapowiedź bo jest dużo Diego *_*
Jeszcze ta cała Dieletta się zaczyna :(
Dieletta jest fajna :D Taka tajemnicza *_*
Nie tylko spojrzenia :D Jeszcze rozmowy, siedzenie blisko siebie, śpiewanie razem, chodzenie blisko siebie :D Ze wszystkiego można zrobić romantyczną scenkę ^^
http://www.youtube.com/watch?v=u14ROG162fg
Dieletta nie jest fajna ;o Violetta niech sobie będzie z Leonem i we wszechświecie będzie panował porządek. Diego jest dla niej za fajny, prawdę mówiąc jak jeszcze nie było Fedemiły to byłam za tym żeby Diego był z Ludmiłą.
Bicz plis co tam Maxi, Hollywood niedługo wkracza do akcji ;D A właściwie nie wiem kiedy oni ze sobą znowu będą kręcić, jeśli chodzi o chronologiczność drugiego sezonu jestem kompletnie ciemna.
A co do Brodłeja; podoba ci się jego murzyński wokal? :D
Holiłud wkroczy do akcji w okolicach 70 odcinka, tak mi się wydaje :D Nie, nie lubię jego wokalu, tylko w takiej jednej piosence mi się podoba <te fazer feliz może, nie pamiętam ? xd>
Cami będzie tyle czasu sama :(
No fajnie śpiewał w Fazer Feliz, ale ja bym zaśpiewała lepiej :P
Przypomniało mi się że jutro znowu będę musiała patrzeć na tą małą rudą Ambar xDD