http://www.youtube.com/watch?v=iydz70cJCYM czemu u nas niema takiego jak wybieranie najlepszego aktora?????
Ponieważ do tego trzeba pieniędzy i nie mamy polskich młodych aktorów, którzy mogliby być nominowani.
Na egzystencję przede wszystkim.
Oczy me przekrwione od smutków nadmiaru,
nie wiedzą czy śmierć widzą, czy gorączkę białą.
Zagubione gdzieś w bezbarwnym wymiarze
szukają pocieszenia w kocu i herbacie
Podoba mi się! Poruszające.
Wracaj do zdrowia szybko. Ja też choruję tylko muszę chodzić do szkoły bo już za dużo dni opuściłam xD
yo tambien uczęszczam do school. Ich muss uczęszczać zu sql.
Wiem, ja zawsze piszę poruszające poematy <3
Dónde esta tu padre, mi amor? Hmm...
Bo gdzie nagle zniknął! Buuum.,...A ja tęsknię!!!
I hope so :)
Dobrze, że chociaż mam córeczkę moją malutką.
Co tam u Ciebie, skarbie?
Muszę robić lekcje i mi się nie chce. Plastyka, muzyka i polski. I muszę zdawać piosenkę, a nie umiem śpiewać :c
Tęsknię za muzyką... Aczkolwiek miałam beznadziejną babką ;/ Dasz sobie radę, jestem pewna!
jak coś to przed śpiewaniem napij się mleka :P
Ja mam okropną nauczycielkę. Przez nią nienawidzę tego przedmiotu. Chyba mleko nie pomoże, bo mnie gardło boli. Ale spróbuję xD Najpierw muszę się słów nauczyć.
To mleko z miodem, słońce. Powiedziałabym, że jeszcze z czosnkiem, ale to masakra :)
I noś jakąś apaszkę na gardło żebyś się jeszcze bardziej nie przeziębiła <3
Dzięki za rady. Pewnie jak zawsze nie zastosuje się do nich a później będzie mnie jeszcze ucho bolało.
STOSUJ SIĘ, JAK MATKA CI MÓWI!!!!! :)
Słońce, chcesz być chora? ;( Martwię się o Ciebie!
Dobra, dobra. tylko nie krzycz!
Nie chcę być chora, ale zawsze jakoś tak wychodzi, że w domu nie ma miodu, syrop jest niedobry, a apaszka nie pasuje do stroju. Tym razem się postaram, bo pierwszy tydzień szkoły już zawaliłam. I zgłosiłam się do projektu palenie jest słabe i muszę być na zebraniach.
O mnie to sie nie martwisz. :'(
Do mnie za tydzien na 4 dni uczniowie z Łoty, Czech, Sĺoweni, Włoch,Portugali i Híszpani í sie bende nimi opiekować.
Ale ja lubię tych ludzi :D Poza tym rozmawiamy po angielsku :D Lubię angielski
Angielski jest dla mnie łatwy, bo uczę się od zerówki. Ale nie wiem, czy tak bardzo go lubię. Jak byłam młodsza to lubiłam, a teraz nudzą mnie te ciągłe powtórki. nic nowego. A najgorsze jest to, że większość nawet po tych powtórkach nie pamięta.
Włoch? Ucz się włoskiego, kochana :)
Martwię się o Ciebie ty też się pilnuj i nie choruj *.*
Dobrze mamusiu :-
Mam nadzieję że zaraże drugą połowę klasy katarem buhaha
Dam jakies zdjecia z nimi jak normalnie wyjdę 0:)