PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Uwaga spoiler drugiego sezonu Violetty

Co się stanie z tą parą? W którymś z ostatnich odcinku drugiego sezonu Fran powiedziała Marco ze wyjeżdża do Włoch z rodziną? (swoją drogą tani chwyt, od razu przywodzi na myśl akcje z Tomasem i Violą) I CO TERAZ Z NIMI BĘDZIE???
W ogóle przeczytałam też gdzieś że Fran zakocha się w Fede (nie z pewnego źródła ale słyszeliście coś tym?)
Według mnie oni są tacy słodcy, Marco jest prze kochany znaczy Fede też niczego sobie ale wole Marco i CZY TYLKO JA CZEKAM AZ MARCO I FRAN SIĘ W KOŃCU POCAŁUJĄ?

MagdaJulka

Cos w tym stylu chociaz Marco jest duzo lepszy mysle ze w sumie moglby tez ogarnać się i zrobic wszystko zeby ją zdobyc znow. Bo tomas czasem tylko jojczał i jojczał (slowko mojej babci xd). A Marco nie boi sie starac o kogos nawet jak czasem robi to w troche glupi ale zabawny i uroczy sposob mp kocham jak zaczyna piosenke "junto a ti" <3

ocenił(a) serial na 10
karolina199

O tak, "Junto A Ti" to było doskonałe wejście, którym zdobył serce sporej ilości dziewczyn.

MagdaJulka

Kocham go w tej piosence! I mnie tez tym zdobyl ;p on jest tam taki pocieszny i kochany i slodki i az to znow obejrze poraz setny i porozpływam sie nad tym ;p czasem potrafie ogladac ten fragment godzinami i nawet nie dochodze do tego jak Fran zaczyna spiewac bo przewijam do poczatku

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Tak? Ja zawsze oglądam ten cały fragment. Uroczy chłopak i nie znalazłam jeszcze żadnej dziewczyny (lub chłopaka), której by się ta akcja nie spodobała.
Co jak co, ale sama bym tak chciała.

MagdaJulka

No tacy faceci z poczuciem humoru i inicjatywą zawsze byli w moim typie ;p miec chlopaka ktory zmusilby mnie nawet do spiewania w barze kareoke to musialby byc ten jedyny ;pp. Ja caly tez ogladam ale sam poczatek najczesciej te jego miny i te ruchy nogami no love <3

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ja to bym tylko ustami poruszała i stała z boku. Boje się śpiewać publicznie i tego nie zmienię. Trzęsę się wtedy.

MagdaJulka

Ja sie boje bo wiem ze nie umiem, przynajmniej sama bo z kims jak juz sie i tak wie ze to tylko dla beki to chetnie ;p ale tak wgl gdyby taki Marco podal mi reke zeby wciagnać mnie na scene to szybciej niz na scenie to bym sie znalazla omdlała na podlodze ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Też bym wolała, ale już widzę siebie, całą trzesącą się. Zabawnie by to wyglądało pewnie, jeżeli jednak odważyłabym się zaśpiewać i poszłoby bez problemu to nie wiem, co za wpływ musiałby mieć na mnie ten chłopak.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ale omdlała w jego ramionach, bo by cię złapał :D Ha!

KeThA

Ta a ja zatrzepatalabym rzęsami no i pieknie ;p byleby tylko nie mial wtedy tych swoich wlosow poczochranych do góry bo jakos nie lubie go w takim wydaniu ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

A nono, wiem o co ci chodzi - tak, jak miał na tych zdjęciach z wycieczki po górach? :D

KeThA

Tak ale w kilku odcinkach tez mial tak grzywke podwinietą do gory ze o zgroza, mialam ochote wejsc do ekranu komputera i mu to normalnie ulozyc ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Heheszki, że tak zaszaleję :D Ale na jednym zdjęciu z Lodo jest taki HOT i to na serio, że aż nie wiem, co powiedzieć.W takiej kurtce skrzórzanej,zdjęcie czarno białe, Lodo w sukience. Wiesz o czym mówię, czy szukać?

