KUR.WA JAKIE POWTÓKI? Już mam dosyć hujo.wego DISNEYCHANEL KUR.WA MAĆ MINĘŁO 20 ODC I HUJ.E ZNOWU
POWTÓRKĘ ROBIĄ. ZARAZ CHYBA WYBUCHNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam dość tego popier.dolonego DCH ! Żeby przerywać w takim momencie ! W głowie się nie mieści ! Podobno na jesień na wejść do nas 2 sezon. No ciekawe, bo w takim tempie to za cholerę nie zdążymy !!
Przecież w wakacje to jest totalnie bez sensu puszczanie odcinków, teraz by sie chyba spokojnie wyrobili albo do połowy lipca. Tyle ludzi wyjedzie, że im sie nie opłaca, nie rozumiem ich toku myślenia.
NIE MA LUDZI = NIE MA HAJSU.
Mnie nie ma w kraju przez dwa tygodnie wakacji. Masę innych osób wyjeżdża. Po co oni, ku*wa, zrobili tę kolejną przezwę ?! Pierwsza była do zniesienia, bo wiele osób nie oglądało początkowych odcinków, ale to jest przesada ! Zobaczymy ile zarobią przez ten miesiąc. Może im się te przerwy odwidzą :/
Lofffu dobre podsumowanie! Kocham cie za to haha :-) Ci z DC robia z nas idiotow... A my cos tym musimy zrobic... A do 2 sezpnu na bank nie zdazymy... Co wy w takim tempie? Nawet jesli puszcza te nowe odcinki w czerwcu czy jakos tak to po 20 KOLEJNYCH PEWNIE ZNOWU UZNAJA ZE CZAS NA PRZERWE. Szlag mnie jasny trafia!!!