Uwaga spoiler drugiego sezonu Violetty
Co się stanie z tą parą? W którymś z ostatnich odcinku drugiego sezonu Fran powiedziała Marco ze wyjeżdża do Włoch z rodziną? (swoją drogą tani chwyt, od razu przywodzi na myśl akcje z Tomasem i Violą) I CO TERAZ Z NIMI BĘDZIE???
W ogóle przeczytałam też gdzieś że Fran zakocha się w Fede (nie z pewnego źródła ale słyszeliście coś tym?)
Według mnie oni są tacy słodcy, Marco jest prze kochany znaczy Fede też niczego sobie ale wole Marco i CZY TYLKO JA CZEKAM AZ MARCO I FRAN SIĘ W KOŃCU POCAŁUJĄ?
Hahahahha, to idź. Tylko nie wiem, czy w tej sprawie będę mogła Ci doradzić ;)
Napisałaś, że będziesz od spraw dla osób typu Violetty, czyżbyś przesadziła ze swoimi umiejętnościami?
No niestety, nie będę umiała Ci doradzić, czy Xabi czy Rugg, bo sama jeszcze w tej sprawy decyzji nie podjęła, aczkolwiek pisz, odpowiem "Idź za głosem serca".
Pomyślę jeszcze nad tym, bo nie chce mi się pisać pytania. I tak wiem, że powiesz mi, żebym piła wodę ^^
Bo woda jest sposobem na wszystko od kiedy na lekcji WDŻ jak mówiliśmy o zabezpieczeniach pani powiedziała o wodzie.
U nas rozwodziła się nad typami antykoncepcji... Cóż, chłopaki mieli ubaw przynajmniej ^^
Tak, a u nas gadała o podpaskach, a chłopaki jak idioci śmieli się z tego co mówiła.
Takie rzeczy to u nas na podzielonych lekcjach: bez chłopaków. Zawsze mnie ciekawiło o czym rozmawia z facetami :D
A nas dzieli tylko w podstawówce, a w gimnazjum już nie. Eee tam, i tak można się nasłuchać ciekawych ich opowieści dzięki temu, bo jak pani mówi o dojrzewaniu u chłopaków i nocnych sprawach to oni, że im stanął kiedyś tam i jacy to z nich mężczyźni. Nie wiem, czym tu szpanować.
O mamuniu...
U nas w ogólle była tak akcja, że wdż miał być na 7 (ostatniej ) lekcji w PIĄTEK, to ja się wypisałam i powiedziałam klasie, że tak można i wypisali się wszyscy... Zostały 3 osoby ^^
Nie prawda, w temacie uważaj złotko zerknij na ostatnią stronę, bo ty też należysz do osób płytkich!
Wejdź w temat "Uważaj złotko, bo tomas cię złapie nim wpadniesz w błotko" pewna niewiasta uważa, że jesteśmy płytkie :)
Kecia? Serio? Serio?
keta to kecia ^^ nie słyszysz jak pięknie i słodko to brzmi? Keciakecia <3333333333333333
W takim razie jestem płytka i zajebiście mi z tym ^^
Jesteśmy razem płykie, jak basen dla niemowlaków. Brodzik czyli. Super - uwielbiam brodziki! <3333
ENter, nie pyskuj ^^
lepiej być płytką niż być tak głęboką, że się w XL'ki nie mieścisz ;DD ja pyskuje zawsz komu i gdzie chce nie podskakuj szylu. Fajna tapecia, maxi mordujer natalię. Btw świetny pomysł ze zrobieniem rankingu na pary. Co zabawne, wszystko skupiło się wokół największego amanta ever czyli Maxiego xDDD
Bardzo zabawne :D Magdalena miewa czasami dobre pomysły ;P Zmieniłam avka z powrotem i tak wgl. to ta scena była UROCZA!
o fu, coś ty wynalazła :D:D nie wiem co się dzieje z klawiaturą, poprzednio chyba z milion literówek :o bardzo urocza zwłaszcza te oczy znikłe między szparkami policzków xddd powiedz mi, max szczerości w skali 1/10 jak oceniasz 2 rozdział DS? :D
Napisałaś DRUGI ROZDZIAŁ?! :O Czekaj, ja chyba nie czytałam! Wracam za kilk minut!
