Wie ktoś co Ana powiedziała Fran pod koniec odcinka (63)? Już nie mogę skę doczekać w 64
sceny z karaoke :)
http://www.youtube.com/watch?v=85qKYQ2hOKo
myśe że o to chodzi ;p a tak przy okazj sama chciałabym wiedzieć :>
właśnie tak myślałam, że o to chodzi :>
przy okazji tez czekam na scene karaoke w 64, oby to było coś równie fajnego jak Junto a ti z 2 odcinka :D
Jak jest zapowiedź ta nie po odcinku, tylko ta jakby reklama, to tam jest głównie o tym więc pewnie (jeżeli bd) pocałunek będzie ich <3 może taki bardziej "namiętny"
Nie wiem, w pocałunek jakoś wątpie, bo z tego co tam jest to Ana znów coś będzie mieszać między Fran i Marco -.-
Ale najpierw miałam zrobić Fedemile z poprzedniego odcinka, bo komuś tu na fw tak pisałam i jedną wypowiedź Pablo w terapii, bo to Enterraz obiecałam zrobić i obiecałam zrobić Naxi z 43 i 62 i 13 i Marco z ostatniego, jedną scenkę z cuando toca la campana miała dokończyć itd, ale chyba zacznę od tego. :D ~J
I tak najlepsza jest Ana w udawaniu płaczu i nazwa tego filmiku - "Ana oszukuje Francescę". xD Mistrze - moje nowe powiedzenie. ~J
Jeszcze do tego w dzisiejszym odcinku powiedziała do Fran Para Siempre? Ona i Marco? No zabiję -,- Ana wszystko przekręca noo.. -.-
Dobrze, że w drzwiach stał Marco z miną " -_- " :33 mam nadzieję, że zareaguje -,-
Najgorsze jest to że ona zawsze przed Marco udaje że mu pomaga a Fran wciska takie kity!
Ale może Marco przejrzy na oczy!