ALE MAMY ZŁOOOTOOOOO *________________*
Stoooooooooooooszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
<33333333333333333333333333
Dobra, musiałąm :D Cieszcie się ze mną <333
Jaki piękny dzień! Nie dość, że dwa złota, to jeszcze mam satysfakcję że Norweżki nie mają medalu w sztafecie w biegach narciarskich :D
Huehuehue, cieszmy się, radujmy się! :D
Właśnie! Ach :3 Oby jutro też był piękny dzień i LFC wygrało z Arsenalem w Pucharze Anglii :3
Ej, weź, Austriacy znowu będą dramatyzować, że nikt z nich nie stoi na podium XDD
Życzę Ci tego ! A dzisiaj MC..., ale Barca wygra z nimi !
I bardzo dobrze, koniec ich dominacji. Ciekawe kto będzie skakał w druzynowym. Kogo byś dała ?
Dziękuję, też tego im życzę :3
Japończycy są w świetnej formie! A dzisiaj coś Szaranowicz gadał podczas skoków, że jakby dzisiaj był drużynowy, to Polacy z dzisiejszymi skokami byliby drudzy :D
A niech wygrają !
Faktycznie, ale lubię ich :D. Tak, słyszałam to. Liczę na medal, ale nie powodujmy zbędnej presji. Zdecydowanie najlepsze igrzyska. Coś niesamowitego...
Oczywiście, jeszcze się zestresują, bądźmy cicho w miarę możliwości i nie spekulujmy im medalu na siłę :D
Dokładnie ! Jestem tego samego zdania. Szanse są duże, ale się zobaczy... niespodzianki mogą być tak jak dzisiaj w biegach :D
Właśnie :D
A co do tych niespodzianek, to nawet Francuzki wyprzedziły Norweżki! A i się cieszę, że Kalla tak goniła, i jeszcze miała siły pięknie finiszować :D
Wszystko zrzuciły na narty..., ale jak to było naprawde to się nie dowiemy. Osobiście byłam za Finkami, ale podziw dla Kalli !
Justyna i Sylwia biegły genialnie. Szkoda trochę tego 6 miejsca.
Najlepiej słabą formę zrzucić na narty :D
Finki też świetne, bardzo się cieszę, że wyprzedziły Niemki.
Jeszcze chyba będzie jakiś sprint drużynowy czy coś, że chyba Justyna i Sylwia będą biec. No, zobaczymy jak im pójdzie XD
Dokładnie :D
Ale chyba to był najciekawszy bieg od wielu lat.
Tak, tylko w jakim to jest stylu ?
Zobaczymy, Justyna już zrobiła swoje.
Już 6:0. Ale Neymar strzelił...
Ojej, nie mam pojęcia jaki styl... może jeden i drugi? Wtedy Justyna biegłaby w klasycznym, a Sylwia w łyżwowym :D
Weee :D Neymar mnie irytuje, ale się cieszę :D
Właśnie się zastanawiałam. Wtedy by było genialnie. Jakaś szansa by była. Ja jeszcze liczę na drużynówki w panczenach.
Co jak co, ale ma talent !
Łooo, drużynówki w panczenach... jakby jeszcze oni zdobyli jakiś medal, to byłoby cudnie :D
Oczywiście, że ma :D On jest jednym z tych zawodników, którzy irytują mnie niemiłosiernie (sama w sumie nie wiem czemu), ale ich szanuję za talent :D
Mam jeszcze małe nadzieje na biathlon, ale będzie ciężko. Chociaż biorąc pod uwagę zeszłe mistrzostwa i brąz Moniki w masowym...najważniejsze będzie szczelanie.
Rozumiem, nie każdy musi lubić taki typ człowieka. Jeszcze osiągnie dużo.
Faktycznie, ale była dwa miejsca w pierwszej dziesiątce. Zawsze to coś.
Na pewno :D. Mnie aż przeraziło jak komentatorzy mówili dziś o tym, że Barca mogłaby sprzedać Messiego, żeby zmodernizować stadion. Większej głupoty chyba by się nie dało zrobić...
No w sumie tak :D
COOO? Jak to sprzedać Messiego? Coś mi umknęło chyba... Barca bez Messiego to nie jest Barca...
Oczywiście Messi to ktoś ponad każde pieniądze. Mam nadzieję, że to tylko plotka bez żadnych konsekwencji. Niech Ci szejkowie się wypchają !
Messi to niemalże symbol Barcelony, tak można powiedzieć :D
A szejkowie to już by wszystko wykupili -.-
Dokładnie ! Już jest wielki, a tyle jeszcze przed nim...
Uważam to za kompletny bezsens, ale niestety pieniądz rządzi światem, również tym sportowym.
Młody jeszcze jest :D
Pieniądz w szczególności rządzi UEFĄ i FIFĄ - ile się mówiło, że Katar być może dostał Mundial, bo dał kopertę temu komu trzeba? Ehhh... Tak się zabija ducha sportu.
A tak w ogóle to wszystkiego najlepszego Saro, dużo szóstek, xD i oczywiście Ruggero!!!!! <333~Z
Ja się jaram od kiedy tylko skoczył... I takie: będzie złoto, czy nie będzie? Będzie, czy nie? :D Dostarczył mi dzisiaj emocji - nie ma co :3
Ja się jaram od kiedy tylko skoczył... I takie: będzie złoto, czy nie będzie? Będzie, czy nie? :D Dostarczył mi dzisiaj emocji - nie ma co :3
Jeeeeeeeeeeee mój mistrzu !!!! Idealne podium. Brava dla Noriakiego ! Nigdy bym nie pomyślała, że możemy zdobyć aż 4 złota. Jeszcze liczę na 2,3 medale, ale co tam... Cieszmy się !!!!!!!
Należało mu się. Jest genialny !
Jak najbardziej. To już jego drugi medal. A Austriacy bez podium... bardzo dobrze, teraz czas na Polskę !
Teraz tylko drużynowe na jakimś stopniu podium i będzie cudownie *.* Daaamy radę! Zepną piękne zadki swoje i jeszcze będzie kolejne złoto :P
Nie wywierajmy presji Saro. Oni wiedzą co mają zrobić !
O złoto będzie ciężko, ale możemy marzyć. Kto nam zabroni. W końcu mamy podwójnego mistrza olimpijskiego !