http://iv.pl/images/07354025690380802492.jpg
dla porównania:
http://iv.pl/images/30573558200877001663.jpg
Jak dla mnie, gdy się uśmiecha, to przypomina Konia Rafała. XD Ale ogółem rzecz biorąc jest świetna, jak jej postać w serialu. :D
Cóż, jej najpierw przydałaby się operacja szczęki. XD Nie ma to jak komentować własny temat.
Skaj, zakładam bloga o fotomontażach postaci z Violki :D Mogę dodać twe zacne dzieło <oczywiście z podpisem> ^^
To najmniej popularny polski blog o Violetcie, więc zdobędziesz sławę :D
Końskie zęby przydają się w obronie, kiedy nas ktoś np. zaatakuje. Poza tym reklama Colgate? Cande marnowałaby się. Z powodzeniem może zostać dublerką Konia Rafała. ;D
Koń Rafał hasał, hasał, hasał, hasał (...). Nie, serio wygląda teraz trochę lepiej.
Magia Zaczarowanych Szablonów ^^
Nie wiem, jakoś tak... No nie wiem xD
Sorry, że tak późno odpowiadam :P
I że nie odpowiedziałam ostatnio, chciałam, ale byłam na telefonie, a potem zapomniałam... :D
Lol xDD
Bo ja jestem noł lajfem. :D
W porządku. Piszę rozdział o Leomasie, później mam jeszcze zamiar napisać coś na naszego zaistego bloga + jednorazówka czeka.. To se pośpię. :P
Och, to podobnie do mnie xD Wczoraj, na dyskotece, pisałam z Karoliną na tt xD
Jesus, ciężkie jest życie na tylu blogach chyba. Ja ledwo swoje ogarniam :P
No przecież :D Mnie też sie nie chce... Może sobie film jakiś obejrze?
Tak wogóle, to kiedy będą powtórki Violci? ;D
LOL. :-D
Cóż, urwanie głowy z tymi blogami. :P
Co będziesz oglądać? Ja ostatnio oglądam sobie różne disnejowe po hiszpańsku. xD
Do 50 odcinka teraz puszczą i powtórki. Dzisiaj był 45. Jeszcze tydzień.
No wiem, ale nudno było jak nwm :'(
No nie? "Chcę rozdział, następny chcę!" xD
Może sobie Carrie obejrze ^^ Albo Stażystów! xD Ale jeszcze nie wiem :D
Ooo... Dzięki, bo nie widziałam od 27, podajże xD
Ech, życie jest komedią, cóż poradzisz. Ale mi ten Leómas coś nie idzie. Tomasz smęci. xD
Hahaha, nadrabiaj! :D
No niestety, nic :c Och, na pewno za bardzo dramatyzujesz!...
No właśnie, wiem :P
Tak odbiegając od tematu (znowu): Mam ochotę na masło orzechowe... xD
Teraz to piszę tak - zdanie tu, zdanie tam, zadanie jeszcze gdzie indziej. Mam na myśli blogi. Już mi się narracja pieprzy. xD
Ja mam Nutellę w szafce, ale nie jestem jakoś głodna. Zresztą - o tej porze nie jem. Zgrubłabym. XD
Hahaha, nieźle! Zaraz na jednorazówce, napiszesz, że Leon i Tomas zrobili... cośtam co opisujesz xD
Ale ja nie mam masła T.T Powiem Ci, że ja wiecznie jestem głodna i za przeproszeniem w dupie mam, czy będe gruba czy nie ;D
No, nie obyłoby się bez Nutelli teraz w ustach ^^
Tomasz z Leosiem poszli pogierzyć w golfa. XD Nie pytaj. Leómas skończony. http://leon-y-tomas.blogspot.com/2014/02/02-pustka.html Jeżeli chodzi o naszego probloga - napisałam kawałek. Zerknij i powiedz, czy może być. + Co dalej? :D
Ja ciągle jem na lekcjach. XD
Hahahahahaha xD
Zaraz przeczytam ^^
Och, jest pięknie! ;D Dalej? A róbta co chceta! xD
Żartuje... Może...
Możemy zrobić foch forever Martinki na wszystkich, pogada z nią Clara.... Albo Diego... O! Diego i Tini specjalnie go pocałuje, gdy wejdzie Clara! Huehuehue xD
Moja wyobraźnia nie zna granic :P
To my nie możemy nawet cukierka urodzinowego zjeść na lekcji, tylko na przerwie....
W sumie to Angie z Gregoriem mieli pogierzyć golfa... xD
Spojlerujesz i zaraz ktoś wpadnie i to czytnie. :-D
Ty to masz głowę. Genialne. Zaraz coś napiszę. Uwaga, Asia się nastraja. Dobra. Asia pisze. XD
Wiem, my też nie możemy. Ale ja mogę. :-D
E?
Nie wiedza o co chodzi :P Chyba...
Genius ze mnie ^^ Hahaha, nie mogę się doczekać!