KeThA

Tak i Lodo tez jest tam sliczna <3 ja kocham bardziej taka jego fotke chyba z jakies sesji ma fullcapa i taką bialą troche poszarpaną koszulke ;D widzialas moze?

ocenił(a) serial na 3
karolina199

chyba nie!!! Muszę to zobaczyć :D Idę szukać zdjęć Xabiego (ostatnio szukałam Rugga, na bloga, i znalazłam chyba ze sto ^^)

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Mam! O matko... To spojrzenie. Te oczy... Jak ja uwielbiam jego oczy <3 Jak patrzy tak bezradnie, że aż ma się ochotę go przytulić! Cholera!
https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=8 NI0T5qJfc8i2M&tbnid=BQXjThoRhj17ZM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Ffansites.tv%2F fotos-de-xabiani-ponce-de-leon%2F&ei=wYD9Ue_FHcrNtQbfsYCgDQ&bvm=bv.50165853,d.Ym s&psig=AFQjCNFaeLEthisRlu91Ehqu8Ipf80264w&ust=1375654340277262
Paczaj i podziwiaj ^^

KeThA

Dziewczyno mam to na telefonie ;p i nie tylko to ale juz tyle dziewczyn mnie pytalo co to za fajny koles ;pp

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Tylko włoski ma zbyt ulizane ;/ Wyprostowali mu. Lepiej wygląda z taką swoją szopą :D

KeThA

to jedno z nielicznych zdjęć na których nie przeszkadza mi czupryna do góry wręcz wygłada tu cudnie :D http://www.google.pl/imgres?client=firefox-a&hs=91v&sa=X&rls=org.mozilla:pl:offi cial&biw=1360&bih=614&tbm=isch&tbnid=C0T3dplpE-t3sM:&imgrefurl=https://www.faceb ook.com/pages/Ruggero-Pasquarelli/290851204361274&docid=3WLzB-VLeKqyhM&imgurl=ht tps://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/537311_36897530321 5530_1242871013_n.jpg&w=600&h=450&ei=bB3-UfDNE8fMOcHhgfAJ&zoom=1&ved=1t:3588,r:6 ,s:0,i:99&iact=rc&page=1&tbnh=189&tbnw=253&start=0&ndsp=17&tx=152&ty=68

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Uuu-rocze ;D Jak mnie cieszy, że oni się kumplują i jeszcze lubią się fotografować ^^

KeThA

Tak ;D tak sobie przypomnialam o tej focie i laduje u mnie w ramce chyba jak tylko dotre do domu ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

tak, wydrukuję sobie wszystkie ich wspólne zdjęcia i obkleję pokój :D Matko, ale to by musiało dziwnie wyglądać... Później trzasnę sobie fotkę na tle mojego pokoju, wrzucę na twittera i napiszę do Ruggusia i Xabiego, żeby sobie podziwiali ^^ O matko, uznaliby mnie za psychofankę ^^

KeThA

Haha tak to by bylo dziwne xd szczerze to jednak mi wystarcza w telegonie zawsze podreka ;D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Mam w telefonie na tapecie Ruggusia to zdjęcie :http://cdn.mondoteen.com/wp-content/uploads/2013/01/federico-violetta.jpg
Zawsze jak odblokowuję telefon to zaczynam się śmiac;D Rozwala mnie!
W ogóle wpisuję w google grafika Ruggero Pasquarelli i... Tyle szczęścia na raz :D Wpisałam, bo chciałam znaleźć to zdjęcie ;D
Kilka ulubionych:
http://cdn02.cdn.justjaredjr.com/wp-content/uploads/pictures/2013/07/ruggero-gif foni/ruggero-pasquarelli-giffoni-film-festival-12.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BAaqFPbCYAAcd8O.jpg:large (EKHEM :D)
https://pbs.twimg.com/media/BEnfr2nCcAAMRpY.jpg

A u Xabianiego (powtórzę się) uwielbiam spojrzenie. Jak on patrzy to ma się go ochotę przytulić do serduszka <333 I tak tulić bez końca!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Uważaj, bo się zrobię zazdrosna o mojego skarba.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Znów do tego wracasz? To MÓJ skarb!
Chyba, że mówisz o przytulaniu do serduszka - to była aluzja do Jade mówiącej o Pablo ^^

