PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Bohaterowie

ocenił(a) serial na 8

Ten temat założyłam dla osób, które uwielbiają się rozpisywać. Liczę na was!
Gra polega na tym, że ktoś wypisuje jedną osobę, a użytkownik wypisuje wady i zalety danej postaci.
Mimo, że nie umiem tłumaczyć myślę, że zasady są jasna.

Na początek główna bohaterka - Violetta.

julia_555

Zalety: Nawet ładna, bogata, wszyscy na nią lecą, pomagają jej, niektóre przemyślenia ma ładne, czasem z charakteru podobna do mnie, wszystko robi tak, jak uważa, za co ją cenię
Wady: Większość pojedynczych elementów wyglądu jest brzydka, ale razem tworzą ładną mieszankę, przesłodzona, w drugim sezonie prawdopodobnie pozbyła się tego miśka, a fajny on był xd, czasami zachowuje się bardzo dziecinnie (np.:pamiętnik mamy)

Maximiliano Maxi Ponte

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Zalety: zabawny, ładnie tańczy, przyjacielski, opiekuńczy, fajne czapki w 2 sezonie, był i będzie z Naty (Naxi), ma fajne teksty np. do Cami, jego nazwisko kojarzy mi się z Monte
Wady: robi bezsensowne wąty, zakochuje się w pierwszej lepszej, ma CZASAMI taki beeeczący głos w polskim dubbingu, zazdrosny, obrażalski

Ludmiła/la Ferro

ocenił(a) serial na 10
Kingetta

+ loczki...

ocenił(a) serial na 2
Kingetta

+potrafi docenić piękno Naty. (NIE TO CO NIEKTÓRZY)

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

Sebek? xD

tears_in_heaven

Oglądasz live z VP? xd Magda i Julka są :D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Rzuć się linkiem, jeśli łaska :D

tears_in_heaven

http://www.youtube.com/watch?v=gv554-PE0UY
Chyba będą śpiewały xd

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Dobra, nie ogarniam tego ;D

tears_in_heaven

Ale oglądaj XD Julka pokazywała ananasa :D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

No i co? Ananas ci dziwny? :D Jakieś to nieogarnięte wszystko.

tears_in_heaven

"Jestem Julka i mam ananasa" XDDDDDDD
Próbują zaśpiewać libre soy xd

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie powinnam się chyba z tego śmiać, prawda?

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Z czego? Z ananasa Julki, Libre soy czy z mojego komentarza?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wybacz, mam dziwne skojarzenia z ananasem :D Zuzanno, droga nasza, mogłabyś wbić na gg może? ;> Panny F. są i byłoby miło skrobnąć kawałek rozdzialiczku ^^

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Sarenko droga, nie mogę. Mamusia się na mnie drze, że mam zostawić laptopa i iść się kąpać. Tak że... Nie chcem, ale muszem. Ciało. ;*

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ciało :*

tears_in_heaven

Dopiero teraz się zaczął na poważnie XD Ente gada :D

Sebek7771

ej Sebek gdzie można znaleźć to coś ? ;c
bo mi sie nie chce włączyć :(

Sebek7771

ej Sebek gdzie można znaleźć to coś ? ;c
bo mi sie nie chce włączyć :(

Izzie_

Twitcam wczoraj się skończył XDDD

ocenił(a) serial na 8
Kingetta

Zalety: bardzo ładna, utalentowana, nie lubi Violki, umie postawić na swoim, zdecydowana, odważna, SuperNova. xD
Wady: czasami wredna, egoistyczna

ocenił(a) serial na 8
julia_555

Camila

ocenił(a) serial na 7
julia_555

Czyli ja teraz Camile?
Okej ^^

Zalety : Piękne włosy, oczy <3, ładnie śpiewa, figura nie jest zła, czasem się fajnie ubierze, odważna, pewna siebie i .. tak to na tyle.
Wady: krzykliwa, wybuchowa, czasem wredna, egoistyczna i niesympatyczna, kochliwa, robi z igły widły, obrażalska, najpierw mówi a potem myśli, denerwująca.

Francesca

ocenił(a) serial na 10
mardasek

Trafnie zjechałaś Camilę, nie powiem.

ocenił(a) serial na 8
mardasek

Francesca?

