PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Braco.

użytkownik usunięty

Ostatnio zauważyłem, ze sporo osób pisze, że chciałaby go zobaczyć w trzecim sezonie. W sumie ja też nie mam nic przeciwko temu. W końcu do-brze by było się dowiedzieć, co się z nim stało po pierwszym sezonie. Ale skoro już o nim mowa, to chciałbym, abyście jeszcze wyjaśnili mi kilka kwe-stii, a mianowicie:
1. Braco jest z Rosji czy z Ukrainy? Nigdy tego nie pamiętam.
2. Dlaczego Braco nie był w zespole razem z chłopakami w pierwszym sezonie? Było ich pięciu, ale później chyba Leon albo Maxi (nie pamiętam któ-ry) mówił, że odchodzi, a reszta nakłaniała go, żeby wrócił. Moje pytanie: dlaczego Braco nie mógłby któregoś z nich zastąpić? W końcu dobrze tańczy, a ciekawie by było usłyszeć jego śpiew.
3. Dlaczego w drugiej połowie pierwszego sezonu pojawia się tak rzadko? Niby jest w czołówce, jest przyjacielem głównych bohaterów, ale pod ko-niec pierwszego sezonu pojawia się raz na kilka odcinków, i to najczęściej tylko w dwóch czy trzech scenach. Dlaczego?

ocenił(a) serial na 3

1. Nie było to powiedziane. Artur natomiast jest z Ukrainy :)
2. Bo aktor go grający nie umie śpiewać zwyczajnie. On tam był ze względu na taniec. Jak chcesz go usłyszeć to znajdź sobie filmiki na yt...
3. Bo Violetta wielce wspaniała zajmuje najwięcej czasu antenowego :D A tak serio to nie wiem,,, Żałosne jest też to, że jego i Napo nikt nigdy w 2 sezonie nie wspomniał. A niby tacy przyjaciele.

użytkownik usunięty
KeThA

Dzięki za odpowiedź. :)
Co do trzeciego punktu zgadzam się w 100%. Nawet nie wiadomo co się z nimi teraz dzieje.

ocenił(a) serial na 3

Ależ proszę bardzo.
Ja tam Braco lubiłam. Jakby Marco nie było to by mi do Fran pasował - jak w jednym odcinku było:
B: W moim kraju mamy na to specjalne określenie
F: Tak, Braco, wredne żmije istnieją na całym świecie
:D

użytkownik usunięty
KeThA

Ja też go lubiłem. Brancesca. :D

ocenił(a) serial na 10

Oni skupiają się na głównych bohaterach, a w 2 serii zapominają o tych drugoplanowych. Co z Braco, Lucą, Napo? Brat Francesci wyjechał i nawet nie było krótkich wyjaśnień. Przecież w 1 serii wszyscy co chwilę biegali do RestoBand.

użytkownik usunięty
Kingetta

A skąd wiesz, że Luca wyjechał? Ja nie byłbym tego taki pewien.

ocenił(a) serial na 10

Nie mam pewności, ale nie było go w ani jednym odcinku 2 serii, nie miał styczności z żadnym bohaterów, nie był wspominany, nie było RestoBendu. Więc na jedno wychodzi.

użytkownik usunięty
Kingetta

Możliwe, ale nie wiadomo tego na 100%.