O Ty, niegrzeczna... xD
Szkoda gadać. :D
Oni są bardziej przebiegli niż myślisz, kochanieńka.
W takim razie zabieram się do kopary. Znaczy do pracy. xd
Ja jestem bardzo grzeczna. Wiesz, mam zaświadczenie od mamusi, że nie wytrzymuję 45 minut (a, przepraszam, u nas lekcja trwa 48) bez jedzenia. No dobra, żartuję. XD Ja sobie jem i trudno. :-D
Aha :D
No właśnie, kochanieńka, trzeba uważać...
Ty to zrobisz najlepiej... ^^
Taaak, przecież :P To jest bezczelne w stosunku do nauczycieli!
U nas jakieś 45, a potem panie 5 minut przerwy zawsze zabierają...
Ostrożność przede wszystkim.
Dziękuję Ci za uznanie. Czytaj, jeśli chcesz. :D
Hah, pfff, moi mnie kochają, więc ja mogę. XD
U nas dzwonek na lekcję dzwoni 3 minuty wcześniej niż normalnie, a na przerwę normalnie..
Dokładnie :D
Ależ oczywiście :D Cały czas czytam ten blog o Angie (prawie 90 rozdziałów, a ja za leniwa, żeby wszystkie naraz, więc na raty xD)
Skromność pierwsza klasa :D
Co nie? To jest okropne!.... Idziemy do prezydenta! :P
Jakże by inaczej. :-D
Czytasz tą psychozę? Haah, powodzenia. Ja ostatnio próbowałam to przeczytać, ale utknęłam około trzydziestego. Od Werony w siedemdziesiatym krórymś jest już tylko coraz patologiczniej. Uprzedzałam... Na którym rozdziale jesteś? :D
Ano ba. Niczym Clara. :D "Feliz cumple, Clari!! Si, Feliz cumple a mi". XD
http://www.trolowisko.pl/upload/zglaszam-to-do-prokuratury_10_smieszne.jpg Nic dodać, nic ująć. XD
No właśnie, doradź mi, mam się bardzo bać? :D
Ojej :*)
Ej, naprawdę się boję! 'o' Nie wiem, tak gdzieś w początku... 15-20? Coś koło tego :D W każdym razie, do patolki jeszcze daleko...
Hahaha, lol xD Geniusz Clara! :D
Dokładnie! To jest to! Idziemy...
Bać to raczej nie. Ale przygotować się na... coś przeciwnego do normalności... :-D
Eee, w nastych rozdziałach jeszcze jest normal. Pewnie nawet do Indii jeszcze nie pojechali. XD
Ona to jak zawsze. :D
Idziemy do Łaty. Łata pomoże. :-D
Nie bój się. XD Brunhilda jest niegroźna. Szczurogość z kina z 40 czy 50 któregoś rozdziału też. A solarz... Solarz jest zaraz przed Weroną. Pokochasz go. :-D
Chodźmy. :-D
Bosz, jak późno. Idę zaraz spać. Kit z pisaniem. XD
Aaaaahaaaaaa..... xDD Lol xD
Dobra ^^ Ubieraj buty!
Ejjj, dopiero teraz spojrzałam na zegarek :P
W zasadzie, weekend, spoko :P
Potem są jeszcze bliźniaki, Piotruś Pan. Swoją drogą Jade...Dobra, nic nie mówię. XD
Założone. Zakładaj kurtkę, bo zmarzniesz. :3
W sumie tak. Ale ja już nie mam siły. Napiszę jeszcze kilka zdań w jednorazówce i zaraz znikam. Na probloga już nic ni wycisnę.
Nie spojleruj, to nieładnie! ;D
Gotowe :P A czapeczka, to gdzie? xD
Och, okey, ja w zasadzie też ^^ Musiałybyśmy jutro na gg to wszystko omówić (nie na fw... spojlery, przecież im tego nie zrobie) xD
Ale i tak super to napisałaś, rewelacja! *o*
No to ten... Dobranoc, jakbyś miała nie odpisać :D
Jak sobie chcesz. :D
Na głowie. XD Zakładaj szalik, a nie tyle gadasz. :D
Wszystko w swoim czasie :D
Jak dla mnie wyszło to takie jakby przymuszone, no ale co ja tam wiem.
Ee, jeszcze odpisuję. Mam wenę na jednorazówkę. Psychoza. XD
No właśnie, o to chodzi :D
Dobra, dobra, już, już, a Ty załóż jeszcze te rękawiczki :P
No dobrze, tak też może być :D
Mnie tam się podoba ;D Ja to mam całe wymuszone.... :/
Też tak masz, że wena "puka do Twych drzwi" (genius Andres) w nocy? xD
A ty załóż nanosnik. XD Wiem, że nie ma czegoś takiego, ale czasami by się przydał. :-D
Moje jest znacznie bardziej przyciśnięte. :x
Tak, zawsze mam wenę w nocy. Żółwik. :D