Były zakładane tematy o innych bohaterach, więc ja zakładam o Cami.
Co o niej myślicie?
Wybacz, w ten weekend nie dam rady. Siostra ma urodziny, jeszcze muszę napisać pewnego oneshota.
Spadaj ;D Ona w pierwszym sezonie miała aparat, może teraz też ma, ale gdy na nią patrzę tonę w jej ślicznych oczkach *-*
A wianki ma cudowne, lepsze od żałosnych kokardek Fran ;>
To muszę podziękować ^^ Nie lubię Fran. Jej postać jest przesłodzona, głos paskudny <dubbing ma nawet lepszy niż oryginał>. Tylko zęby ma ładne i nic więcej xd
U wszystkich zwracasz uwagę na zęby ;o Też jej nie lubię, jest za wesoła xD Chociaż trzeba przyznać że ma mocny wokal, ale barwa jej głosu nieszczególnie mi się podoba ;/
Ale oryginalna, niech już sobie ma ten głos, ludziom się podoba ;d Przecież jest jeszcze tyyyyle rzeczy których mogę się czepiać ;3 Mundo stoi przede mną otworem ^^
Oryginalny? Jest mnóstwo takich głosów. W jej "Ven y canta" brzmi jak każda śpiewająca starsza pani w autobusie.
W pierwszym sezonie...hmm była mi obojętna.W drugim nawet ją polubiłam.Głos ma fajny taki delikatny,ale często fałszuje.Charakter ujdzie,nawet ładna,włosy boskie *-*
Ale i tak o wieelee wole Fran.
Nie licząc Naty to najmniej ją lubię ze wszystkich dziewczyn, obie mnie trochę wkurzają ale ostatnio się poprawiła, nie jest może tak fajna jak Vilu, Fran czy Lu ale da się ją ścierpieć ;D
Ładna, cudowna, najlepsza, epicki charakter, ładnie śpiewa i rapuje, dobrze tańczy, lubię jak gra na basie *_* Jedyna wada jest taka, że Caxi trwało za krótko ;(