Zalety: ładna, genialny wokal, sympatyczna, przyjacielska, pomocna, miła, wierna, wytrwała.
Wady: rzadkie włosy

Nie mogłam znaleźć wad. xD

ocenił(a) serial na 8
julia_555

Naty

julia_555

Naty;

Zalety; ehh... czasami w scenach z Ludmiłą można się uśmiać, w miarę dobrze się ubiera, śpiewa i tańczy nie tak źle, fajnie gra na basie, umie grać na perkusji!, jest miła.
Wady; strachliwa, daje sobą pomiatać, brzydkie włosy, prawie się rozstała z Maxim. Dlaczego? Bo Ludmiła tak chciała ;), niby taka dobra, wspaniała, święta dziewica orleańska ale jak trzeba to nawet najgorszy przekręt wykona. Nie ma ona własnego zdania (jej niezależność pojawia się i znika), strasznie denerwująca, robiła takie same rzeczy jak Ludmiła ale nad biedną Naty się litowali i jej współczuli, no bo ona przecież nie ma wolnej woli i nie mogła się sprzeciwić.

Diego

ocenił(a) serial na 8
paulina25174

Brzydkie włosy? Moim zdaniem są piękne, ale o gustach się nie dyskutuje. ;)

Diego:
Zalety: przystojny, dobrze śpiewa, dąży wytrwale do celu, nie zmienia łatwo obiektu zainteresowań.
Wady: natarczywy, czasem złośliwy.

Broadway

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

Diego:

Zalety: przystojny, super śpiewa, ma cięty język (jego niektóre teksty mnie rozbrajają), pewny siebie, umie walczyć o coś czego chce, gdy naprawdę zakochuje się w Violce, pokazuje jaki umie być miły i czuły, rozczulił mnie gdy opowiadał Violce o swojej matce

Wady: zbyt natrętny,wpycha się tam gdzie go nie chcą, kłamliwy, raz mówi jedno, potem co innego, zakochuje się w Violce (czy każdy musi się w niej zakochiwać) i zmienia się pod jej wpływem (czy ona każdego musi zmieniać na "lepsze")

Leon

ocenił(a) serial na 8
majka5454

No dobra, więc o Leonie. xD

Zalety: całkiem przystojny, dobrze śpiewa, nieźle tańczy, troskliwy, sympatyczny, oddany przyjaciel.
Wady: cała tak akcja z Larą, ciągle zrywa i schodzi się z Violką, której zbyt łatwo wybacza.

Angie

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Angie

Zalety: miła, sympatyczna, ładna, miło się na nią patrzy, bo wygląda przyjaźnie, świetny głos
Wady: Za bardzo faworyzuje Violę, nie potrafi powiedzieć o swoich uczuciach

Broduey
~M.

ocenił(a) serial na 8
MagdaJulka

Broadway:

Zalety: dobry tancerz, sympatyczny, oddany przyjaciel, empatyczny.
Wady: lekko denerwujący, łatwo się obraża, zazdrosny.

Federico

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Zalety: Przystojny, genialnie śpiewa, sympatyczny, uprzejmy, ma poczucie humoru, wyrozumiały, genialne akcje z Ludmiłą, pewny siebie etc. etc.

Wady: Podobała mu się Violka -,-

German XD

ocenił(a) serial na 8
Skailes

German? Poważne? I co ja mam biedna zrobić? xD

Zalety: kocha swoją córkę, troskliwy, inteligenty.
Wady: nadopiekuńczy, niesprawiedliwy, gdy był w związku z Jade podrywał Angie.
Więcej mi się nie chce wypisywać, ale z pewnością coś by się znalazło.

Marco

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Więc Marco

Zalety: Uroczy, przystojny, utalentowany, troskliwy, sympatyczny
Wady: Niestety podpadł u mnie po akcji z Aną

Olga

ocenił(a) serial na 8
Microela

Zalety: troskliwa, sympatyczna, zabawna, cudowna, zawsze uśmiechnięta. Po prosu, nie da się jej nie lubić.
Wady: zawsze obstaje za Violką.

Niech będzie Andreas

ocenił(a) serial na 7
julia_555

Andrzej kochany.
Zalety: Kocham jego głupotę, nieogar życiowy, twarz, która samym wyglądem mnie rozsmiesza.
Wady: zbyt nachalny w stosunku do miłości, zawsze kabluje, lata za leonem jak za Bogiem, styl ubierania. ? Boże nie wiem, Andrzej jest okej.

Lena

ocenił(a) serial na 8
mardasek

Wiesz? Najpierw przeczytałam "Lecha". xD
Zalety: całkiem ładna, niesamowity wokal, opiekuńcza, troskliwa, uwielbiam ją za to, że próbowała pomóc Naty odejść od Ludmiły.
Wady: nie znalazłam.

Maxi