PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

będzie glos Leosia w piosenkach w Wielkiej Brytanii. OMG, jak mi zniszczą jego cudowny głos to ja ICH zniszczę. Albo głos Fede...... czy Angie.... bo ręce opadają na to jakie oni głosy im dają... D:

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Już o tym myślałam :D
Teraz jak myślę o Jorge to po głowie lata mi "Futbol Futbol Siempre Futbol"

MagdaJulka

A mi no me gusta cantar ni bailar solo quiero jugar futbol! czy jakoś tak xD

ocenił(a) serial na 10
Luu___4

No, tak jest :D

ocenił(a) serial na 3
MartinaStoessel

FEDERICO! O tym nie pomyślałam... Jak zepsują Te esperare w jego wykonaniu, a na pewno to zrobią, bo jemu nikt nie dorówna... Niech ja dorwę tych anglików!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Zastanawiał Cię kiedyś fakt, skąd Federico znał piosenkę Tomasa?

ocenił(a) serial na 9
MagdaJulka

No właśnie skąd on znał tą piosenkę?

ocenił(a) serial na 3
Niika_a

Ja cały czas się zastanawiam, dlaczego wszyscy znają każdą piosenkę jaka tylko powstała w Studio.

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Nie znają każdej, inne będą znać z U-mix jak np. Junto A Ti, które śpiewał Marco dla Fran. Było w U-mixie, ponieważ Fran ją tam dla nich śpiewała, a tu Tomasa "Te esperare" dotarło do Włoszech nie wiadomo skąd.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Może i nie znają, ale chyba nie było sytuacji w której ktoś nie przyłączył się do śpiewania/grania z powodu bo nie znał piosenki.

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Oj tam, ale to uczniowie Studia. Oni muszą znać piosenki.

ocenił(a) serial na 10
Niika_a

Nie wiem, Tomasa cudowność dotarła nawet do Włoszech.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Też nie wiem, ale czy to ważne? Pięknie śpiewał!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No wiesz. To ważne. Tomasa znają na całym świecie. "Fejm" ;3

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Jest taki popjular :D <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Thomas jest słitaśnyy i nić tego nje zmjeni

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

http:/ /www.youtube . com/watch?v=CTrVZPHweyU&list= PL077UfNagAn0yFk7iFTztkfeDqGTrL-Ul&index=2

Tutaj słychać niektóre głosy z dubbingu UK. Filmik jest na pewnej playliście, na której dodałam również inne filmiki z Violetta UK jakie udało mi się wyszukać w internecie.

Co myślicie o dubbingu?

MagdaJulka

Być może Studio ma swoją stronę internetową,albo przesłali mu materiał :D
Mnie dziwi,dlaczego np: Violetta,Tomas musieli napisać i zaśpiewać własną piosenkę a np: Marco już nie ;d

Sebek7771

chodzi mi o przesłuchanie do Studia,zapomniałem dodać xd

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Nie musieli napisać. Musieli coś zaśpiewać po prostu, nie koniecznie swoją piosenkę.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Jak Sara wyżej napisała - musieli tylko coś zaśpiewać

MagdaJulka

ale w którymś tam odcinku było "Napisać i zaśpiewać własną piosenkę oraz zatańczyć by dostac sie do studia" czy coś w tym stylu xd Być może za pomocą naszych kochanych tłumaczy :3

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie wiem, Dj też śpiewał "Cuando me voy", a to chyba chłopaków.

MagdaJulka

Mnie zastanawia skąd Viola znała słowa do "Podemos", skoro przyśniła jej się sama meloda, a dopiero Leon napisał słowa... Zaczął śpiewać i ona nagle ni z tego, ni z owego zaczęła śpiewać razem z nim, choć nawet nie wiedziała, że jemu przyśniła się ta sama melodia...

ocenił(a) serial na 10
Jorgini

Przecież przyśniło jej się jak to śpiewają.

MagdaJulka

Przyśniła jej się sama melodia, (jeszcze sprawdziłam na wszelki wypadek). Jak zobaczyła, że Leon gra tą melodię to oboje od razu się obudzili. Dopiero następnego dnia ona próbowała to zagrać, ale jej nie wyszło, a później się powtórzyło to ze snu, tylko teraz Leon śpiewał i ona się włączyła w refrenie, znała słowa, chociaż śpiewał ją pierwszy raz...

ocenił(a) serial na 10
Jorgini

No cóż... Skpro melodia przyszła im ta sama to i słowo. To po prostu magia.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ależ ty sceptycznie nastawiona! Nieładnie! ;D

MartinaStoessel

ja ciekawa jestem jaki będzie głos Marco w polsce ^^ mam nadzieję że nie jakiś debilny, bo w oryginale jest cudowny :D i ten akcent <3

sylww52

tez sie nad tym zastanawiam :p ale dowiemy sie dopiero w październiku :<