PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6687
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Buty martiny

ocenił(a) serial na 10

Widzieliście jej buty masakra tu macie linka
h t t p: //vk.com/tinistoessel?z=photo185012788_307743405%2Fphotos185012788

ocenił(a) serial na 10
sara637

rozumiem, każdy ma inny gust, ale bez żartów..
co to kur*a za buty?! o.O

Leonetta4ever

to chyba jakiś żart!!!
pół godziny się z tego lałem

ocenił(a) serial na 10
peb2

Ja też myślałam że z krzesła spadne jak zobaczyłam te zdjęcie ;-) xd

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Ja się tego PRZESTRASZYŁAM!!! Matko, bym się w tym chodzić po płaskim bała, a co dopiero na drabinie.....................AAAAAAAAA!

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

raz widziałam jej zdjęcie, jak miała podobne buty do tych, ale były szersze, do tego czerwono-pomarańczowe z jakimiś frędzelkami. >,<

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Omg o.O Rozumiem, że każdy ma inny gust, ale... bez przesady. >.<

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Dokładnie:I

ocenił(a) serial na 6
ViolettaPolonia

kopiuj wklej x milionpięćsetstodziewięćset;
to zdjęcie z sesji do magazynu Viva, prawdopodobnie po prostu ją tak ubrali :)))))
HA! Heros enterraz ratuje wizerunek społeczny wielkiej gwiazdy martiny stoessel

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ufff ^.^ co my byśmy bez cb zrobily xD

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

w tym właśnie sęk, że teraz przede wszystkim prosperuję jako członek czteroosobowej ekipy violettapl.blogspot.com, i obsługuję 90% aska bloga, tam codziennie przewija się tyle pytań że jak wejdę na kompa to ledwo się wyrabiam z nimi a co dopiero wejść na fw :/ dlatego chyba będzie musiały sobie radzić bez enterraz xdd

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Och nie! Nie wytrwamy! Pożrą nas ,,bezduszne korporacje niemające pojęcia o prawdziwym życiu" i bez przerwy gadające, że Violetta to idiotka!!!!

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

to do sesji dla Vivy było to zdjęcie ;p;p nie musiała nigdzie wchodzić xdddd

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

to zdjęcie z sesji do magazynu Viva, prawdopodobnie po prostu ją tak ubrali

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

ale to nie pierwszy raz gdy ma takie buty xd
miala w innych kolorach o podobnym wygladzie np w wesolym miasteczku

ocenił(a) serial na 10
sara637

O fuj!!! Ble...

ocenił(a) serial na 3
sara637

Ona ma same dziwne buty :) Chyba myśli, ze coś takiego jest modne w Europie - nie ma racji :D U nas w takich tylko Lisowska chadza, ale nawet ona chodzi w niższych ^^ W życiu, za pieniądze nawet bym czegoś takiego nie założyła. Ohyda...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja także bym nie założyła w życiu tych butów! Masz rację!!!

ocenił(a) serial na 10
sara637

Chyba pożyczyła buty od Lady Gagi.

sara637

no wiesz... jak ona takie założy to ten tego... jest gwiazdą XD a gdyby założył je taki zwykły Kowalski (lub Kowalska w tym przypadku, chociaż teraz to różnie bywa bo spedalenie rośnie) to ludzie powiedzieliby że ma się leczyć :) i dobrze by powiedzieli, te buty nie są normalne ;d

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

Nie ważne, że jest gwiazdą. I tak powinna się wyleczyć z tych dziwnych koturnów w których notorycznie chodzi ;/

KeThA

też właśnie widziałam ze ma manię dziwnych butów... swoją drogą nawet już nie chodzi o to że te buty są dziwne, ale powiedziałabym że w jej wieku jeszcze nie wypada nosić takich butów (już nie wspominając o tym że należy do grona młodych gwiazd Disneya, a nie przypominam sobie żeby w swoich latach świetności Selena, Vanessa, czy inne Demi nosiły podobne obuwie xD)

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

NIKT by w tym dobrze nie wyglądał ;P Ona chyba myśli, że wygląda w tym dojrzalej. Yym, nie ma racji ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

może jej się takie buty podobają, a Wam nic do tego.

ocenił(a) serial na 3
amandol8

Hm... Nie możemy powiedzieć, że nam się nie podoba? Przeszkadza ci to? To nie czytaj...

amandol8

amandol8
wczoraj
O fuj!!! Ble...
w odpowiedzi na post: sara637

sama napisałaś że ci się nie podobają ;o

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

ale ja nie przesadzam tak jak ty

amandol8

ale ja nawet nie wspomniałam że są brzydkie :D napisałam tylko że nie wypada takich nosić ;o to ty napisałaś "o fuj, blee, czyli to ty przesadziłaś...

