będzie glos Leosia w piosenkach w Wielkiej Brytanii. OMG, jak mi zniszczą jego cudowny głos to ja ICH zniszczę. Albo głos Fede...... czy Angie.... bo ręce opadają na to jakie oni głosy im dają... D:
Już o tym myślałam :D
Teraz jak myślę o Jorge to po głowie lata mi "Futbol Futbol Siempre Futbol"
FEDERICO! O tym nie pomyślałam... Jak zepsują Te esperare w jego wykonaniu, a na pewno to zrobią, bo jemu nikt nie dorówna... Niech ja dorwę tych anglików!
Ja cały czas się zastanawiam, dlaczego wszyscy znają każdą piosenkę jaka tylko powstała w Studio.
Nie znają każdej, inne będą znać z U-mix jak np. Junto A Ti, które śpiewał Marco dla Fran. Było w U-mixie, ponieważ Fran ją tam dla nich śpiewała, a tu Tomasa "Te esperare" dotarło do Włoszech nie wiadomo skąd.
Może i nie znają, ale chyba nie było sytuacji w której ktoś nie przyłączył się do śpiewania/grania z powodu bo nie znał piosenki.
http:/ /www.youtube . com/watch?v=CTrVZPHweyU&list= PL077UfNagAn0yFk7iFTztkfeDqGTrL-Ul&index=2
Tutaj słychać niektóre głosy z dubbingu UK. Filmik jest na pewnej playliście, na której dodałam również inne filmiki z Violetta UK jakie udało mi się wyszukać w internecie.
Co myślicie o dubbingu?
Być może Studio ma swoją stronę internetową,albo przesłali mu materiał :D
Mnie dziwi,dlaczego np: Violetta,Tomas musieli napisać i zaśpiewać własną piosenkę a np: Marco już nie ;d
Nie musieli napisać. Musieli coś zaśpiewać po prostu, nie koniecznie swoją piosenkę.
ale w którymś tam odcinku było "Napisać i zaśpiewać własną piosenkę oraz zatańczyć by dostac sie do studia" czy coś w tym stylu xd Być może za pomocą naszych kochanych tłumaczy :3
Mnie zastanawia skąd Viola znała słowa do "Podemos", skoro przyśniła jej się sama meloda, a dopiero Leon napisał słowa... Zaczął śpiewać i ona nagle ni z tego, ni z owego zaczęła śpiewać razem z nim, choć nawet nie wiedziała, że jemu przyśniła się ta sama melodia...
Przyśniła jej się sama melodia, (jeszcze sprawdziłam na wszelki wypadek). Jak zobaczyła, że Leon gra tą melodię to oboje od razu się obudzili. Dopiero następnego dnia ona próbowała to zagrać, ale jej nie wyszło, a później się powtórzyło to ze snu, tylko teraz Leon śpiewał i ona się włączyła w refrenie, znała słowa, chociaż śpiewał ją pierwszy raz...
ja ciekawa jestem jaki będzie głos Marco w polsce ^^ mam nadzieję że nie jakiś debilny, bo w oryginale jest cudowny :D i ten akcent <3