ALE MAMY ZŁOOOTOOOOO *________________*
Stoooooooooooooszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
<33333333333333333333333333
Dobra, musiałąm :D Cieszcie się ze mną <333
Biegi na łyżwach - dzisiaj :D Jakoś na G miał, alenie pamiętam jak dokładnie :D o 3 tysięczne sekundy wygrał :D
Czemu mi się zawsze B z G popieprzy to ja nie wiem xD Dziękujemy za ratunek *_*
Właśnie, ale nie oglądałam, byłam na zakupach. Jadę we wtorek do Śląska na trzy dni, na wycieczkę. Ktoś z naszego forum mieszka w Śląsku?
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Z+jakiego+miasta+je ste%C5%9Bcie,2295850 --> znajdź sobie :)
Zuzka i Marcia są ze Śląska chyba... xD Częstochowa to Śląsk (dobra, wiem, zę się ośmieszam, ale nie wiemxD)
Właściwie to już Jura, ale formalnie leży w woj. śląskim tak dokładniej mówiąc xD Ale ja i tak nie mieszkam w Częstochowie tylko w wiosce pod nią.
Częstochowa akurat nie do Ciebie - tam miał być znak zapytania, ktoś pisał że jest z Częstochowy :D
Marcia. Ja wiem, tylko nie chcę niedomówień, bo na profilu też mi pisze Częstochowa :D
Wtrącę się tak przypadkiem :D.
Ja jestem, dokładnie Chorzów i Martynka jest z Katowic. Jeszcze pare osób chyba jest...
A do jakiego miasta się wybieracie ?
Wpadnę, tak dawno siostry nie widziałam:) Kawkę wypijemy i powspominamy stare czasy:*
Wpadaj, trzymam cię za słowo. ;)
A co wy będziecie robić? Tam nie ma nawet co zwiedzać.
Na basenie będziemy, w kopalni, jakieś zajęcia sportowe, coś takiego. Ja liczę, że będę mogła tam spokojnie książkę poczytać:D
Przyjdę do Ciebie. Nie no żartuję, tak się pytałam. Może Cię spotkam, choć nawet nie wiem jak wyglądasz:D
Będę w koszulce z moim avkiem, po tym mnie poznasz :) I będę się darła "LuLuComello, gdzie jesteś?". Przechodzień pyta:
-Kogo ty szukasz?
-Takiej dziewczyny z fw. Widział pan?
Hahahaha, dobra jak zobaczysz taką niską blondynkę z siwą czapką i różowym pomponem ( Nie komentuj, chciałam być oryginalna), w granatowej kurtce, siwym szaliku, brązowych botkach i prawdopodobnie czarnych spodniach, to będę to ja. Będę miała też torbę z flagą Wielkiej Brytanii. Poczekaj... myślę nad resztą rzeczy po, których mnie rozpoznasz. I zapewne będę tak zamyślona, że nawet cię nie zauważę. Jutro wyjeżdżam;D