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

spoko, to ta dziewczyna od karania dziecka imieniem, bo będzie miało i tak dobrze w życiu :D Nie ogarniesz ;p

KeThA

to 8 w jej nicku oznacza wiek? ;o

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

Wszystko jest możliwe :)

ocenił(a) serial na 6
paulina25174

lalala, kopiuj wklej po raz 10000 xdd
to zdjęcie z sesji do magazynu Viva, prawdopodobnie po prostu ją tak ubrali :)))))

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

No ludzie dobra rozumiem że lubi buty na wysokich koturnach ale to już bardzo wielka przesada. Ona ma dopiero 16 lat i w takich butach chodzi. Dziwi mnie 1 szczegół że jej matka jej na to pozwala ze pozwala jej w takich butach chodzi. Myśli że jak założy takie buty. To co ? Bedzie bardziej sławniejsza albo będą jej zazdrościć. Ja jej to napewno nie zazdroszcze.

ocenił(a) serial na 3
sara637

Hm... Ja się raczej dziwię, że Disney na coś takiego pozwala. Bo oni dbają o wizerunek - aktorzy nie mogą wstawiać zdjęć w bikini, czy coś, a te buty. Zresztą, co mi tam ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Właśnie oni dbaja o wizerunek. A w takich butach to co może chodzic.

ocenił(a) serial na 6
sara637

sara, jak niżej;

ocenił(a) serial na 6
KeThA

ocenił(a) serial na 6
sara637

Ale ona w tym chodzi normalnie po ulicy czy do jakiejś sesji?

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

normalnie. było zdjecie, jak była w jakimś parku, i miała takie wielkie niebieskie koturny, podobne do tych.

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

Może chce zwrócić na siebie uwagę i szpanuję

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

być może u nich taki styl, chociaż jest jedyną osobą, którą w takich butach widziałam. nie wiem, nie wnikam, nie hejtuję jej.

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

Żadna z nas nie hejtuje, tylko wszystkie jesteśmy PRZERAŻONE! Jak można w tym chodzić? :O

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie napisałam, że ją hejtujeci, tylko, że ja nie mam zamiaru jej hejtować. Być może źle to zinterpretowałaś.

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

Nie, nie nie, mnie też nie o to chodziło :D Ty napisałam, że jej nie hejtujesz - mi chodziło, że nikt tutaj tego nie zrobi, jakby że łączymy się z tobą ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Spoko. ;p
Ale w życiu bym takich butów nie założyła. Są okropne, a czy wygodne to nie wiem, chociaż wątpię.

ocenił(a) serial na 6
Kaoshi

i kto musi ratować wizerunek martiny? Yo
to zdjęcie z sesji do magazynu Viva, prawdopodobnie po prostu ją tak ubrali

ocenił(a) serial na 9
sara637

Masakra :) Ja do Martiny nic nie mam ale te buty to przesada, nie może normalnych koturnów ubrać tylko jakieś wymyślne ? Dziwne mi się to wydaje . ;p

ocenił(a) serial na 6
Angie4Ever

to zdjęcie z sesji do magazynu Viva, prawdopodobnie po prostu ją tak ubrali ;);)

ocenił(a) serial na 9
Enterraz

To zmienia postać rzeczy ;D Ale jakby miała codziennie chodzić w takich koturno podobnych butach, to by było serio dziwne. ;p

ocenił(a) serial na 6
Angie4Ever

jej się zdarzały i takie ;p chociaż odrobinę niższe. Jedną taką parę miała w paryżu o ile pamiętam, piaskowe takie, ale fajnie w nich wyglądała. U nas też całkiem sporo nosi takie wysokie - i bądź co bądź - płaskie koturny, więc takie chodzenie nie może być trudne. tylko od dołu to dziwnie wyglada bo nie widać że one są jak cegiełki, tak samo gruba podeszwa i w palcach i w piętach