Masz 10 :D Nie daję 10, więc isę ciesz :D Rozdział dzisiaj gdzieś w południe, dobrze? Bo padam z nóg :(
Tak wgl myslicie ze dzis puszcza w argentynie dalsze odcinki 2 sezonu? Chce wiedziec co z Marcescą! W Xabim kocham chyba wszystko ale tak spojrzenie i chyba usmiech najbardziej ;D
Czemu dzisiaj?
Czytałam że od 19 sierpnia, albo początku roku szkolnego ma być...
No właśnie wiem... Niecierplwię się, bo nie wiem, co z Marcescą i czy będzie Naxi (bo Naty pewnie teraz zerwie z Violettą po tym, jak dowiedziała się o jej planie przeciwko Violetcie) I kto powie Violce prawdę o Diego - Naty, czy Angie. CO będzie dalej do jasnej ciasnej! Nooo... Ileż można czekać? I nie ma ŻADNYCH przesłanek, jedyne co mamy to pewność, że wróci nasz kochany Fede i piosenkę Nuestro Camino, która upewnia nas w tym, że będzie Leonetta...
JA CZEKAM!
Dziękuję! Teraz napiszę, jak dużo osób lubi:
TY MNIE ROZUMIESZ :D
Ja go kocham <3 Rozumieesz?! Nie moge się opanować!
rozumiem, to tak jak ja kocham Andresa.. ;) ale ja posiadam samo kontrolę i tobie tez radzę ja nabyć.. mozna ją kupić w TESCO za 5.99 w promocja. xd
xo xo
Coś tu dużo fanek Andresa :D
Zaczynam podejrzewać, ze któraś z was pisze to opowiadanie "Andres się śmieje, choć nic się nie dzieje" :D
Która to? Przyznać się!
ja tego nie piszę ale uwielbiam. a i zdradzę ci taki mały sekret..
Andrestociachoo- to też moje konto ;O
xo xo
Fede tak i co z MArco i Fran tyle pytań no mnie rozsadza, jeszcze coraz czesciej napotykam sie na temat Fede i Fran razem, nie wiem czy to jakas plotka na blogach wśród fanów czy co ;o
Plota się rozniosła. Bzdury piszą. Ja nie uważam tak i dopóki mi nie pokażą w serialu sceny Fede i Fran trzymających się za rączki NIE UWIERZĘ. Tyle ode mnie :D
Tak zresztą ja sie nie zgadzam! No chyba ze znaleźli by dla Marco jakąs jeszcze lepsza dziewczyne (zgłaszam się na ochodnika jak coś :PP )
Nienienienienienie, bo jak ty będziesz dla Marco to Fede będzie z Fran, a to JA jestem dla Fede, zapamiętaj sobie! Ho!
Dobra Fran można znowu wysłać do Włoch ;pp
a tak serio mam nadzieje ze Fede i Fran to ściema, bo jakby to była prawda to nie dość ze koniec Marcesci to jest nie wiadomo co by zrobili z postacią Marco, jakby zepchneli go na jakiś 3 plan to zabije!
Nie tylko ty! A wgl. to wymyśliłam, dlaczego u nas nie było koncertu. Bo u nas nie ma 2 sezonu i nie mógłby być na przykład Diego, czy Xabiani! Może później będzie :)
No ba :D Jak będzie to organizujemy akcję z rzucaniem miśków z napisem "Xabiani <3" :D
jemu tez z jednego miska moge rzucic :P
a na miśkach ode mnie dla Xabiego dopisze swój numer telefonu tak na wszelki wypadek xD jak dostanie taką masą miśków może zwróci na mnie uwage xD