KeThA

Ja uwielbiam ich obu i im dluzej tym bardziej nie moge zdecydowac ktorego bardziej ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Dlatego ja zdecydowałam od razu, to jak zrywanie plastra, szybko i mało boleśnie :D

KeThA

Ja zdecydowalam najpierw ze Fede, potem sie pojawil Marco i jemu oddalam swoje serce a teraz z czasem kocham ich obu tak samo <3 ( boze czy ja zamieniam sie w Violette ;o)

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ja już się zamieniłam :D Matko, być taką Tini i mieć tylu chłopaków pod ręką, chociażby żeby sobie popatrzeć <33

KeThA

Wez ta to ma branie ;o ale niestety to nie pod tym wzgledem sie w nia zmieniam xd

ocenił(a) serial na 6
karolina199

przypomina historię tomasa i violi, TYLE ŻE ZA FRANCESCĄ WIDZOWIE BY TĘSKNILI :D:D

Enterraz

Tak i przez wyjazd Fran moglby sie jej zwiazek rozpasc i to jeszcze taki cudowny zwiazek z tak cudownym chlopakiem jak Marco :(

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Jakaś ty niedobra dla Tomaszka! :D Nununu!

KeThA

Nie wypominaj bo zaraz nadciągną wierne obrończynie ;p ale on nic nie tracil wyjazdem, ja przezyje bez Tomasa bez Fran sie nie zgadzam ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

DOKŁADNIE! Fran nie może wyjechać! A obrończyni już jedne zrezygnowała, a ja przy okazji się trochę pośmiałam. Wkurzyłam ją niemało. Trudno...

KeThA

Haha xd swego czasu sledzilam ta klótnie nie powiem ze mnie nie bawila xd zreszta z Tomasem rach ciach juz wskakuje Diego. Violetta juz o tamtym zapomniala Ludmi tez jakos nie ubolewa ;p a taki Marco ja nie wiem kto moglby go pocieszyc ;( (chyba tylko ja xD)

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No ba, że tylko ty.
Wiesz, że w tej kłótni robiłam sobie jaja, prawda? Od połowy gdzieś, bo mnie lasencja zaczęła wkurzać. Nie chcę, zebyś źle sobie o mnie pomyślała :D

KeThA

Wlasnie dosc tak wyczulam twoja ironie i smieszyło mnie ze to bylo brane tak na powaznie xd

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No, ona doszła do wniosku, że nie da się ze mną rozmawiać i TRACI ze mną czas. ZE MNĄ, rozumiesz? Wgl. muszę to sobie wydrukować i powiesić nad łóżkiem. Będę czytać każdego wieczora przed zaśnięciem i podziwiać swój geniusz.

KeThA

Z tej rozmowy to by mozna spokojnie zrobic cala tapete przynajmniej na jedna sciane ;p dobiero bys sie mogla nad soba pozachwycac ;D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Bo jaka jestem, nooo, noo? CZEKAAAM! Zajefajna :D

ocenił(a) serial na 6
KeThA

leonetta!! <33333 przez teich kłopoty jest milion razy cudowniejsza, i jak Viola wygrywa z Francescą tak żadne Marcy nie wygryzą nigdy Leóna z pucharowego miejsca. SO INCREDIBLE <333333333333

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Znowu mi się skojarzyło z INCReDIBLE by Ruggero w Luz, camara y accion, po prostu to genialne jest :D
Swoją drogą, ja piszę o konwersacji na temat Tomasa, a ty mi z Leonettą wyskakujesz ^^

Enterraz

Dla mnie Marco wygryzl juz prawie wszystkich ;pp

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Poza Fede jak dla mnie :D

KeThA

Oni ida u mnie prawie łeb w łeb ;pp

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Prawie, ale Fede wygrał :D Zdecydowałam wreszcie :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Mów co chcesz. Ja i tak uważam, że obywaj są zajebiści

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Wiem, ale musiałam kogoś wybrać :D A dla mnie liczy się bardziej głos, więc Rugguś wygrał. Ale przez te oczy Xabiego cały czas mam mieszane uczucia.
CZEKAJ! Jestem jak Violka - idę zaraz do gabinetu... Znowu :D